- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Aaaaa 6 yıldır tanışmışlık var ve kız garip garip konuşuyor. Neydi kafayı seninle bozmuş gibi .. Desene ona her yıl aynı muhabbetleri ediyoruz lafın sonu nereye gelecek çok merak ettim diye.. Ya da sevgilini dinle aldırış etme evet de geç kenaraSana birsey soyliyim mi biz surekli gorusuyoruz askere gitti ben gittim izne geldi onlara gittim yemege gittim kahvaltiya gittim onlar ben calisirken is yerime geldiler daha neler neler disarda cay ictik daha sayarim yani sanki yeni tanimiolar ki 6 yildir tanioruz birbirimizi
Şimdiden tavrını koy dünya iyiside olsa evlenip yuva kurulunca araya kaynıyorlar hemenHaha doladi mi ne yaa valla tuhhokul bitince calisacak misin dedi evet filan dedim sonra siz bu konuda ne dusunuyorsunuz dedim bilerek dedim yorum yapcak mi diye biz neden karisalim senin kararin dedi
Istenmeyen gelin adayi miyim sence ben bu kizi aramiyorum arayinca mecbur aciorum acmayinca neden geri donmedi olur diye hersey iyi olsun istiorum ben ama olmuo sanirimBoşver ya,çek kendini.Sevgilin de farkında her şeyin.Arı kovanına çomak sokmak yaptıkları.
Haklisin ya ben safim biraz vallaŞimdiden tavrını koy dünya iyiside olsa evlenip yuva kurulunca araya kaynıyorlar hemen
Manyak ya sanki yeni tanio beni bu sefer daha tavirliydim cvp verdim dur bakalim seneye ne olacak :)Aaaaa 6 yıldır tanışmışlık var ve kız garip garip konuşuyor. Neydi kafayı seninle bozmuş gibi .. Desene ona her yıl aynı muhabbetleri ediyoruz lafın sonu nereye gelecek çok merak ettim diye.. Ya da sevgilini dinle aldırış etme evet de geç kenara
Istenmeyen gelin adayi miyim sence ben bu kizi aramiyorum arayinca mecbur aciorum acmayinca neden geri donmedi olur diye hersey iyi olsun istiorum ben ama olmuo sanirim
Allahım. Krize girdim.Manyak ya sanki yeni tanio beni bu sefer daha tavirliydim cvp verdim dur bakalim seneye ne olacak :)
Banada nisanla dugun arasi uzamasin cok yipratici oluo dedi ki siiznkide cok garip adam ne zmaan evlenme teklifi ederse o zaman olur zorla kolundan cekip nikah masasina oturttamayiz ya kardeslerine konusmalari gerekio bize degil ve siz yuz yuz tanisma yasamadiysaniz sizin durum daha acayip benceMuhtemelen...Benim sevgilimin ailesi de istemedi başta.Hoş,hala istemediklerini düşünüyorum o ayrı.
Sevgilimin telefonundan numaramı alıp aradı defalarca,mesaj attı dönmedim.
Uzatmayın arayı,askerden gelince nişan olsun dedi.
Şimdi gelmemek için kırk dereden su getiriyor.
Pöf,senden de dertliymişim.
Çok iyi niyetlisin.Her seferinde açma bence.Annem var,işim var.vs de.
Ellerinin altında gibi olma.
Derdi ne sence ben anlayamiyorum daAllahım. Krize girdim.haha Ne değişik insanlar var :) bakalım sonu nereye varacak
Banada nisanla dugun arasi uzamasin cok yipratici oluo dedi ki siiznkide cok garip adam ne zmaan evlenme teklifi ederse o zaman olur zorla kolundan cekip nikah masasina oturttamayiz ya kardeslerine konusmalari gerekio bize degil ve siz yuz yuz tanisma yasamadiysaniz sizin durum daha acayip bence
K.bakma ama senin durum daha fena cok terbiyesizce daha tanismadan boyle birsey yapmasi kac bencedeYok yahu ne tanışması...Ecinniden kaçar gibi kaçıyorum görüşmekten,konuşmaktan.
Sıkma canını,sessizdeydi falan der atlatırsın.
Nabzını yokluyorlar... ve çalışmanıistemıolarrr
K.bakma ama senin durum daha fena cok terbiyesizce daha tanismadan boyle birsey yapmasi kac bencede
Kabus gibi :)Aynen.Ben topu sevgilime atıyorum,o hallediyor.Açsam ne diyeceğim telefonu ?
Ne kusuru ay,ben bilmiyorum sanki.
Cnm seni yokluyor ağzını arıyor gibime geldi.. Hani kültür farkını eğitim farkını sorun edip etmeyeceğini ölçmek için sorular öne atmış fakat bin kere sormanın anlamı yok her yıl ısrarla yeniliyor fikrin değişti mi değişmedi mi diye yokluyor gibi..Derdi ne sence ben anlayamiyorum da
Kultur farki yok ben baktim dedim gercekten mi dedi evet dedim bu gece rahat uyur artik dejavu yasiyorum cnm inan manyak mi ne her yil sorulmaz ki adam gibi konus ogren bitti gitti yani rezil edio kendiniCnm seni yokluyor ağzını arıyor gibime geldi.. Hani kültür farkını eğitim farkını sorun edip etmeyeceğini ölçmek için sorular öne atmış fakat bin kere sormanın anlamı yok her yıl ısrarla yeniliyor fikrin değişti mi değişmedi mi diye yokluyor gibi..
:) dediğim gibi geleneksel yoklama günü ilan etmiş :) açık açık sor şakayla karışık neden her yıl aynı soruları soruyorsunn diye Yaşı kaçKultur farki yok ben baktim dedim gercekten mi dedi evet dedim bu gece rahat uyur artik dejavu yasiyorum cnm inan manyak mi ne her yil sorulmaz ki adam gibi konus ogren bitti gitti yani rezil edio kendini
90 dogumlu 24 yasinda ben 22 valla aileyi toplayim durustce konussam mi ne :):) dediğim gibi geleneksel yoklama günü ilan etmiş :) açık açık sor şakayla karışık neden her yıl aynı soruları soruyorsunn diye Yaşı kaç
Sen heee de ona :) belki askerden dönüşte adı konulur o zaman rahat edersin bu seferde başka sorular icat eder kesin90 dogumlu 24 yasinda ben 22 valla aileyi toplayim durustce konussam mi ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?