fleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor ytamam yarın demiştiniz hatırladımmm. Bence kan verin ya var gibi net yani artimed değilse vardır bence bir de hemen çıktıysa
2 düşük 2 kimyasal yaşadım 2.11 değeri görünce çok üzüldüm aynı şeyi tekrar yaşicam dye inşallah öyle olmazfleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor ya
Varsa çıkar yükselmesi bile yeter bence. Kan verin derim eğer ben bekleyemem öğrenmek istiyorum diyorsanız varsa çıkar. Ama beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Kan vermek istemiyorsanız bir test daha alın awox bulursanız ne iyi olur. Bugün yine yapın varsa vardır yani 3 testte yalan söyleyemez bencefleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor ya
yarın regl günüm yarın olmasam tekrar test yaparım biraz daha belirgin çıkarsa pazartesi kan vericem insallhVarsa çıkar yükselmesi bile yeter bence. Kan verin derim eğer ben bekleyemem öğrenmek istiyorum diyorsanız varsa çıkar. Ama beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Kan vermek istemiyorsanız bir test daha alın awox bulursanız ne iyi olur. Bugün yine yapın varsa vardır yani 3 testte yalan söyleyemez bence
inşallah vardır haber et mutlakaa olur muyarın regl günüm yarın olmasam tekrar test yaparım biraz daha belirgin çıkarsa pazartesi kan vericem insallh
tabi haber veririminşallah vardır haber et mutlakaa olur mu
Ya bence sen hamilesin demedi demeyaa bişey sorucam aşırı bel ağrım var normal mi bu
Ya bence sen hamilesin demedi deme
Ya daha yenidir baksana 2-3 gün önce beta 2 çıkmış. Yani yeni olduğu için siliktir. Millet 20 30 la silik görüyor diye biliyorummm bence kan ver var gibi bakpeki varsa neden gebelik testi çizgi belirgin değil kafam çok karıştı
inşallah öyledirYa daha yenidir baksana 2-3 gün önce beta 2 çıkmış. Yani yeni olduğu için siliktir. Millet 20 30 la silik görüyor diye biliyorummm bence kan ver var gibi bak
Ya böyle pozitif haberlere çok seviniyorummm İnşallah adet olmazsın yarın daha koyu çıkar da gebe kalırsın aminnnnninşallah öylediryarında olmasam test yaparım pozitif çıkarsa kan veririm teşekkür ederim
inşallah canım yarın haber veririm peki sizin bat ne zamanYa böyle pozitif haberlere çok seviniyorummm İnşallah adet olmazsın yarın daha koyu çıkar da gebe kalırsın aminnnnn
Benim de bu ay yumurtlama zamanı şeffaf yumurta akı gibiydi sonra bir gün beyaz krem gibi oldu sonrasında da hafif sarımsı sıvı bi akıntım olup geçti önceden hiç olmamıştı sizin oluyor muydu bu şekilde ilk miHayır su gibi saydam olmadı hiç hep beyazdı hafif sarı olduğu dönemde oldu halen daha devam ediyor
Benim 21-22 eylülinşallah canım yarın haber veririm peki sizin bat ne zaman
9 10 gün falan kalmış inşallah bebiş vardırBenim 21-22 eylül
Ya inşallah hiç hamile kalmadım 28 olucam 10 aydır deniyoruz. O kadar çok istiyorum ki hayatım boyunca istedim9 10 gün falan kalmış inşallah bebiş vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?