- 20 Ekim 2009
- 8.811
- 15.549
- 823
Bende öyle dedim. O yaşadı açıkcası. Ve ne söylemiyor bile :) anlatmış bana o hep ben bulacakmışım. Baştan aşağı yanlışmışım.
Bu konularınızdaki eski sevgili mi başka biri mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle dedim. O yaşadı açıkcası. Ve ne söylemiyor bile :) anlatmış bana o hep ben bulacakmışım. Baştan aşağı yanlışmışım.
Peki adam söylemiyor. Sizin evliliğinize dair bir analiziniz var mı?Editledim özetle. Konumun altına
Yok tamamen kendi ruh hastalığı. Tüm hesapladında benle resimleri vardır. Şifresini bilirim vs. Tamamen kendi egosu. Problem araması. Bu hep böyleydi aslında her zmana ki gibi değişir dediğimz bir hikayee:))*Dolap kapigi yanlışlıkla sert kapatıldığı için karısıyla kavga eden adam..
*Ne oldu diye sorulduğunda cevap vermeyen adam.
*Ne olduğunu sen bul diyen bir adam
*Sana sabır ediyorum diyerek gözdağı vermeye çalışan bir adam.
*Ve boşanma kağıtlarını hazırlayan bir adam
Sanki kocanız boşanmak için bahane arıyor,yarın yağmur yağsa ve islansa sorumlu olarak sizi gösterip boşanmak isteyecek gibi.
Bana sorarsaniz bu adam sizinle evlenmeye pek istekli değilmiş zaten.
Zaruri bir durum yoksa ortada,gayet karşılıklı olarak isteyerek evlendiyseniz de başka bir kadın girmiş hayatına.
Yoksa bir erkek bu kadar çabuk yerini yönünü tavirlarini değiştirmez gibime geliyor.
Aileme hemen gitmek istemiyorum sevgililiklede kesin konuşup bitirmediğimiz oldu.
Tabi tabi hep böyleydi ya. Acaba değişir o bu derken evlendik. Tabi uzun süre geçirdiğimiz oldu. Ama insan bi akıllanmalı diye düşünüyordum artk.flört dönemi geçirdiniz mi? İlla benzer huyları vardır. Hiç anlamadınız mı? Ve evliliğiniz bitsin diye bahane arıyor. Kağıdı doldurduysa o gidecek siz onu kovun
E bile bile lades olmuş canım,artık biz ne desek boş.Yok tamamen kendi ruh hastalığı. Tüm hesapladında benle resimleri vardır. Şifresini bilirim vs. Tamamen kendi egosu. Problem araması. Bu hep böyleydi aslında her zmana ki gibi değişir dediğimz bir hikayee:))
Açıkcası yok.Peki adam söylemiyor. Sizin evliliğinize dair bir analiziniz var mı?
Aynen aynen bile bile. O yüzden sadece süreçte napsam kafam ona karışık. Yoksa ben ona sistem etmiyorum hakkım yok:))E bile bile lades olmuş canım,artık biz ne desek boş.
Eşiniz acaba daha önce konular açtığınız sevgilim diye bahsettiğiniz kişi mi yoksa başkası mı?Tabi tabi hep böyleydi ya. Acaba değişir o bu derken evlendik. Tabi uzun süre geçirdiğimiz oldu. Ama insan bi akıllanmalı diye düşünüyordum artk.
Eşiniz acaba daha önce konular açtığınız sevgilim diye bahsettiğiniz kişi mi yoksa başkası mı?
Kavganın belli bir konusu yok. Bi iyi bi kötü davranıyor. Sebebini
Ben bulacakmışım!!! Dolap kapağını hızlı kapatmam bile onun biriktirdiklerine örnektir. Bana sabır ediyormuş son zamanlarda. Bu yüzden evden kovmaya çalıştı. Eski ben olsam umrumda olmazda . Ailem için susuyorum. Süreci
Bekliyorum
Sanırsın 20 yıllık evli de son zamanlarda sabrediyormuş. Zaten 1 ay sonu da bir başı da bir.Kavganın belli bir konusu yok. Bi iyi bi kötü davranıyor. Sebebini
Ben bulacakmışım!!! Dolap kapağını hızlı kapatmam bile onun biriktirdiklerine örnektir. Bana sabır ediyormuş son zamanlarda. Bu yüzden evden kovmaya çalıştı. Eski ben olsam umrumda olmazda . Ailem için susuyorum. Süreci
Bekliyorum
Aynen aynen bile bile. O yüzden sadece süreçte napsam kafam ona karışık. Yoksa ben ona sistem etmiyorum hakkım yok:))