• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne zaman geçer ne zamann ?

Sen kac yasındasın?Bak sana sunu söyleyeyım 30unu gecmıs ve bırcok ask yasamıs ,sadece ıkı kez cok cok sevmıs bı kadın olarak;
tum asklar bıter,
bıten ask ıcın uzuldugun her gun senın ıcın kayıptır
insan bır kere sevmez tekrar sevebılır
senden vazgecmeyı göze alan zaten kaybetmeyı göze almıstır
degerını bılene bakacaksın bılmeyenı takmayacaksın

sımdı bosandım ve hayatın ask ayrılık acısı cekıp aglayacak kadar uzun olmadıgını fark ettım..
Aglamadım ..Dusunmedım...gectı bıttı..
Degmez kımseye ...Öyle kotu haberler var kı ac haberlere bak halıne sukret..
Dun ayagım uyusmustu kalktım tokezledım..Bınbır sukrettım Allah'ıma yurudugum ıcın...
Öyle buyuk lutuflar kı bu saglıklı organlarımız,saglıklı ve yanında oldugumuz aılemız,okulumuz,
işimiz,sevenlerımız vs vs sakın ask acısı ıle gunlerını bosa gecırme..İlerde gulerek ve ''ne salakmısım''
dıyerek hatırlayacagın boş vakıtler onlar..
Yarın uyan ve yenı bır gune gulerek basla...
yaşım 21 .. haklısını çook haklısınız bundan sonra silkelenicem ve hayatımı en güzel şekilde değerlendiricem :) bu günlerim bir daha geri gelmeyecek. o bana verebilecek mi bu günlerimi bir daha veremeyecek. kimse veremeyecek ve haklısınız artık üzülmicem onun için ve öyle bana karşı sorumlulıuklarının farkında olmayan bir insanla evelenmek tüm hayatımı mahvedebilirdi. evlensek iyi bir aile babası olurdu ama ailesi vardı bir de işin içinde oğlunu kıskanan bir anası var ve erkek arkadasım da cok ana kuzusu. sadece anneden değil halalrından bile korkuyor. çekinme değil korkuyor yanii. düşününce iyi olmazdı sonumuz her şekilde

Eski sevgilo.nifak mi sokmustu araniza oyle bir durumlar vardi...
yok ya öyle bir şey. ya erkek arkadasım soğudum deyince acaba bu sebeple bana bir sey söylemeden ayrılabilir mi ki diye kk üyelerine danısmıstım da böyle birsey oldugunu sanmıyorum canım. eski sevgili muhabbeti olsa muhakkak söylerdi

yok.. hala gelmedi.. hala dönmedi.. demekki gerçekten sevmiyor beni. ben hala bekliyorum.. ben hala ağlıyorum.. ben hala mutsuzum... ben hala seviyorum.. en acısı da çok özlüyorum. onunla sokaklarda boş boş dolaşmayı bile çok özledim. 4 ay oldu.. hala bir adım atmadı bana.. napıcam ben.. kendimi çok çaresiz hissediyorum. çünkü aptal gibi hala onu seviyorum onu istiyorum.. yok mu bir çaresi yok mu benim bir dermanım.. yok mu derdime bir çare. çok acıyor kalbimm çookk.. yok mu geri dönüşü. ben her akşam böyle yas mı tutucam onun için.. ne zaman geçicek ne zaman?
bazı üzüntülerin geçmesi zaman alıyor malesef bende aynı durumdayım nefret kiksinti bağlılık özlemm..en tuhaf olanı da özlemek o kadar acılar çektiren adamı..hergün hergün hiç bıkıp usanmadan beddua ediyorum.

yaşım 21 .. haklısını çook haklısınız bundan sonra silkelenicem ve hayatımı en güzel şekilde değerlendiricem :) bu günlerim bir daha geri gelmeyecek. o bana verebilecek mi bu günlerimi bir daha veremeyecek. kimse veremeyecek ve haklısınız artık üzülmicem onun için ve öyle bana karşı sorumlulıuklarının farkında olmayan bir insanla evelenmek tüm hayatımı mahvedebilirdi. evlensek iyi bir aile babası olurdu ama ailesi vardı bir de işin içinde oğlunu kıskanan bir anası var ve erkek arkadasım da cok ana kuzusu. sadece anneden değil halalrından bile korkuyor. çekinme değil korkuyor yanii. düşününce iyi olmazdı sonumuz her şekilde

Eğer bız bunları cekıyorsak bunlar bızım sınavlarımız merak etme her gecenın sabahı,her sıyahın beyazı var..Yuzunu dokme kucuk kız..Bu sarkıyı dınle cnm..

Senin gibi bende bekledm yanarak fakat 1 ay sürdü bu b 1 ay sonra döndügündede evlendik ve cocugumuz bile var. 4 ay beklemek çok değilmi kuzum:-(

o ayrıldı soğudum dedi. aslında ilişkinin genelinde cok sey var. bana hep ilgsiz davranması ve ben de bundan şikayetçi olmam,bu sebeple sevgisine güvenemem, kendimi değersiz hissetmem ve bunun sonucunda yaptıgım bazı davranıslar, her an elimden kayıp gidecekmiş gibi hissettirmesi ve benim de bu sebeple onu kısıtlamam falan.. bunaldı kısacası
Kısacası bunalmamış, zaten sürekli gitmeye çalışmış.

hadi inşallahh çook teşekkür ederimm.. namz her zaman kılamıyorum ama elimden geldiğince kılmaya calısıyorum :KK43: çook dua ettim Allah'a bu duyguyu sök al içimden diye. bu duayı da deniyeceğim..

inşallah duaların kabul olur kardeşim
kıl kıl namaz iyidir ondan başka dayanak yok
bu duayıda dene kardeşim en kısa zamanda

Senin gibi bende bekledm yanarak fakat 1 ay sürdü bu b 1 ay sonra döndügündede evlendik ve cocugumuz bile var. 4 ay beklemek çok değilmi kuzum:-(
uzun bir süre biliyorum. geçenlerde bir arkadasından haber aldım aslında geri dönmek istemiş bana ama dönmemiş. memleketlerimiz farklı ve stajlarımız var. farklı dönemlerde yapıcaz stajları 1 yıl görüşemicez bu nedenle. biz de uzaktan ilişki yürütemiyoruz yine kavgalar cıkar ayrılırız diye adım atamıyor bana

bazı üzüntülerin geçmesi zaman alıyor malesef bende aynı durumdayım nefret kiksinti bağlılık özlemm..en tuhaf olanı da özlemek o kadar acılar çektiren adamı..hergün hergün hiç bıkıp usanmadan beddua ediyorum.
beddua etme kardeşim sana dönebilir. Allah'a havale et sen elinden geleni yaptıysan için rahatsa sıkıntı yok canım benim. ama beddua etme

biliyormusun bende aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum okurken bni yazmışsın sandım osda öyle ilgisiz davranırdı bende şikayet ederdim sonun da bırak tı 4 aydır gerçek anlamda ayrız bizde ve bende onu hala çok seviyorummmmmm

uzun bir süre biliyorum. geçenlerde bir arkadasından haber aldım aslında geri dönmek istemiş bana ama dönmemiş. memleketlerimiz farklı ve stajlarımız var. farklı dönemlerde yapıcaz stajları 1 yıl görüşemicez bu nedenle. biz de uzaktan ilişki yürütemiyoruz yine kavgalar cıkar ayrılırız diye adım atamıyor bana
Başka ilişkilere yelken açmak istemiş sadece. Beraber olmak isteyenin gözü görmezdi yazdıklarınızı, mesela siz mesafe var diye görüşemeycgz diye vazgecer miydiniz?

Başka ilişkilere yelken açmak istemiş sadece. Beraber olmak isteyenin gözü görmezdi yazdıklarınızı, mesela siz mesafe var diye görüşemeycgz diye vazgecer miydiniz?
vazgeçmezdim. ama ben ona biraz güvensiz davranıyordum uzak kalınca ona güvenmeyecegimi kavgalar edeceğimizi düşünmüş ama bunlar bahane bence

Back
X