ne zaman kilo verebilecem ben :( kavitasyon yaptıran var mı ?

naznazefefe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
24
5
36
Kocaeli
çok mutsuzum 9 ay önce doğum yaptım ama hala inanamazsınız ama doğuma girdiğim kilodayım, piskolojik çok bozuk artık ne denesem başaramadım akupunktur diyetisyen... bebeğim çok ama çok huysuz ve yaramaz yerinde durmuyo ve ne gece ne gündüz uyuyor o yüzden düzgün diyet yapamıyorum fırsat buldukça hızlı hızlı yiyorum, gece uykum çok düzensiz ne yapsam bilemiyorum acaba piskolojik mi? kavitasyon mu yaptırsam acaba diyorum deneyen var mı hiç ?

Merhaba
Kavitasyonla ilgili birkaç siteye baktım da; 2-10 cm incelttiği söyleniyor ama cilt yanıkları oluşabiliyormuş.Güvenilir iyi bir yerde yaptırmakta yarar var.Ama sanırım kalıcı değil geçici bir çözümmüş.
Ama şu an geçici çözümler bile bizim motivasyonumuzu artırıp mutlu olmamızı sağlayabilir.
Bende aynı durumdayım.Doğuma gittiğim kilodan 2 kilo daha fazlayım.Yürüyemez doğru dürüst hareket edemez oldum.Bebekle zaten kendimi kısıtlanmış bir yere kapatılmış gibi hissediyorum.Sütüm kesildi.Tamam dedim zayıflama kremlerimi sürüp diyete başlayabilirim.Ama ne mümkün.Bu sabah bile iki dakikada şu kremleri süreyim dedim o ağlamaya başladı.Apar topar nasıl giyindiğimi bilemedim.
Aynen senin gibi yemek bile dogru dürüst yiyemiyorumki kaldıki düzenli besleneyim diyet listesine uyayım.Bazen çiğnemeden yutmaya çalışmaktan boğazım acıyor.
Kendimi sıkıntıda hissettikçe çikolata yiyorum.Sanki çikolata yeyince nefes alıyormuşum gibi geliyor.
Yani çok kötü durumdayım.Buna bir dur demem gerekiyor ama tamam yemeyeyim dedikçe daha çok atıştırırken buluyorum kendimi.
şu titreşimli bele bağlanan kemerlerdenmi alsam diyorum.Belki biryerden başlamak motive eder ve yemeyi durdururum.
Çok sıkıntılı bir süreç bu.Umarım hepimiz en az zararla atlatırız

aynen bende kendimi çikolatadan ayıramıyorum , bazen yiyorum yiyorum sonra oturup kendime sinirimden ağlıyorum. eskiden böyle değildim diyete başlayacağım dediğim an başlardım ve motivemi hiç bozmadan devam ettirebilirdim ama şimdi kendimi tutmayı bile başaramıyorum. zaten önceden en fazla 6 7 kilo vermeye çalışırıdım şimdiyse 20 kilo versem gene de kilolu biri olurum ama ona bile razıyım tabiki. Allah yardımcımız olsun gercekten .

Back
X