ne zaman geçer ne zamann ?

önerebileceğin bir dua var mı içimi ferahlatıcak bana sabır vericek güç vericek bir şey

Kenzül Arş duasını okumanızı tavsiye ederim...
ben okudukça her fırsatta çok rahatladığımı hissederim...
her derdim sıkıntım için okurum...

ve elbette Yasin suresi..

bol bol da sabır dilemek lazım.. geçecek bu günler...

geri dönse geçer de :/ gelmiyor

o öyle demiyor işte kendinde hiç suç bulmuyor ben ilgili davrandım diyor

onun ne dediği değil sizin ne düşündüğünüz önemli.. benim lafım kendinizi onu bunaltmış olarak görüp, kendinizi suçlamanızaydı..

ilgilimiydi, ilgisizmiydi bunu iyice düşünüp ona göre karar vermenizi tavsiye ederim

çok suçluyorum kendimi.. 2 yıl çıktık ve yazın staj yapıyorduk. staj dolayısıyla konusamıyorduk fazla. memleketlerde farklı. stajda arkadaslarım falan böyle sevgilileriyle konusurken dikkatimi çekti. benimki beni hiç aramıyordu mesajlasıyorduk. kavga amaclı da söylemedim dedim ki sen neden beni hiç aramıyorsun bi özleyip sesimi duymak istemiyor musun bak kaç aydır görmüyorsun da beni dedim. hay demez olaydım. bu olayla koptuk işte..

İyi ama böyle birinden ayrıldığına niye üzülüyorsun ki? Tek taraflı bir aşk yaşamışsın, seven bir erkeğin davranışları değil bunlar. Kurtulduğuna şükredersin zamanı gelince. Bu ara kendine meşgale bul, biraz sosyal ol, aklına geldiğinde kötü yanlarını düşün ve toparlan artık. Böyle biri için üzülmeye değmez, kendini boşa hırpalama...

sen de beni suçlu bulmadın.. ben de farkındayım olanların. tek taraflıydı boşu boşuna 2 yılım geçti

Bekleyerek kendine iskence sureni uzaticaksin..yaa kolay degil biliyorum hemde yasayan biri olarak soyluyorum ama unutmaktan baska care yok...giden donmezz!!kabullenmeye calismalisin...evet bu sure cok can alici olucak....yeni bi iliskiye baslamana bile engel olucak onu hala dusunmen..ben cok zorlandim...sen yapma bari...dusunme artik onu....hersey kafada biter derler yaa kendini sartlandir sil onu!!

mutlu musun peki şimdi. hala düşünüyor msun onu. ben çok acı çekiyorum 4 ayda unutmam gerekmez miydi

sen de beni suçlu bulmadın.. ben de farkındayım olanların. tek taraflıydı boşu boşuna 2 yılım geçti

Canım ona karşı suçlu değilsin tabii ki, yaptığın tek hata bir çok hatunun yaptığı gibi belki değiştirebilirim diye sabretmek ama değişmiyorlar, en azından acı da olsa tecrübe oldu senin için bu yüzden bunu boşa geçmiş iki yıl olarak düşünme... Bundan sonra sana nasıl davranılmaması gerektiğini bilecek ve uzatmayacak tecrübede olacaksın. Umarım karşına değerini bilecek biri çıkar hazır olduğunda... Bu arada gerçekten seven biri için 4 ay kısa bir zaman, niye unutamadım diye sorgulama kendini :)

Bekleyerek kendine iskence sureni uzaticaksin..yaa kolay degil biliyorum hemde yasayan biri olarak soyluyorum ama unutmaktan baska care yok...giden donmezz!!kabullenmeye calismalisin...evet bu sure cok can alici olucak....yeni bi iliskiye baslamana bile engel olucak onu hala dusunmen..ben cok zorlandim...sen yapma bari...unutt....
mutlu musun peki şimdi. hala düşünüyor msun onu. ben çok acı çekiyorum 4 ayda unutmam gerekmez miydi
Kisiye gore degisen bi sure bu...benimki evlendi ayrildik sene oldu ama bazen oyle bi ozluyorumkii tuhaf bi duygu iste..ama tamamen aklindan silmeden yeni bi iliskiye baslama derim.ben denedim olmadi..o kafayla insan mantikli dusunemiyor...simdi mii daha iyiyim eskisi kadar gelmiyor aklima...

olumsuz yönlerini düşünüysurmiycek hep.. bu sayede biraz rahatlıyorum ama sonra özlem hissim artıyor ve hiç bir olumsuzluk kötü söz aklımda kalmıyor sadece özlüyorum
Ah canm ne diymki keşke derman olabilmek gecicek ama bbiliyorsun omur boyu surmiycek kendine söz geçirmeyi dene lutfen

evlendi mi bir deee... siz neden ayrıldınız peki aslında derler ya butun erkekler döner diye.. neden dönemdi sorununuz neydi? zaten reddediyorum hep

umarım ama benim bir umudum kalmadı zaten artık kimseyle de olmayacağım

Olursun olursun, zamanı gelince... Ne kadar kalbin acıyıp tövbe de etsen günün birinde karşına biri çıkıyor, kaçmak isteyip kaçamıyorsun en sonunda kuzu kuzu kabullenip mutlu mesut yaşıyorsun, kendimden biliyorum :)

o 1 ayda unuttu beni
o 1 ayda unuttu beni ya da çok iyi rol yapıyor bilemiyorum. arkadasım benden habersiz konusmus onunla ben içimde bazı şeyleri aştım demiş. bu unuttugu anlamına mı geliyor.

evlendi mi bir deee... siz neden ayrıldınız peki aslında derler ya butun erkekler döner diye.. neden dönemdi sorununuz neydi? zaten reddediyorum hep
Ben o soze inanmiyorum..donmez!!!kendini dusun empati yap;sen terkettigin birine doner misin?ben donucek olsam zaten terketmem..o yuzden kuzum uzme kendini degmez bu erkekmilletine..evettt benimki ayrildik hemen buldu birini kiydi nikahi...ben aglayip,uzuldugumle kaldim..simdi mii oonume bakiyorum...eskiden hayir glseydi bit pazarina nur yagarmis derler...bide su sozu cok severim ; ayni nehirde 2kere yikanilmaz!!!yani olmuyorsa zorlamamak lazim...yeni biri elbet cikar karsina insallah

o 1 ayda unuttu beni

o 1 ayda unuttu beni ya da çok iyi rol yapıyor bilemiyorum. arkadasım benden habersiz konusmus onunla ben içimde bazı şeyleri aştım demiş. bu unuttugu anlamına mı geliyor.
Canım, kadın olsun erkek olsun hayatına giren kimse biribirini unutmaz sadece hatırladığında acı çekmezsin ve nötr olursun hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…