Ne zaman evi terk etmeliyim?

Bir ayda dilekçe dolduran adamın o dilekçesini bir tarafına monte etmek lazım. Evcilik sanıyorlar evliliği. Bak hele bak.demek neden öyle olduğunu siz bulacakmışsınız öyle mi? Görücü usulü mü tanıştınız, başka sevdiği mi vardı acaba?

Bu evliliğin oluru yok sanırım, en kısa sürede feraha ermeniz dileğiyle...

flört dönemi geçirdiniz mi? İlla benzer huyları vardır. Hiç anlamadınız mı? Ve evliliğiniz bitsin diye bahane arıyor. Kağıdı doldurduysa o gidecek siz onu kovun

*Dolap kapigi yanlışlıkla sert kapatıldığı için karısıyla kavga eden adam..
*Ne oldu diye sorulduğunda cevap vermeyen adam.
*Ne olduğunu sen bul diyen bir adam
*Sana sabır ediyorum diyerek gözdağı vermeye çalışan bir adam.
*Ve boşanma kağıtlarını hazırlayan bir adam
Sanki kocanız boşanmak için bahane arıyor,yarın yağmur yağsa ve islansa sorumlu olarak sizi gösterip boşanmak isteyecek gibi.
Bana sorarsaniz bu adam sizinle evlenmeye pek istekli değilmiş zaten.
Zaruri bir durum yoksa ortada,gayet karşılıklı olarak isteyerek evlendiyseniz de başka bir kadın girmiş hayatına.
Yoksa bir erkek bu kadar çabuk yerini yönünü tavirlarini değiştirmez gibime geliyor.
Yok tamamen kendi ruh hastalığı. Tüm hesapladında benle resimleri vardır. Şifresini bilirim vs. Tamamen kendi egosu. Problem araması. Bu hep böyleydi aslında her zmana ki gibi değişir dediğimz bir hikayee:))

flört dönemi geçirdiniz mi? İlla benzer huyları vardır. Hiç anlamadınız mı? Ve evliliğiniz bitsin diye bahane arıyor. Kağıdı doldurduysa o gidecek siz onu kovun
Tabi tabi hep böyleydi ya. Acaba değişir o bu derken evlendik. Tabi uzun süre geçirdiğimiz oldu. Ama insan bi akıllanmalı diye düşünüyordum artk.

Yok tamamen kendi ruh hastalığı. Tüm hesapladında benle resimleri vardır. Şifresini bilirim vs. Tamamen kendi egosu. Problem araması. Bu hep böyleydi aslında her zmana ki gibi değişir dediğimz bir hikayee:))
E bile bile lades olmuş canım,artık biz ne desek boş.

Peki adam söylemiyor. Sizin evliliğinize dair bir analiziniz var mı?
Açıkcası yok.
Çünkü ya annesindeyiz ya evde ya da ben anneme giderim günde 1-2 saatliğine. Yemeğimi yaparım temizlik yaparım. Ki hyatımda ben şu zamana kadar hiç yemek yapmadım. Ciddi manada yapmadım yani. Ona rağmen yapıyorum didiniyorum.

Kavganın belli bir konusu yok. Bi iyi bi kötü davranıyor. Sebebini
Ben bulacakmışım!!! Dolap kapağını hızlı kapatmam bile onun biriktirdiklerine örnektir. Bana sabır ediyormuş son zamanlarda. Bu yüzden evden kovmaya çalıştı. Eski ben olsam umrumda olmazda . Ailem için susuyorum. Süreci
Bekliyorum

Hasta mı bu adam?
Sevgililikte de farkettiğiniz ama ötelediğiniz konular var belli ki.
Yoksa 1 ayda birikmişlik pek mümkün değil.

1 ayda boşanma dilekçesini ortaya koyan adamla ben olsaydım ya düzelir de boşanmazsak millete laf vermeyelim diye sessiz kalmazdım. Çünkü belli ki eşin malesef evlenilecek adam değilmiş. Şimdi pişman olsa ki olacak ama bu boşanma kozu hiç bitmeyecek. 1 ayda neye dolup taşacak belli ki şımarıklık.

Yorumlardan aşk evliliği oldugunu anlıyorum. Hazır olmadığını anlamış ama seni suçlayacak ki ona laf gelmesin.

Kavganın belli bir konusu yok. Bi iyi bi kötü davranıyor. Sebebini
Ben bulacakmışım!!! Dolap kapağını hızlı kapatmam bile onun biriktirdiklerine örnektir. Bana sabır ediyormuş son zamanlarda. Bu yüzden evden kovmaya çalıştı. Eski ben olsam umrumda olmazda . Ailem için susuyorum. Süreci
Bekliyorum
Sanırsın 20 yıllık evli de son zamanlarda sabrediyormuş. Zaten 1 ay sonu da bir başı da bir.

Aynen aynen bile bile. O yüzden sadece süreçte napsam kafam ona karışık. Yoksa ben ona sistem etmiyorum hakkım yok:))

Adam normal biri değil evliliği oyun sanıyor. Şimdi boşanmasa bile ileride en ufak problemden dolayı boşar sizi. Sizde boşuna zaman kaybetmiş olursunuz. Size tavsiyem bu adamla vakit kaybetmeyin. Evliliğinizin geleceği belli çünkü.

Back
X