Ne zaman belirtiler baslar?

tamam yarın demiştiniz hatırladımmm. Bence kan verin ya var gibi net yani artimed değilse vardır bence bir de hemen çıktıysa
fleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor y
fleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor ya
2 düşük 2 kimyasal yaşadım 2.11 değeri görünce çok üzüldüm aynı şeyi tekrar yaşicam dye inşallah öyle olmaz

fleey marka 10 Eylül'de kan verdim 2.11 çıktı HCG reglm 3 gün vardı yarın kan versem gene çok düşük cikicak 2 günde 2 kat artıyor ya
Varsa çıkar yükselmesi bile yeter bence. Kan verin derim eğer ben bekleyemem öğrenmek istiyorum diyorsanız varsa çıkar. Ama beklerim diyorsanız siz bilirsiniz. Kan vermek istemiyorsanız bir test daha alın awox bulursanız ne iyi olur. Bugün yine yapın varsa vardır yani 3 testte yalan söyleyemez bence

yarın regl günüm yarın olmasam tekrar test yaparım biraz daha belirgin çıkarsa pazartesi kan vericem insallh

yaaa öyle mi diyorsun bende regl olucam ondan mı bu kadar bel ağrısı dye düşünüyorum inşallah dediğin gibidir

regden 1 gün önce gebelik belirtisi olarak bel ağrısı olur mu ki dersin

peki varsa neden gebelik testi çizgi belirgin değil kafam çok karıştı

peki varsa neden gebelik testi çizgi belirgin değil kafam çok karıştı
Ya daha yenidir baksana 2-3 gün önce beta 2 çıkmış. Yani yeni olduğu için siliktir. Millet 20 30 la silik görüyor diye biliyorummm bence kan ver var gibi bak

Ya daha yenidir baksana 2-3 gün önce beta 2 çıkmış. Yani yeni olduğu için siliktir. Millet 20 30 la silik görüyor diye biliyorummm bence kan ver var gibi bak
inşallah öyledir yarında olmasam test yaparım pozitif çıkarsa kan veririm teşekkür ederim

inşallah öyledir yarında olmasam test yaparım pozitif çıkarsa kan veririm teşekkür ederim
Ya böyle pozitif haberlere çok seviniyorummm İnşallah adet olmazsın yarın daha koyu çıkar da gebe kalırsın aminnnnn

Hayır su gibi saydam olmadı hiç hep beyazdı hafif sarı olduğu dönemde oldu halen daha devam ediyor
Benim de bu ay yumurtlama zamanı şeffaf yumurta akı gibiydi sonra bir gün beyaz krem gibi oldu sonrasında da hafif sarımsı sıvı bi akıntım olup geçti önceden hiç olmamıştı sizin oluyor muydu bu şekilde ilk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…