Ne yaşadım ben şimdi?

Ya, etkilendim ne yalan söyleyeyim. Çok güzel gülüyor, bir gülüşü var kelebek görse ömrü uzar dediğimiz cinsten ehehe. Beni de güldürüyor, mutluyum yanında. Eski sevgilimle mutlu değildim.

Ya ben kendimi soğuk nevale görürdüm hep, bilmiyorum belli ettim mi ama hastaneye gecenin bir yarısı rica ettiği için sigara alıp onu vermeye gittim. Oradan anlamış olabilir, yoksa genelde flörtöz konuşmalarını anlamamazlıktan geliyordum. :)

Yaaa. Ben de çok merak ediyorum, kaç gündür işimde bile adamakıllı konsantre değilim. Herkes "Astoria hanım çok dalgınsınız, kötü bir şey mi var yorgun musunuz" diye soruyor. Diyemiyorum ki doktor civanımdan haber yok :/

Öpünce hiçbir şey hissetmedim ya şaşkınlıktan. Sonrasında da böyle sanki midemi birisi alıp elinde buruyormuş gibi hissettim. Mesajı okuyunca da gözetleniyormuş gibi hissettim, bir tuhaf oldum.

Hiçbir şey olmamış gibi davranayım yani. İnşallah sesim titremez. :)

Flortoz konusmaya gerek yokki duygularinin anlasilmasi icin. Flortoz konustuktan sonra onu herkes anlar. :D Ben aramazdim ama oyle coook olumsuz aranmayacak bir durum oldugundan degil. Sadece kendim yapmis olsam bile bana yapilmasina kizabilirdim. :D

acele mi?
ast mesela ne kadar bir süre beklemeliydi?
kaç kere görüştünüz. e yemeğede gelmiş gülüp eğlenmişsiniz hani resmi resmi değil ki görüşmeleriniz.

Öyle de, ne bileyim ayrılık çok yeni. Biraz daha arkadaşça muhabbet etsek daha iyi olurdu, her şey çok hızlı gelişiyor sanki. :/

Çok aklı başında birisin fakat acaba yeni bir ilişkiye hazır mısın? Çok hızlı ilerlememiş mi? Benim 8 senelik ilişkim bittiğinde buna çok çok benzer bir olay yaşadım. Ve sonra anladım ki tamamen boşluktanmış. Kafam karmakarışık kalmıştım öylece bir vakitler. İkisi de hüsran oldu kısacası. Ki inşallah sen böyle bir şey yaşamazsın. Ama ben senin yerinde olsam tamamen kalbimin ne dediğine odaklanırdım. Kaybedecek ne var ki?

X (iç ses): Kız nikahı basacak bana, hemmen kaçayımmmm
Astoria samimiyetinize güvenerek yazıyorum, beyefendinin iç sesi bu kadar masumsa zaten basın nikahı :))) bu zamanda böylesi zor bulunur :)
Niyeti nedir bilemeyiz tabii, bizim ki tahminden ibaret ama şoka uğradığınızı donup kaldığınızı görünce belki çekinmiştir ya da tam tersi RIVAVIRA'nın dediği gibi öpüp etkileyeyim kaçan kovalanır taktiği uygulayayım da demiş olabilir, bunu anlamak için görüşmeniz lazım, sıradan rutin aramalarınızdan birini yapın veya whatsapp sms yoluyla ulaşın, konu o geceye gelirse konuşmanın gidişatından az çok anlarsınız nasılsa.

Çok aklı başında birisin fakat acaba yeni bir ilişkiye hazır mısın? Çok hızlı ilerlememiş mi? Benim 8 senelik ilişkim bittiğinde buna çok çok benzer bir olay yaşadım. Ve sonra anladım ki tamamen boşluktanmış. Kafam karmakarışık kalmıştım öylece bir vakitler. İkisi de hüsran oldu kısacası. Ki inşallah sen böyle bir şey yaşamazsın. Ama ben senin yerinde olsam tamamen kalbimin ne dediğine odaklanırdım. Kaybedecek ne var ki?

Teşekkür ederim. :) Belki benim de boşluktandır. Ama eski sevgilim bana karşı çok saygısızdı, beni değerli hissettirmiyordu. Bu çocukla kendimi değerli hissediyorum, mutluyum yanında. Normalde her gün arar, halimi hatrımı sorardı. Bilmiyorum ilgisi mi hoşuma gidiyor sadece ama iki gündür niye aramadığını düşünüyorum. 10 dakikada bir telefonuma bakıyorum :/

ben olsam bozulurum aramam:)

Yaaa :/

Astoria samimiyetinize güvenerek yazıyorum, beyefendinin iç sesi bu kadar masumsa zaten basın nikahı :))) bu zamanda böylesi zor bulunur :)
Niyeti nedir bilemeyiz tabii, bizim ki tahminden ibaret ama şoka uğradığınızı donup kaldığınızı görünce belki çekinmiştir ya da tam tersi RIVAVIRA'nın dediği gibi öpüp etkileyeyim kaçan kovalanır taktiği uygulayayım da demiş olabilir, bunu anlamak için görüşmeniz lazım, sıradan rutin aramalarınızdan birini yapın veya whatsapp sms yoluyla ulaşın, konu o geceye gelirse konuşmanın gidişatından az çok anlarsınız nasılsa.

Genelde hep o aradı. :) Hatta yani ilk kez sabah aramayınca telefon çekmedi mi acaba falan diye kontrol ettim. Haklısınız yarın bir arayayım. :110:

O kadar yemek tatlı falan boşa gitti desene
Öteki de durdu durdu,o gece Msj atacağı tuttu

Gitmedi yav, yedi hepsini ehehe. Cidden bendeki nasıl bir bahtsızlık ben anlamıyorum, eve kamera mı yerleştirdi nedir bu kadar zamansızlık olmaz. :bicak:

Teşekkür ederim. :) Belki benim de boşluktandır. Ama eski sevgilim bana karşı çok saygısızdı, beni değerli hissettirmiyordu. Bu çocukla kendimi değerli hissediyorum, mutluyum yanında. Normalde her gün arar, halimi hatrımı sorardı. Bilmiyorum ilgisi mi hoşuma gidiyor sadece ama iki gündür niye aramadığını düşünüyorum. 10 dakikada bir telefonuma bakıyorum :/

Yaaa :/

iki kelam edeydin keşke:)

iki kelam edeydin keşke:)

Şey gibi oldum o an Interstellar'ı izledin mi bilmiyorum da hani babanın kızına farklı bir zaman-mekandan baktığı yer vardı ya bende de zaman-mekan algısı komple bozuldu 1-2 dakikalığına.

Genelde hep o aradı. :) Hatta yani ilk kez sabah aramayınca telefon çekmedi mi acaba falan diye kontrol ettim. Haklısınız yarın bir arayayım. :110:

Gitmedi yav, yedi hepsini ehehe. Cidden bendeki nasıl bir bahtsızlık ben anlamıyorum, eve kamera mı yerleştirdi nedir bu kadar zamansızlık olmaz. :bicak:
Belkide hissetti

Sen biraz daha zaman ver kendine
Aklın karışık henüz
Ama o çok ayıp etmiş
Varmı öyle öpüp kaçmak
Sonrada arayıp sormamak

İki gündür ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden. İşyerinde bile Casper gibi dolanıyorum, niye böyle olduysam. Devamlı telefonumu kontrol ediyorum, Whatsappta da geç online oluyor ama oluyor arada. Mesela şimdiki son görülmesi dün 22.16

kızın şemsiyesi kalmış bir el atıver yahu:))

Off off pek sevimli ya :KK200:bence de senin tepkini kestiremediginden aramiyor Astoria Astoria . Eğer bosluktasin diye ise bu hisler, sana ne hissettiriyor değerli öyle değil mi ? Zor bir dönemden geçerken daha acılı yaşayacağına için kıpır kıpır olarak yasa bu dönemi ne olacak ki ne demişti şair at ' Hey ne duruyorsun be at kendini denize':KK200::KK200:

Back
X