- 20 Haziran 2016
- 157
- 81
- 18
- Konu Sahibi kahvenindelisi
-
evetPanik atağın oldugunu mu?
Söyleme.. Ayrıca ölüm kalım meselesi mi, şart değil ki söylemen.. Yeri gelirse söylersin..
evlilik niyeti ile görüşüyoruz, bilmeli diye düşünüyorum.Soylemeniz gereken bir sey mi ki bu?
Bende de var ama surekli olmuyor ama bu buyuk bir hastalik da degil. Bi gun konusu acilirsa soylersiniz bence. Oyle illa soylemek icin ozel bir zaman belirlemeye gerek yok..evlilik niyeti ile görüşüyoruz, bilmeli diye düşünüyorum.
2 kez oldu, sonrasında terapi aldım. tam iyileştiğim söylenemez. ilaç kullanmıyorum.Panik atağın oldugunu mu?
Merhaba KK Üyeleri,
Forumu bir süredir takip ediyorum. Şimdi benim de fikre ihtiyacım var. Birisi ile tanıştım bir tanıdığın aracılığı ile. Ancak başka şehirde ve yüz yüze görüşmedik henüz. Telefon ile konuşuyoruz ve kafa dengi biri. Benim panik atağım var. Ne zaman söylemeliyim sizce?
Olabilir cnm, herkes çok mu sağlıklı? Herkesin var bir rahatsızlığı. Dur bakalım karşındaki belki senden neler neler saklıyor.. Öyle tanımadan hemen her şeyini söyleme...2 kez oldu, sonrasında terapi aldım. tam iyileştiğim söylenemez. ilaç kullanmıyorum.
Merhaba KK Üyeleri,
Forumu bir süredir takip ediyorum. Şimdi benim de fikre ihtiyacım var. Birisi ile tanıştım bir tanıdığın aracılığı ile. Ancak başka şehirde ve yüz yüze görüşmedik henüz. Telefon ile konuşuyoruz ve kafa dengi biri. Benim panik atağım var. Ne zaman söylemeliyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?