ne zaman evlenecekmişiz ?

uzman cavusluk oldu mu? güvenlik sorusturması konun geldi aklıma merak ettim

Sen heee de ona :) belki askerden dönüşte adı konulur o zaman rahat edersin bu seferde başka sorular icat eder kesin
Haha iste o olmazzz okulumun bitmesine 1.5 yil var askerlil bitmeye 1 yil kalir nisanla dugunu uzatmayi yipratici dedi :)

Haha iste o olmazzz okulumun bitmesine 1.5 yil var askerlil bitmeye 1 yil kalir nisanla dugunu uzatmayi yipratici dedi :)
Ayy hem ona neymiş derdi tasası onu mı almış.. Erkek arkadaşın ve seni ilgilendirir ne kadar nişanlı kalıp ne zaman evleneceğinizz.. Herseye maşallah verecek cevabı varmış

Ayy hem ona neymiş derdi tasası onu mı almış.. Erkek arkadaşın ve seni ilgilendirir ne kadar nişanlı kalıp ne zaman evleneceğinizz.. Herseye maşallah verecek cevabı varmış
Daha az anlattim burda ay aglicam valla

hmm,,, herhalde ağzınızı yokluyorlar ne zaman evleniceksiniz diye,,, bence hiç bozma,,bu aile ilişkşleri çok çetrefilli,, eniyisi hep mesafeli ama bir o kadar da saygılı olmak en iyisidir,,
kardeşinden çekiniyor ki size bunları soruyor birde öyle düşünün,,, bence kardeşin onu terslediyse veya konuşmadıysa buna annesi de dahil onlarda akıllarınca böyle öğrenmeye çalışmışlar planlarınızı,,

Bende ilk oyle dusundum ama bu 2. Yani ne biliyim cok garip ayrica sevgilim oyle tersleyecek degil ki sorsalar cvp alirlar aslinda

sevgiline söyledinmi? kızkardeşin aradı vs. diye.
onun tepkisini daha cok merak ettim.
görümcecigin sacmalamış ama sen takılma. 8ayda bir aramasının sende farkındasıun.

Ona neymiş ya, daha nişan yok söz yok. Saçmalamış iyice. Ne zaman evleneceksiniz, kültür farkı, çalışacak mısın falan filan ay ben bile bunaldım. Didik didik etmiş sizi. Bence daha ilk konuşmasında sevgilinize söylemeliydiniz, biz bir yoldayız ama ablanın böyle sorması biraz anormal geldi diye. Nişanlılık döneminde aileler sorun çıkarmazsa gayette iyi geçiyor ayrıca. Ama seninki şimdiden görümcelik yapmaya başlamış. Dikkatli ol derim.

sevgiline söyledinmi? kızkardeşin aradı vs. diye.
onun tepkisini daha cok merak ettim.
görümcecigin sacmalamış ama sen takılma. 8ayda bir aramasının sende farkındasıun.
Soyledim gecen aradiginda kiz soyleme demisti o zamanda soylemistim sevgilim o sefer kizin soylediklerini duyunca soka girmisti bu seferde sen hic kimseye bakma bu hayat bizim ikimiz kurucaz kimseyi karistirmam dedi

kizlar gorumce kaynana elti tik olmus bu sitede hemen saldiriya geciyoruz bende gelinimize sorarim kafama takilan seyleri s oda bana sorar hic bir problemimizde yok cok sukur ben kotu bi niyet aramadim ablasi sonucda merak etmistir ses seda olmayinca bide bastan sormus bak bunlar bunlar sorun olurmu senin icin demis bence bastan sormuski sonradan ayrilma gibi probleminiz olmasin diye sunu unutmayalim kizlar her gorumce ehhh kaka ciz degilallah korusun kardesimle kardesi ayrilsa en cok ben uzulurum herhalde kimisi ayrilik istese bile cogu gorumcelerde mutluluk istiyor hepsini ayni keseye koymayin

Soyledim gecen aradiginda kiz soyleme demisti o zamanda soylemistim sevgilim o sefer kizin soylediklerini duyunca soka girmisti bu seferde sen hic kimseye bakma bu hayat bizim ikimiz kurucaz kimseyi karistirmam dedi
önemli olanda sevgilin.
ama görümcen hiç iyi niyetli degil.
uzakdur uzak

Aslina bakarsan bende ilk oyle dusundum cnm ama yaptigini gereksiz bir panik olarak goruorum normal sartlarda aramiyo aklina birsey gelince boyle didiklemeye ariyor mesela bide cok merak ediolarsa o kadar oturduk aileyle guzelce o zaman sorsalar boyle telefonda sormak ne kadar dogru bilemedim acikcasi

ona neymiş canım? he uygun görmüyordur sizi orası ayrı ama bunu kardeşine anlatması lazım sizi araması tuhaf.

Ilk konusma inan daha garipti soka girip gunlerce kendime gelememistim o zaman sevgilim bi magazada calisiodu tecilini bozdurmus askerlik bekliodu kiz beni aramisti iste gecen sene tam bu zamanlardi iste kardesim devlet memuru filan degil o parasiz yasayamaz nasil olacak falan filan diye iste parasini kiyafete yatirir gbi birsey soylemisti o zaman tamamenn yalandi ne alsa annesine verdi biriktirdi bende bunu soyledim suan 10 bin tl birikim yaptigini ogrendim ablasida bana yok oyle yok boyle dio saskinim

ona neymiş canım? he uygun görmüyordur sizi orası ayrı ama bunu kardeşine anlatması lazım sizi araması tuhaf.
Canim valla anlayamiyorum bu kiz cadi resmen rutine bindirdi ariyip soruo boyle seyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…