- 25 Temmuz 2016
- 380
- 313
- 33
- Konu Sahibi B_Bianco_B
-
İnşallah canım tek duam..Huylu huyundan vazgeçmez .Sana da ondan hayır gelmez .Kendi dünyasında boğulsun gitsin zamanla sende toparlanirsin.
Yok yok ben cok yaptım bu hatayı cunku 1 sene boyunca. Ama değişmiyo gelıyo 1 gun mutlu edıyosa 5 gun mutsuz. İnşallah geçer. Teşekkür ederimTekrar özleyip çağırma görüyosun ki düzelmiyor. Emin ol acı geçecek daha da mutlu olacaksın. Bu sağlıksız ilişkiden kurtuldugun için
Önüme bakıyorum güçlüyüm diyorum kurtuldum diyorum. Sonra bazen kötü oluyorum böyle işte. TeşekkürlerBirini unutmak için birlikte geçirilen sürenin yarısı kadar zaman gerekiyormuş.
Bence siz önünüze bakın. Bir hastalıktan kurtulmuşsunuz gibi duruyor. Gözü dışarıda insandan hayır gelmez.
İnşallah söner be canım. Senin içinde benim içinde en güzeli olsun inşallahSanırım seni en iyi ben anlarım.Bu konuda düşündüğüm ve icimi ferahlattigim tek şey ben doğru oldum eğri belasını bulacak diye diye diye içimdeki şeyi söndürmeye çalışıyorum elbet sönecek
Biz genel olarak ayrılalı 5-6 ay olmuştu zaten ama işte arada görüşe görüşe en son 1.5 ay hiç yuz yuze gelmemiştik ben iyice bitirmiştim kabul etmiştim. Zaten gider ayak yıne yapmıştı yapcagını. 1.5 ay sonra yıne her haltı yyıp durmadan karşıma çıkıyosu aşığım sevıyorum dıye. Daha fazla böyle yapmasın diye bunu soyleyım dedim. Ki bırını buldum diye istediği kadar nefret edebılır. O içten içe bana neler yaşattıgını cok iyi bılıyo.O bu değil de niye "hayatımda başkası var" diyerek ayrılır ayrılmaz başkasını bulmuş durumuna düşürdünüz kendinizi?
Böyle biri için çok fazla acı çekeceğini düşünmüyorum eski sevgilinizin.
Sonuçta ondan pek bir farkınız kalmamış oldu.
O sizle birlikteyken başkalarını ekledi, siz onunla ayrılır ayrılmaz başkasıyla oldunuz - onun gözünde en azından.
Kısa bir zaman sonra büyük ihtimal nefretle hatırlanacaksınız o yüzden üzülmeyi acı çekmeyi bırakıp çabucak toparlanmaya bakın.
Çok haklısınız neden kopamadığımı anlamıyodum. Gerçekleri görüyodum ama yok yıne ozleyınce donuyodum. Artık büyü fln olaylarına ınanmaya baslıcaktım. Cunku bu kadar salak olamazdım ben. Ama bu sefer ölsemde dönmem allah beni ondan korusun!!! Ama içten içe üzülüyorum bunu da engelleyemıyorum engelleyemedikçe de kendıme kızdıkça kızıyorum işte://Ne oluyormuş birini ekleyince tövbe ya bazı kafaları anlamak mümkün değil hakkaten.
Bence o eklemekle kalmıyordur bu kadar kopamadığına göre bu meseleden fazlası vardır.
İyi yapmışsın lütfen çağırma bir daha özlersen de aç ayı belgeseli izle cidden.
Senin için şu kıytırık sosyal medya şeyini atamıyorsa 1 dk bile çabana değmez.
İşte alışkanlık hep.Çok haklısınız neden kopamadığımı anlamıyodum. Gerçekleri görüyodum ama yok yıne ozleyınce donuyodum. Artık büyü fln olaylarına ınanmaya baslıcaktım. Cunku bu kadar salak olamazdım ben. Ama bu sefer ölsemde dönmem allah beni ondan korusun!!! Ama içten içe üzülüyorum bunu da engelleyemıyorum engelleyemedikçe de kendıme kızdıkça kızıyorum işte://
Çok haklısınız neden kopamadığımı anlamıyodum. Gerçekleri görüyodum ama yok yıne ozleyınce donuyodum. Artık büyü fln olaylarına ınanmaya baslıcaktım. Cunku bu kadar salak olamazdım ben. Ama bu sefer ölsemde dönmem allah beni ondan korusun!!! Ama içten içe üzülüyorum bunu da engelleyemıyorum engelleyemedikçe de kendıme kızdıkça kızıyorum işte://Ne oluyormuş birini ekleyince tövbe ya bazı kafaları anlamak mümkün değil hakkaten.
Bence o eklemekle kalmıyordur bu kadar kopamadığına göre bu meseleden fazlası vardır.
İyi yapmışsın lütfen çağırma bir daha özlersen de aç ayı belgeseli izle cidden.
Senin için şu kıytırık sosyal medya şeyini atamıyorsa 1 dk bile çabana değmez.
Benim netten dolayı mesajım 2 kere gelmiş sanırım. Ben anlamıyorum 30 yasındaki adamlar neden ego tatminine gerek duyuyo neden bu boş yaşam. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Dilerim bana ettiğiniz güZel dileklerden daha güzeli sizin olshnİşte alışkanlık hep.
Sosyal medya çoğu insan için ego tatmin yeri. Böyle birine kafa yorduğuna değmez. Tüm yaşantısını kalbini sana endeksleyen birini hakediyosun. Önüne geleni ekleyeni değil.
Amin tüm güzellikler bizimle olsun teşekkürlerBenim netten dolayı mesajım 2 kere gelmiş sanırım. Ben anlamıyorum 30 yasındaki adamlar neden ego tatminine gerek duyuyo neden bu boş yaşam. Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler. Dilerim bana ettiğiniz güZel dileklerden daha güzeli sizin olshn
Biz genel olarak ayrılalı 5-6 ay olmuştu zaten ama işte arada görüşe görüşe en son 1.5 ay hiç yuz yuze gelmemiştik ben iyice bitirmiştim kabul etmiştim. Zaten gider ayak yıne yapmıştı yapcagını. 1.5 ay sonra yıne her haltı yyıp durmadan karşıma çıkıyosu aşığım sevıyorum dıye. Daha fazla böyle yapmasın diye bunu soyleyım dedim. Ki bırını buldum diye istediği kadar nefret edebılır. O içten içe bana neler yaşattıgını cok iyi bılıyo.
Çok teşekkürler o kadar haklısınız ki ama anlayamıyorum ya bunu cok cok uzun süredir anlayamıyorum. Birini sevmek başkalarına kör olmak değil midir? Ben birini severken instegrama girmek bile gelmıyo içimden kaldı ki arayış halınde olayım. Bu nasıl bısey nasıl bır ruh hastalıgı anlayamadım. Ne kadar şanslısınız ki düzgün biri çıkmış karşınıza darısı başımıza artıkYaşadığınız durumu önceki bir ilişkimde bende yaşadım.
Köpek gibi sevseler de aşık olsalar da gözlerinin doymayışından, sadakatsizlikten yine yapıyorlar yapacaklarını.
Şimdi ki ilişkimde çok şükür öyle bir derdim yok.
Sevgilim tanıdığım kız arkadaşları dışında kimseyi eklemez, takip etmez, konuşma çabası içine girmez.
Önce ki pisliğe ne kadar beddua etsem az.
Benden sonra başkası da oldu hayatında 2-3 sene de sürdü ama bana 3-4 kere musallat oldu bu sure içinde.
Kızla ayrıldı yine beni buldu falan.
Böylelerinden gerçekten hayır gelmez karakterli erkekler çok var daha iyilerini hakediyorsunuz.
Çok teşekkürler o kadar haklısınız ki ama anlayamıyorum ya bunu cok cok uzun süredir anlayamıyorum. Birini sevmek başkalarına kör olmak değil midir? Ben birini severken instegrama girmek bile gelmıyo içimden kaldı ki arayış halınde olayım. Bu nasıl bısey nasıl bır ruh hastalıgı anlayamadım. Ne kadar şanslısınız ki düzgün biri çıkmış karşınıza darısı başımıza artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?