Ne zaman geçer bu aşk acısı illeti??

Çok teşekkür ederim inşallah

Canım sende benim gibi sosyal medya olayına takıntılısın sana şöyle söyleyeyim yapacak adam her türlü yapıyor. Benim eski sevgili kişisine herkesi çıkartırdım bu sefer numarasını alıp konuşarak iletişime geçtiğini öğrendim. Numarasını değiştirttim bu sefer de yüz yüze görüştüğünü öğrendim. Bunlar böyle. Buna katlanamıyorsan ayrılacaksın. Ya da kabullenip defalarca boynuz yemeyi kabullenereksin. Üzülme en iyisini yapmışsın. Yapman gereken buydu. Buna mecbur bıraktı seni. Suçlu o. Arkana yaslan ve ilahi adaletin tecelli etmesini bekle. Elbette yeniden seversin. Karşına iyi insanlar çıkması dileğiyle.

İlahi adalet tecelli eder demi? Çünkü ben ona hıc kötülük yapmadım...

Geçiyor. Zaman veremem ama geçti. Geçecek. Kafanı meşgul edecek birşeyler bul. Arkadaşlarınla vakit geçir. Ortak arkadaş vs varsa hepsini çıkar hayatından. Fotoğraflar, eski mesajlar ne var ne yok sil. Numaranı değiştir. Ondan sana haber getirenleri sert bir dille uyar. Gerekirse çıkar hayatından. Sosyal medyadan onları da engelle. Hiç iletişime geçmeyip kendini meşgul edersen en fazla üç ay bence :) geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda atlatıp mutlu olursun.

Adam issizlikten nelere sarmis.Kiytirik bir ins.hesabi yuzunden sizi bu kadar uzuyorsa ilerde daha sacma seyler icin de uzerdi..
Arayista belli ki.Gereksiz,zavalli ne bekliyor ne umuyor hayret dogrusu bunlarin akli nereye hizmet ediyor gercekten anlamakta zorluk cekiyorum.Bu kadar cumle bile cok oyle mecburi insanlar icin hava israflari!!
Lutfen..Aklinizin size oyun oynamasina izin vermeyin.Bu gibi durumlarda gecmisinizden ziyade beraber yasayacak oldugunuz gelecegi dusunurseniz aslinda hic gelmeyecek! Oldugunu anlarsiniz.Eliniz o telefona cok gidecek. "Once gururum diyin.Deger mi be? Hadi kizim toparlan" diyin ve o sahsa kendini degerli hissettirmeyin rica ediyorum.Seven ve degerli olan sizsiniz.Emin olun bir gun o sefil hayatindan bikip yine gelecek size hic sasmaz.Keske gelmese!
Bir gun birisi cikar.Inancinizi kaybettiginiz ne varsa yeniden inandirir.Neden olmasin?
Benim deliler gibi sevdigim ama ayrilmak zorunda oldugum adam her gun karsimda.Mucadele edebilmeyi ogrendim.Mecburuz hayatimiza yon vermeye,birilerinin ustunu cizmeye..Hayata kac defa geliyoruz ki?
Madem cikaramiyorsun aklindan. Hemen eline bir kagit kalem al birlikteliginizde olumlu,olumsuz olan ne varsa yaz olumsuz olan kisim ne cok degil mi?? Demekki mantiken de yanlis bir iliskiymis.Simdi o kagidi yirtip cope anilarinizla beraber atiyorsunuz aynanin karsisina gecip bir daha onun icin aglamayacaginiza soz veriyorsunuz.
Ondan oncesi bitti..O bitti.. inadina iyisiniz,iyi olacaksiniz..
Ondan sonrasi gelsin..

Ayy sanki ben konuyu acmisim boyle birsuru konum var oku bak benim eski erkek arkadasim da ayniydi hatta bizim ailelerimiz bile tanismisti nisan öncesi bile yapti 3 yilimi yedi bosu bosuna. En son ocakta baristik gecen ay yine ayrildik ben gormicegimi zannedip swarm acmis kendine ordan ekliyomus milleti Allahindan bulsun ne diyim insallah bir gun cok pisman olurlar ama biz cok mutlu oluruz sakin geri dönme asla degismiyo boyle tipler

Kimseden hoşlanamam sevemem gbi geliyor diyorsun ya aynen öyle "gibi geliyor"
Geçecek zamanla
Yeniden seveceksin merak etme emin ol:) biz de hissettik o bi daha sevemicem duygularını bir zamanlar

gerçekten geçiyor mu? aynı durumdayım evliliğe çok yakınken ayrıldık daha aileler tanışmamıştı ama tanışacaktı beni evliliğe alıştıranda oydu şimdi hiç bişey olmamış gibi gitti. ilk ilişkim ilk aşkımdı çok fedakarlık yapmıştım onun için ama şuan gram üzüldüğünü sanmıyorum nasip deyip yoluna devam ediyor. ama fedkarlığın çoğunu kendisi yapanlar için öyle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…