bunlar şehir şehir gezmekten fırsat bulamayacaklar zaten..belkide böylesi daha iyidir..:)Aman sen resmi ol bundan kimse zarar görmemiştir yakın olmak yaramıyor ama
Ama bizim aramizdaki iliski o sekilde degil ki herseyi acik acik konusuruz her zaman 7 yildir birlikteyiz az zaman da degil kiNabız ölçüyor gibi geldi bana bunlar ileride problem olur mu ara öğren diyebilir
illa ilişkiyi bitirecek değil belki içinin rahatlaması için sorduruyordur
Evet dogru zorla kendine gicik edio bu kiz akil yok valla karsilarina gecip tek tek anlaticam valla :)Aman sen resmi ol bundan kimse zarar görmemiştir yakın olmak yaramıyor ama
Yetişen telefondan da yetişiyor örnek şimdi ki gibibunlar şehir şehir gezmekten fırsat bulamayacaklar zaten..belkide böylesi daha iyidir..:)
Ben haklisin valla o konuda bence sansliyim ailemden uzak olucam ama laf soz daha az olur belkibunlar şehir şehir gezmekten fırsat bulamayacaklar zaten..belkide böylesi daha iyidir..:)
O zaman aranıza nifak sokmaya çalışıyorAma bizim aramizdaki iliski o sekilde degil ki herseyi acik acik konusuruz her zaman 7 yildir birlikteyiz az zaman da degil ki
Bide bu 2. Oldu kiz aradi anladim birsey dicek dedim gundem hep ayni ya evlendi bebe yapti hala kardesiyle dertte sevgilim ilk aradiginda evlendi baska sehire tasindi hala bize bakio dedi :) bide bana bugun paran var mi bi ihtiyacin var mi hemen gonderiyim dedi kiz banaYetişen telefondan da yetişiyor örnek şimdi ki gibi
Biz de geziyoruz hatta şuan ailelerimizle aramızda binlerce kilometre varBen haklisin valla o konuda bence sansliyim ailemden uzak olucam ama laf soz daha az olur belki
Kizlar merhaba kendimi oyle bunalimda hissediyorum ki bu bir kaç gündür sevgilim askerde 4 ay kaldi cok rahat telefonu var gun icinde gorusuyoruz filan ama cok ozledim 2 gundur de sanki yeni gitmis gibiyim . Neyse bugun sevgilimin ablasi aradi nasilsin hep aklimdasin derstesindir filan diye cekinip arayamiyorum vs dedi sohbet ettik iyi guzel ama dusunuyorum bu kiz beni bos yere aramaz ne diyecek dusunurken ee dedi gelecek planlariniz ne ne zaman evleneceksiniz ? dedi ben sasirdim bilemiyorum kardesine bagliyim ben dedim sonucta o ne zaman evlenme teklif ederse o zaman düsünürum evliligi . Nisanlilik donemi cok zor oluo ben cok zorlandim o dönem dedi sonra kültüre getirdi iste biz şuraliyiz siz farkli sehirdensiniz bende sehirler yan yana arada fark yok merak etme dedim lafi okula getirdi ben 4yillik mezunu oluorum sevgilim 2 yillik mezunu uzman cavusluk sinavini kazandi yeni. Benim icin fark etmez dedim isi var sorun yok bana . Anne ne dusunuyor dedi olumlu dedim gercekten mi dedi evet dedim. Okul bitince calismayi dusunuyor musun dedi evet emek verdim evde ne yapiyim hem aile butcesine destek olup daha iyi sartlarda yasamak isteriz o yuzden calisicam dedim tmm dedi . Ya bu kiz her sene ayni seyi yapiyor kizlar gecen senede aradi aynen kardesinin isinin olmadigindan vs konustu ne yapmaya calisiyor anlayamiyorum zaten bi gerginim bu konusma beni daha bir gerdi acikcasi siz ne dusunuyorsunuz ? Uzun oldu k.
Bakmayin simdiden tesekkur ediyorum
O zaman aranıza nifak sokmaya çalışıyor
sevgiline söylesene madem açık açık konuşuyorsunuz
ablan ne yapmaya çalışıyor diye [/QUOTE
Dedim agladim bide oda anlamiyorum ki bu kadar telaslanmaya ne gerek var dedi bu hayat bizim biz kurup biz yasicaz herkesi bosver dedi daha cok agladim
Kız çocukları aileyi sahiplenir bırakmaz o yüzden görümce sorunu var yaBide bu 2. Oldu kiz aradi anladim birsey dicek dedim gundem hep ayni ya evlendi bebe yapti hala kardesiyle dertte sevgilim ilk aradiginda evlendi baska sehire tasindi hala bize bakio dedi :) bide bana bugun paran var mi bi ihtiyacin var mi hemen gonderiyim dedi kiz bana
Kv son gorustugumuzde annen acik mi kapali mi merak ediorum dedi bana kv haberi var kizi arattirio diosun yanikardeşinizden duymadığı şeyi size sormuş...
belki kafasında soru işaretleri vardır; okulla meslekle vs. ilgili ki aslında o soru işaretleri görümcenizde değil müstakbel kv nizde
görümce neyse kp eşimle sevgiliyken köyde karşılaştığımızda bana X le görüşüyor musunuz? diye sormuştu da donup kalmıştım
o günün akşamında ailelere açıklamaya karar vermiştik ciddiyeti2 ay sonra da nişanlandık
Soka girdim neden ondan para aliyim kiKız çocukları aileyi sahiplenir bırakmaz o yüzden görümce sorunu var ya
para gönderecek bir de ha ilginç ne yapmaya çalışıyor acaba
ileride kullanmak için mi
Bak bu daha doğru kaynananın işi buKv son gorustugumuzde annen acik mi kapali mi merak ediorum dedi bana kv haberi var kizi arattirio diosun yani
Kv son gorustugumuzde annen acik mi kapali mi merak ediorum dedi bana kv haberi var kizi arattirio diosun yani
Ben olsam kv yerinde beni eve davet ederim oglum hazir askerde ortada yokken bi cay demleyip kisir yaparim sohbet eder gibi yapip merak ettiklerimi sorarim yani allah allah :)Bak bu daha doğru kaynananın işi bu
Aralari 1 yasona neymiş açık mı kapalı mıbu kv ler de her şeye karışıyorlar he
evet canım bence öyle kv arattırıyor kızı (eğer ablası eşinden en az 10 yaş büyük değilse)
Bayildim sanaZilli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?