ne zaman evlenecekmişiz ?

Nabız ölçüyor gibi geldi bana bunlar ileride problem olur mu ara öğren diyebilir
illa ilişkiyi bitirecek değil belki içinin rahatlaması için sorduruyordur
Ama bizim aramizdaki iliski o sekilde degil ki herseyi acik acik konusuruz her zaman 7 yildir birlikteyiz az zaman da degil ki

Aman sen resmi ol bundan kimse zarar görmemiştir yakın olmak yaramıyor ama
Evet dogru zorla kendine gicik edio bu kiz akil yok valla karsilarina gecip tek tek anlaticam valla :)

bunlar şehir şehir gezmekten fırsat bulamayacaklar zaten..belkide böylesi daha iyidir..:)
Ben haklisin valla o konuda bence sansliyim ailemden uzak olucam ama laf soz daha az olur belki

Ama bizim aramizdaki iliski o sekilde degil ki herseyi acik acik konusuruz her zaman 7 yildir birlikteyiz az zaman da degil ki
O zaman aranıza nifak sokmaya çalışıyor
sevgiline
söylesene madem açık açık konuşuyorsunuz
ablan ne yapmaya çalışıyor diye

Yetişen telefondan da yetişiyor örnek şimdi ki gibi
Bide bu 2. Oldu kiz aradi anladim birsey dicek dedim gundem hep ayni ya evlendi bebe yapti hala kardesiyle dertte sevgilim ilk aradiginda evlendi baska sehire tasindi hala bize bakio dedi :) bide bana bugun paran var mi bi ihtiyacin var mi hemen gonderiyim dedi kiz bana

kardeşinizden duymadığı şeyi size sormuş...
belki kafasında soru işaretleri vardır; okulla meslekle vs. ilgili ki aslında o soru işaretleri görümcenizde değil müstakbel kv nizde
görümce neyse kp eşimle sevgiliyken köyde karşılaştığımızda bana X le görüşüyor musunuz? diye sormuştu da donup kalmıştım
o günün akşamında ailelere açıklamaya karar vermiştik ciddiyeti 2 ay sonra da nişanlandık

Kız çocukları aileyi sahiplenir bırakmaz o yüzden görümce sorunu var ya
para gönderecek bir de ha ilginç ne yapmaya çalışıyor acaba
ileride kullanmak için mi

Kv son gorustugumuzde annen acik mi kapali mi merak ediorum dedi bana kv haberi var kizi arattirio diosun yani

Kız çocukları aileyi sahiplenir bırakmaz o yüzden görümce sorunu var ya
para gönderecek bir de ha ilginç ne yapmaya çalışıyor acaba
ileride kullanmak için mi
Soka girdim neden ondan para aliyim ki

Kv son gorustugumuzde annen acik mi kapali mi merak ediorum dedi bana kv haberi var kizi arattirio diosun yani

ona neymiş açık mı kapalı mı bu kv ler de her şeye karışıyorlar he

evet canım bence öyle kv arattırıyor kızı (eğer ablası eşinden en az 10 yaş büyük değilse)

Bak bu daha doğru kaynananın işi bu
Ben olsam kv yerinde beni eve davet ederim oglum hazir askerde ortada yokken bi cay demleyip kisir yaparim sohbet eder gibi yapip merak ettiklerimi sorarim yani allah allah :)

ona neymiş açık mı kapalı mı bu kv ler de her şeye karışıyorlar he

evet canım bence öyle kv arattırıyor kızı (eğer ablası eşinden en az 10 yaş büyük değilse)
Aralari 1 yas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…