Ne zaman bitecek?

Tiiredgirll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
90
7
1
27
Merhaba,
Buradan baska icimi dokebilecegim bir yer yok ne yazik ki... biraz uzun olmus olabilir kusura bamayin. ar uzup de yaptiginin farkina varmamasi bana cok koyuyor.

Simdi kendime bakiyorum elimde gerceklestirebilecegim, tutunabilecegim hayallerim bile yok. hicbir sey yok. Kendimi gelistirme adina hicbir sey yok. Cevrem yok kafami dagitabilecegim..
O
Hicbir sey yok tutanabilecegim hayallerim bile yok, kendimi artik cok yorgun ve bezmis hissediyorum.

Son düzenleme:
Yasınız kac acaba? Anlattıklarınızdan durumu takıntı haline getirdiğiniz sonucu cıkıyor ve yardım almanızı öneririm. (umarım sartlar elveriyordur, devlet hastanelerinde de psikologlar var. Onun dısında 5 10 yıllık evli olan insanlar var ve sizden cok daha kötü seyler yasıyorlar. Aldatma, fiziksel ve psikolojik siddet vb. Kimse hayatını askıya almıyor ve devam ediyor. Eminim cok üzülüyorsunuz,haklı noktalarınız da vardır elbette ama siz kendinizi bitiriyorsunuz bile isteye.Değer mi buna asla. Kendinize bir söz verin, kişisel gelişimle ilgili kitaplar okuyun,(ben sevmem ama bu sürecte ise yarayabilir) meşgaleler edinin lütfen...

Bence aşktan sevgiden çok daha önemli bir şey varsa oda kariyerdir . Hele ki bu yaşta . Yerinde olsam bana bu kadar değer vermeyen bir adamdan uzak dururum . Gider sınavıma güzelce hazırlanmaya çalışırım .

Hayattaki tek amaç bir erkeğin senin peşinden koşması mi?
Seni değerli kılacak tek şey bu mu?
Yapma lütfen kendine bu haksızlığı...

En azından hayallerinizin bile olmadığından yada kendinizi geliştirmek adına herhangi çabanızın olamadığının farkındasınız. Bişeyler yapmaya burdan başlayabilirsiniz. Bi uğraşınız olursa unutması da kolay olur odak noktanız sadece o olduğu için haliyle sürekli onu düşünüyorsunuz.

Hayatınızda bir erkek olmadan da mutlu olup birseyler başarabilir siniz???

Hayatınızda bir erkek olmadan da mutlu olup birseyler başarabilir siniz???
Iste sorun da o.. sorun ettigim bu.. hayatimdaki odak noktasi.. Kendime bakiyorum hayallerim yok gerceklestiremiyorum bile. Hicbir sey yapamiyorum kendim adima. Buna cok uzuluyorum.

Hayattaki tek amaç bir erkeğin senin peşinden koşması mi?
Seni değerli kılacak tek şey bu mu?
Yapma lütfen kendine bu haksızlığı...
Hayir pesimden kosmasi degil elbette hicbir zaman da o olmadi.. Afalladigim kendime gelemedigim nokta su.. yaklasil 2 3 sene kadar oncesine kadar dolu dolu hayalleri olan, okul olsun kariyer olsun kendini gelistirme olsun bir suru hayalim vardi.. Simdi oldugum yer olmak istedigim yerden o kadar farkli ki.. tutunabilecegim bir hayalim bile yok. Cunku gerceklestirexek gucu bulamiyorum artik kendime inanamiyorum artik kendime..

Evet hazmedemiyorum bir turlu ben de artik bunaldim. Onume bakmak kendimi egitmek gelistirmek istiyorum. Tek bu olay beni bu hale getirmedi, kac dostumda yari yolda birakti beni inandiklarim.. hepsi ust uste gelince artik hicbir seye inancim kalmadi

Iste sorun da o.. sorun ettigim bu.. hayatimdaki odak noktasi.. Kendime bakiyorum hayallerim yok gerceklestiremiyorum bile. Hicbir sey yapamiyorum kendim adima. Buna cok uzuluyorum.
Ozaman bugun senin icin yeni bir başlangıç olsun..herseyden siyril yeni ve guzel hayatina odaklan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…