ne zaman evlenecekmişiz ?

bence burada yanlış anlıcağınız bişey yapmamış daha çok sizi anlamaya çalışıyor gibime geldi olumlu musunuz diye nabız ölçer gibi sizde özlem duyduğunuzdan bir hassassınız sanırım yanlış anlıyor olablirsiniz.

Canim valla anlayamiyorum bu kiz cadi resmen rutine bindirdi ariyip soruo boyle seyleri

sıkıntılı bir görümce adayı bence. şahsen kuzenimin sözlüsü var. kızı da çok seviyorum ama mesaj atmaya dahi çekiniyorum nasılsın diye. ilgilenmediğimizi düşünsün istemiyorum ama uzak duruyor diye, huzurları kaçar filan diye yazamıyorum bile. sizinkisi tuhaf geldi bana o yüzden :)

Bilmiyorum ki hassasim biraz dogru orasi ama ilk defa olsa tamamda bu isi rutine bagladi her sene bir kere yapio ayni seyi o benim canimi skan bir kere ogren bitir yani boyle ne biliyim iste

Belirli bi amaci var benim kinin cnm normal nasilsin vs diye arasa sorun yokki diger ablalar arar sohbet ederiz hic onlarda boyle birsey gormedim bu sadece kurulmus ayni seylere ario bak iyi olalim istiorum ama bir yandan sorularada gicik oldum soyledikleri cok igneleyici sen normal ara sohbet et yani bunda sorun cikmaz :)

iyi olmaya çalışma bence bu durumda normal davran :) arkadaşına iyiymişsiniz gib davran tabi kesinlikle ailesini şikayet etme. ama kendi mesafeni kendin belirle.

Benimde sevdicegim askerde ailesi ortada resmi olan birsey yokken daha gelecekle ilgili birseyler soyluyor lar bende en iyisi ailem bilir diyorum bence cok yorum yapmayin AILEM mutlulugumuzu ister zaten en iyisini onlar bilir de ben oyle yapiyorum sonra karisik lik olmasin diye.

Hem bosuna dememisler ; gorumce öleyim görünce diye

Haha alemsin ya valla oyle sorular gelio ki ailemle alakasiz :)

Haha alemsin ya valla oyle sorular gelio ki ailemle alakasiz :)

bende duyunca baya gülmüştüm :)
Hmm ailenizden erkek arkadaşın söz etmiştir de işlerine gelmiyor demek. Bence ailenize atın topu en güzeli o kafan rahat oluyor en azından :)

bende duyunca baya gülmüştüm :)
Hmm ailenizden erkek arkadaşın söz etmiştir de işlerine gelmiyor demek. Bence ailenize atın topu en güzeli o kafan rahat oluyor en azından :)
Bazi konularda o taktik olmaz ama uygun olanlarda deneyeyim bende

takılma canım sen dediklerine erkek arkadaşının düşüncesi önemli bu konuda siz birbirinizi istiyorsunuz nasılsa.ablası bunları sorması bana normal geldi endişeleniyordur ister istemez .art niyet göremedim .ne güzel senin düşüncelerini merak ediyor

Aslinda evet ilk basta guzel ama bunu rutine cevirmesi bide kardesini asagilar gibi konusmasi canimi skio acikcasi

Aslinda evet ilk basta guzel ama bunu rutine cevirmesi bide kardesini asagilar gibi konusmasi canimi skio acikcasi

aşağılama kısmına katılmıyorum bence mutluluğunuzu istiyor görüyoruz etrafımızda erkekler kompleks varlıklar canım ondan endişeleniyordur sana garezi yoktur.bence konuşursan bir daha aranızda statü farkını hissetmediğinizi belirtin .bi tanıdığım kızını zorla vermişti çocuk üni mezunu değil kızım üni mezunu diye .aileni seni her şeyi düşünüyordur .umarım mutlu olursun gönlünce

Tesekkur ediyorum cnm :)

Sen o birikime de güvenme arkadaşım, neden parasını kendi biriktiremiyor annesine veriyor. Biz ne birikimler gördük geri dönüşü olmayan :) Tecrübe konuşuyor burada Tavrını iyice koy ortaya, belkide sen o parayı unut biz de çok yardım edemeyiz, sen kardeşimin işsiz güçsüz olduğunu say, ona göre kararını ver diye ayar veriyor sana. Yani sizin nasıl geçineceğinizin derdi onu sarmış baksana, altında çok iyi niyet aramam ben. Bence tavrını net koy ortaya, eğer erkek arkadaşınlada önceden böyle ciddi konular konuşmadıysanız oturun konuşun. Çünkü erkeklerin gerçek tutumu (aileci mi değil mi) iş ciddiye binince hele ki alacak verecek konusu açılınca ortaya çıkıyor. Bugün sana gülen erkek akradaşın yarın, ablam haklıydı falan demesin, sonra üzülürsün

Ay cok.tatlisin canim ya biz bu konulari konustuk bitirdik sevgilimle dun ablan boyle dedi diyince biz bu konulari 2 yil once konusuoduk dedi hatta adamin isi var devlet tescilledi yani maddi anlamda bi sorun yokki onu durum bi garip yani annesine para verme olayi ayni evde yasiolar al anne sakla seklinde ki kadin bu konuda cok iyi evi cekip ceviren o o yuzden ona veriodu bide hic aileci degil buna eminim

Kötü düşünen arkadaşlara inabamıyorum kız gayet insancıl bir şekilde aramış konuşmuş bunu sırun etmeniz asıl garip olan nadem sorun yapacaktın açmayaydın teli. Az iyi niyetli görgülü olun yahu ( bu lafım sizi fitleyen arkadaşlara size değil)

Aslina bakarsaniz evet iyi birsey bu ama ilk defa yapsa tamam ama rutine sekilde yapio bu rahatsiz edici aslinda

Canım amacım seni fitillemek değil, yani düşünüyorum erkek kardeşimin ciddi düşündüğü kız arkadaşı olacak ben telefon edip bu konuları konuşacağım. Asıl telefon açıp böyle şeyleri telefonda açmak görgü kurallarına aykırıdır. Aileler oturur konuşur özellikle anne babalarınız varken kız kardeşe bu tür konular düşmez. Bu açıklamam da sana değil arkadaşım bir üye yazmış görgüye aykırı bu lafım seni fitilleyenlere diye. Neyse... Ablası kendince işgüzarlık yapmış bence. Yaptığı garip olsa ki, erkek arkadaşın bile garipsemiş. Sen güzelce olan biteni söylemişsin, biraz mesefe her zaman hem saygıyı korur hem sevgiyi arttırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…