Bide hep ayni kiz ario 2 abla daha var birazda digerleri arasakv dedir o zaman aratan
Sen çok iyi niyetlisin canım Allah gönlüne göre versinBen olsam kv yerinde beni eve davet ederim oglum hazir askerde ortada yokken bi cay demleyip kisir yaparim sohbet eder gibi yapip merak ettiklerimi sorarim yani allah allah :)
Bide hep ayni kiz ario 2 abla daha var birazda digerleri arasa
Evet iyi niyetliyim bu durum bana cok kaybettirecek ama iste ne yapiyim kisiligim bu siyaset yapamiyorum sence istenmeyen gelin adayi miyimSen çok iyi niyetlisin canım Allah gönlüne göre versin
ama bu görümcelerle kaynanalar hep birlik olur
kanat takıp melek olsan yine kızı gibi yaranamazsın
inşallah kayınvaliden aratmıyordur sadece merakından soruyordur
Haklisin yadiğer 2 abla büyük diye aratmıyor da olabilir annesi bu sizinle daha arkadaş yaşında anladığım kadarıyla...
Onu bilemiyorum ama iyi niyet herkeste işe yaramıyorEvet iyi niyetliyim bu durum bana cok kaybettirecek ama iste ne yapiyim kisiligim bu siyaset yapamiyorum sence istenmeyen gelin adayi miyim
Aslinda bence onlar saf ya oturmalarimizda filan bunu hissettim boyle bi icten pazarlik durumlari yok sohbetleride oyle bazi anlattiklarini ben olsam bana anlatmam meselaOnu bilemiyorum ama iyi niyet herkeste işe yaramıyor
Valla benimde merakim o gecen sene tam bu zamanlar yine boyle garip bi konusma yapmisti 45 dk konustu ezberledi bir yerden okuyor sandimderdi neymiş her yıl yokluyor
psikolojik sorunu mu var anlamadım gitti.. sanırım her yılın belli bir gününü " yoklama günü " ilan etmiş şaka bir yana boş yere insanlar bir şeyleri ima etmez.. sevgiline sorsan ?Valla benimde merakim o gecen sene tam bu zamanlar yine boyle garip bi konusma yapmisti 45 dk konustu ezberledi bir yerden okuyor sandim
Sevgilime soyledim cnm boyle oldu dedim sen herkesi bosver bu hayat bizim ikimiz kurucaz dedipsikolojik sorunu mu var anlamadım gitti.. sanırım her yılın belli bir gününü " yoklama günü " ilan etmiş şaka bir yana boş yere insanlar bir şeyleri ima etmez.. sevgiline sorsan ?
Cnm o zaman aldırış etme.. Önemli olan ikinizsiniz.. Bak ne güzel meslek sahibide olmuş sayılır.. Sen okulunu bitirip biran önce kavuşmaya bak :)Sevgilime soyledim cnm boyle oldu dedim sen herkesi bosver bu hayat bizim ikimiz kurucaz dedi
Kiz baska sehire gelin gitti subat tatilinde ablasiyla annesine geleceklermis tatile gorusuz dimi gelirsin dedi gelirim dedim gidip sohbet arasinsa meraklarini gidersem bir daha garip konusmalar yapmalarini engellesem nasil olur ki :)Cnm o zaman aldırış etme.. Önemli olan ikinizsiniz.. Bak ne güzel meslek sahibide olmuş sayılır.. Sen okulunu bitirip biran önce kavuşmaya bak :)
Daha önce senin sanırım fotoğraftan gördüler yada görmediler.. Madem meraktan çatlamış :) git bi görün yoksa her yıl bu zamanlarda aynı lafları duymaya alışsan iyi olur :) hahaha yaşı kaç kızın ?Kiz baska sehire gelin gitti subat tatilinde ablasiyla annesine geleceklermis tatile gorusuz dimi gelirsin dedi gelirim dedim gidip sohbet arasinsa meraklarini gidersem bir daha garip konusmalar yapmalarini engellesem nasil olur ki :)
Sana birsey soyliyim mi biz surekli gorusuyoruz askere gitti ben gittim izne geldi onlara gittim yemege gittim kahvaltiya gittim onlar ben calisirken is yerime geldiler daha neler neler disarda cay ictik daha sayarim yani sanki yeni tanimiolar ki 6 yildir tanioruz birbirimiziDaha önce senin sanırım fotoğraftan gördüler yada görmediler.. Madem meraktan çatlamış :) git bi görün yoksa her yıl bu zamanlarda aynı lafları duymaya alışsan iyi olur :) hahaha yaşı kaç kızın ?
Kendileri istediler tanismayi yeni tanismadikki sadece telefondada konusmuyoruzNe diye görüşülür ki görümce adayıyla ? Telefonda bu mevzulara girilir ?
Ararsa açmayın,olsun bitsin.Mecbur değilsiniz.
Kendileri istediler tanismayi yeni tanismadikki sadece telefondada konusmuyoruz
Haha doladi mi ne yaa valla tuhhGörümcelik bağlarını boynuna dolamaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?