- 15 Ağustos 2025
- 114
- 35
- 13
- 25
- Konu Sahibi benharikabiriyim
-
Oğlanlarına kendi acındıriyor siz bir görseniz onlarda laf sokup sokup duruyor en sonda eşim gel benle yaş diyor oda geldi bende o zaman saftirik gibi bende de suç var ben niye kabul ediyorum tamam ya sıkıntı yok dedim o zaman dedimBaştan neden kabul ettiniz yanı kadının evi varmış zaten bi düzeni
Siz nie masrafa gireceksiniz ev ayırıp zaten ev sizinmiş yeniden eşya mi dizeceksiniz birde üstelik yeni kiralar da can yakıcı onu çocukları desteklesin sizde dahil .
altını varmış tutulsun bi ev eski düzenine geri döndürülsün
Sizin probleminiz hayır diyememek ve eşinizle birlikte kendinizi ifade edememek. Bu olanlara sessiz kaldığınız müddetçe artarak devam edecek bu durumlar. Elti tarafına net bir sınır çizip kayınvalideyi karşınıza alıp konuşmalısınız eşinizle beraber.Doğum gününde zaten eltim telegramdan bakmış doğum günüm diye niye geliyorsunuz ki zaten
Birde kimse bizi düşünmüyor evli olduğumuz da kabul etmiyor gibime geliyor bana göre eşim şimdiye kadar evlendikten sonra ne aldıysa aile eşyası oluyor
Geçen gün eltimde her aile evine zaten derin dondurucu lazım arada bizde gelir koyarız diyor
Eşimin aldı her ürün aile ürünü oluyor ama kendi eşleri bir eşya aldıklarında bizim eşyamız oluyor kendi eşyaları yani
Siz bilememiş olabılırsınız ama esınız bılıyordu kardeslerının anasının huyunu hepsının başına toplanacağını .Oğlanlarına kendi acındıriyor siz bir görseniz onlarda laf sokup sokup duruyor en sonda eşim gel benle yaş diyor oda geldi bende o zaman saftirik gibi bende de suç var ben niye kabul ediyorum tamam ya sıkıntı yok dedim o zaman dedim
Dedikten sona çıktı geldi bir Kaç ay sonra pişman oldum zaten
Zaten annemde evligin ikinci ayında niye geliyor ki en azından yaz bittine kadar bir kaç ay daha beklesin
Zaten mahalledekilerin hepsi arabalalari kardeşi ablası hepsi sokağın başında sonuna kadar full kendsinin yakın akrabası ama işte ne biliyim ya
Sizde Bir kaç kişi de ev zaten sizin eviniz dediniz ya gerçekten de öyle ev bana dizilmiş evdeki bütün eşyalarda benim yani kendisi gidecek
Ben de ozaman eşimin hatırı için kabul ettim ama etmez olaydımSizin probleminiz hayır diyememek ve eşinizle birlikte kendinizi ifade edememek. Bu olanlara sessiz kaldığınız müddetçe artarak devam edecek bu durumlar. Elti tarafına net bir sınır çizip kayınvalideyi karşınıza alıp konuşmalısınız eşinizle beraber.
BiliyorduSiz bilememiş olabılırsınız ama esınız bılıyordu kardeslerının anasının huyunu hepsının başına toplanacağını .
Öyle zaten inşallah en yakın zamanda muradıma eririm ya o çıkar ya benEve eşya almayı bırakın altın alın yükte hafif fiyatta ağır olur gerçekten çıkma dusuncenıze esınızde katılıyorsa başınıza eşya yıgmayın
3 gun sonra o evden çıkarken goturecegınız her eşyanın ayrı lafı edılecek çünkü belki de yetmeyecek anamızın maaşıyla aldılar dıyecekler . Anasıda bir ah eder o gazla .
Dönülmez bir yolda değilsiniz açık açık söyleyeceksiniz ben kabul ederken ömür boyu birlikte yaşayacağımızı düşünmedim bu şekilde ben rahat edemiyorum diyeBen de ozaman eşimin hatırı için kabul ettim ama etmez olaydım
İnşallah canımDönülmez bir yolda değilsiniz açık açık söyleyeceksiniz ben kabul ederken ömür boyu birlikte yaşayacağımızı düşünmedim bu şekilde ben rahat edemiyorum diye
İnşallah, kolaylıklar diliyorumİnşallah canım
Böyle olursa zor . Net olacaksınız eşinize ben çıkmak istiyorum diyeceksiniz . Bu seferde o çıkar dyip sizi sallarlar sonra çocuk olur lohusa olursunuz gelın delirdi der suçlar geçerler . Nie bunu yapasınız ki kendınıze direkt konuşun eşinizle ben çıkcam arkadaş bitti !Öyle zaten inşallah en yakın zamanda muradıma eririm ya o çıkar ya ben
Siz kv nin maaşını aliyorsunuz saniyorkardir..Doğum gününde zaten eltim telegramdan bakmış doğum günüm diye niye geliyorsunuz ki zaten
Birde kimse bizi düşünmüyor evli olduğumuz da kabul etmiyor gibime geliyor bana göre eşim şimdiye kadar evlendikten sonra ne aldıysa aile eşyası oluyor
Geçen gün eltimde her aile evine zaten derin dondurucu lazım arada bizde gelir koyarız diyor
Eşimin aldı her ürün aile ürünü oluyor ama kendi eşleri bir eşya aldıklarında bizim eşyamız oluyor kendi eşyaları yani
maşallaaaaahhYa şimdi eşim ve ben de az değiliz o konuda ama annemler şehir dışından gelip kaldığında bile asker arkadaşına bağlarız biz. Asla odaklanamam, canım istemez.
Ohaaaa valla asla ay tövbe olsun kaynanamla oturmam. Sen sinir krizi geçireceksin herkes geldiğinde. Ya annenize ev tutarsınız ya da ben artık yokum annemin evine gidiyorum diyip gideceksiniz bağırıp çağırıp kendinizi deli etmeniz gerekiyor.Hayır bana ait olan bir ev ama gelen herkes burası kaynanamın evi aile evi diyip duruyor kayınvalidem bir evde oturuyordu yanlız kaldı diye yanımıza geldi
Kirada mı oturuyorsunuz?Sizde Bir kaç kişi de ev zaten sizin eviniz dediniz ya gerçekten de öyle ev bana dizilmiş evdeki bütün eşyalarda benim yani kendisi gidecek
Yok temizliğe kadar değil yemek yapılacak ailecek filan büyük bir iş var meslea öyle buna dur dememin tek yolu evleri ayırmak kaynanam zaten çok şükür yanlız kalmıyor komşuları geliyor çocukları ziyaret geliyor kızı iki ayda üç ayda bir gidiyor en büyük kızı yaz tatilinde gelip üç ay kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?