Hayirli ugurlu olsunSelamlar. Geçtiğimiz perşembe önce kaset testte pozitif gördüm. Sonra aile hekimliğinde kan verdim ama sonucum hala görünmüyor e nabızda o yüzden ben de bugün özel hastanede verdim. Hemen çıktı sonuç.
Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.
Salı günü kadın doğuma gideceğim kesin olarak öğrenmek için ama aileye haber verilir mi bilemedim. Heyecandan haber vermek istiyorum ama bir yandan da daha doktor görmedi diye kesin emin olamıyorum. Kimyasal veya boş gebelik olur vs. İlk gebeliğim bu.
Siz ne zaman haber verdiniz ?
O kadar nasıl bekleyebildiniz ya. Ben her konuştuğumda anlayacak sanıyorum zaten dilimin ucunda ha söyledim ha söyleyeceğim :)ben ilkini kalp atışını duyunca ikinciyi 3 aylıkken söyledim
O da kızmasın diyeben ilkini kalp atışını duyunca ikinciyi 3 aylıkken söyledim
Neden 3 ay bekledin acababen ilkini kalp atışını duyunca ikinciyi 3 aylıkken söyledim
Nedenini ben yazdımNeden 3 ay bekledin acaba
Hmm evet gördüm. Ben de geç söyledim ama gene de kızdıNedenini ben yazdım
Oooh canım teyzelerim benimHmm evet gördüm. Ben de geç söyledim ama gene de kızdı
Neden 3 ay bekledin acaba
Ev taşıcaktık başıma gelmesinler diyeO da kızmasın diye
Bizimde herkes şok oldu büyüğün 1 yaş doğum gününde söyleyince toplu kalp krizi töreni düzenlemiş gibi oldumHmm evet gördüm. Ben de geç söyledim ama gene de kızdı
İkincide daha sakin yaşıyorsun herşeyi ondan öyle olduO kadar nasıl bekleyebildiniz ya. Ben her konuştuğumda anlayacak sanıyorum zaten dilimin ucunda ha söyledim ha söyleyeceğim :)
Ben de kan sonucumu görünce beklerim biraz diye düşünüyordum ama sonra bi yazıya denk geldim. İnsanların kaybetme korkusuyla kesinlik olana kadar genelde söylememeyi tercih ettiği ama hamilelik haberi paylaşıldığında psikolojik olarak olumlu etkiye sahip olduğu yazıyordu. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa annemler hep destekçim olur neden paylaşmayayım diye düşünüp akşama haber vermiştim.Selamlar. Geçtiğimiz perşembe önce kaset testte pozitif gördüm. Sonra aile hekimliğinde kan verdim ama sonucum hala görünmüyor e nabızda o yüzden ben de bugün özel hastanede verdim. Hemen çıktı sonuç.
Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.
Salı günü kadın doğuma gideceğim kesin olarak öğrenmek için ama aileye haber verilir mi bilemedim. Heyecandan haber vermek istiyorum ama bir yandan da daha doktor görmedi diye kesin emin olamıyorum. Kimyasal veya boş gebelik olur vs. İlk gebeliğim bu.
Acı gerçek ama annemlere söyledikten sonra bebişimi kaybetmiştim. Çok kişisel bir durum ama ailemin biliyor olması beni rahatlatmadi, bilakis daha da üzdü. O yüzden ben neredeyse 2-3 aylık olana kadar bekledim sonraBen de kan sonucumu görünce beklerim biraz diye düşünüyordum ama sonra bi yazıya denk geldim. İnsanların kaybetme korkusuyla kesinlik olana kadar genelde söylememeyi tercih ettiği ama hamilelik haberi paylaşıldığında psikolojik olarak olumlu etkiye sahip olduğu yazıyordu. Sonuç iyi de olsa kötü de olsa annemler hep destekçim olur neden paylaşmayayım diye düşünüp akşama haber vermiştim.
İyi dayanmışsınızSelamlar. Geçtiğimiz perşembe önce kaset testte pozitif gördüm. Sonra aile hekimliğinde kan verdim ama sonucum hala görünmüyor e nabızda o yüzden ben de bugün özel hastanede verdim. Hemen çıktı sonuç.
Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.
BEN İLK GEBELİĞİMDE sadece kardeşime soylemiştim . anem vefat etmişti. daha sonra teyzem anlayıp sıkısıtrmıstı. 3 ay olana kadar genelde kimseye soylemedim. kaybederim vs diye. ama tabi risksizdim. sıfır problemle doğuma gittim. ama o gün bebegimi kaybettm.kordon düğümü. o an kendi acımla birlikte herkesi hayal kırıklıgna ugratmısım gibi bi,le hissetmiştim. ama en buyuk destekcim eşim-kardeşim-babam-teyzemdi. yalnız atlatamazdım. şuan yaşasam gebelik gizlermiyim. hayır. cunku yasayacagım uzuntuyu yine onlarla atlatabilirim. aile dinamikleriniz nasılsa oyle davranın. kaybetsenizde mutlu olsanızda yanında olmasını istediklerinizle paylaşınSelamlar. Geçtiğimiz perşembe önce kaset testte pozitif gördüm. Sonra aile hekimliğinde kan verdim ama sonucum hala görünmüyor e nabızda o yüzden ben de bugün özel hastanede verdim. Hemen çıktı sonuç.
Adetim 5 gün geçti.
Beta hcg 2632
Sat 28 kasımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?