- 6 Mart 2024
- 11.549
- 22.580
- 318
- Konu Sahibi benharikabiriyim
-
Oyy kuzum benim vallahi alay etmiyorum. Kaynanaya ben de tilt oldum, sen neşelen diye yazdım. Nolur yanlış anlamaYeni evlenen çiftin evinde olması normal değil mi ama ya alay konusu oldum
Yok ya sağol canım teşekkürlerOyy kuzum benim vallahi alay etmiyorum. Kaynanaya ben de tilt oldum, sen neşelen diye yazdım. Nolur yanlış anlama
Bende öyle yapmaya başladım bir şey yapılacağı zaman herkes gelsin onlarda iş yapsın işin ucundan tutsunKayınvalidenın evi diyorlarsa kimseye hizmet etmeyin madem analarının evı bacak bacak üstüne atın izleyin . Hazır hizmete herkes gelir
Maaşı falan mı var nie eşiniz diğer kardeslerıne de gondermıyor . Karı koca vakit size de lazım
insanlar çok sevişken (ya da sevişgen bu kelimeyi ilk defa kullanıyorum) gerçekten ben de şok oluyorumKadın evdeyken mum topuna hangi motivasyonla giriyorsunuz ya? Ben olsam çorabımın içine pijamamı sokar otururum.
Bu kadın sizin eve taşınmadan önce nerede yaşıyordu, kendi evi yok muydu?Kendi odasında oturuyordu bir şey sormaya geldi söyledi ama yemin ederim eşim mutlu oldu bende mutlu olmuştum iki dakika da hevesimiz kaçırdığı kadın odasına gitti sonra
Herkes farklı tabi
Ya şimdi eşim ve ben de az değiliz o konuda ama annemler şehir dışından gelip kaldığında bile asker arkadaşına bağlarız biz. Asla odaklanamam, canım istemez.insanlar çok sevişken (ya da sevişgen bu kelimeyi ilk defa kullanıyorum) gerçekten ben de şok oluyorum
Ben zaten beraber yaşamaya başladıktan sonra yemin ederim psikolojik olarak çöktüm kendisi evdeyken üstümde bir Ağırlık var içime oturmuş gibi onun varlığı evde beni mutlu etmiyor aksine artık canımı sıkıyorbiri evdeyken mutfakta rahat rahat yemek bile yapamam
Ya sadece mum yakmak dedim oraya nasıl bağlandı zaten o zaman hava soktu bende çorabı çekmiştim pijamin üstüne hemende aklınız nereye gidiyorinsanlar çok sevişken (ya da sevişgen bu kelimeyi ilk defa kullanıyorum) gerçekten ben de şok oluyorum
Kız işin tadı orada ya dndmms yaramazlık yapmak, meşru bir suç işlemek (teoride böyle bir şey olmayabilir) gibi bir heyecan hissi var.Ya şimdi eşim ve ben de az değiliz o konuda ama annemler şehir dışından gelip kaldığında bile asker arkadaşına bağlarız biz. Asla odaklanamam, canım istemez.
Vardı oturuyordu tek başına kalınca geldi işte ama şöyle bir şey de var ne zaman zaten yanlız kalacağına hissiyatine girse direk laf sokar aynı yukarda söyledim gibiBu kadın sizin eve taşınmadan önce nerede yaşıyordu, kendi evi yok muydu?
Doğum gününde zaten eltim telegramdan bakmış doğum günüm diye niye geliyorsunuz ki zatenYani benim anlamadığım ev sizin eviniz ama millet burası kayınvalidemin evi vs diyor diye siz niye gitmek zorunda hissediyorsunuz? Öyle diyene burası bizim evimiz sizde kaldığında biz orası kayınvalide evi demiyoruz deyip geçeceksiniz. Sizin durup dururken düzeninizi bozmanıza gerek yok, kayınvalide gidecek evden. Yalnız kaldı diye kafasına göre kalkıp gelmek ne demek başına buyruk.
Doğum gününüzde de kaynınız size sormadan gelmiş belli ki. Size sormadan gelen insanı ağırlamak gibi bir gerekliliğiniz yok. Kayınvalidenize geliyorsa siz çıksaydınız onlar otursaydı evde. Bizim eşimle planımız vardı size iyi sohbetler deyip gidecektiniz kutlamaya. Birileri için hem kendinizi hem hayatınızı erteliyorsunuz, hiç gerek yok. Kayınvalideyi eşinizle birlikte karşınıza alıp kendi evine dönmesi gerektiğini ev üstüne ev olmayacağını söylemelisiniz.
Ayrıca giyiminize karışsa bile ben böyle seviyorum diyerek inadına alacaktınız o kıyafetleri. Siz ne kadar taviz verirseniz o kadar üstünüze gelmiş. İstemediğinizi belli etmek yeterli olmuyor, konuşmalısınız.
Maaşı var ama kendine harcıyor bizden yiyip içiyor sıkıntı yok afiyet olsun ama maaşınıda altın yapıyor yada kendine harcıyor zaten altın yapmaya çalışa çalışa dibimize daha çok yapıştı parası kalmıyor çünkü sonraKayınvalidenın evi diyorlarsa kimseye hizmet etmeyin madem analarının evı bacak bacak üstüne atın izleyin . Hazır hizmete herkes gelir
Maaşı falan mı var nie eşiniz diğer kardeslerıne de gondermıyor . Karı koca vakit size de lazım
Işn ucundan tutmayacaklar her işi onlar yapacaklar temızlıge kadar analarının evi madem .Bende öyle yapmaya başladım bir şey yapılacağı zaman herkes gelsin onlarda iş yapsın işin ucundan tutsun
bunu dediklerine pişman olurlar zaten demez olaydık diye
O kadar geleni gideni beslemek zorunda değilsiniz bi zahmet maaşından size de vermeli bu durumda herkes başınıza yığılıyorsaMaaşı var ama kendine harcıyor sadece yiyip içiyor maaşına ya altın yapıyor yada kendine harcıyor zaten altın yapmaya çalışa çalışa dinimize daha çok yapıştı parası kalmıyor sonra
Yok temizliğe kadar değil yemek yapılacak ailecek filan büyük bir iş var meslea öyle buna dur dememin tek yolu evleri ayırmak kaynanam zaten çok şükür yanlız kalmıyor komşuları geliyor çocukları ziyaret geliyor kızı iki ayda üç ayda bir gidiyor en büyük kızı yaz tatilinde gelip üç ay kalıyorIşn ucundan tutmayacaklar her işi onlar yapacaklar temızlıge kadar analarının evi madem .
Bakın Buda çözüm değil şahsen ben başkaları evimin heryerını kendı evlerı gibi davransınlar hoşlanmam
Sizin eşiniz aslında buna dur diyebilir sadece
Baştan neden kabul ettiniz yanı kadının evi varmış zaten bi düzeniYok temizliğe kadar değil yemek yapılacak ailecek filan büyük bir iş var meslea öyle buna dur dememin tek yolu evleri ayırmak kaynanam zaten çok şükür yanlız kalmıyor komşuları geliyor çocukları ziyaret geliyor kızı iki ayda üç ayda bir gidiyor en büyük kızı yaz tatilinde gelip üç ay kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?