ne zaman söylemeliyim rahatsızlığımı?

kahvenindelisi

Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
157
81
18
Merhaba KK Üyeleri,
Forumu bir süredir takip ediyorum. Şimdi benim de fikre ihtiyacım var. Birisi ile tanıştım bir tanıdığın aracılığı ile. Ancak başka şehirde ve yüz yüze görüşmedik henüz. Telefon ile konuşuyoruz ve kafa dengi biri. Benim panik atağım var. Ne zaman söylemeliyim sizce?

Yüzyüze görüştüğünüzde söylersiniz.
Mevzuyu biraz büyütmüşsünüz sanırım.

Soylemen gerekirse soylersin ayrica bi zaman beklemene gerek yok sonucta sevgiliyken evliykende olabilirdiniz bu bi kriter degil . Sevin saygi duyun ani.yasayin :)

ortalık yerde krizlere girmiyorsan bence söylemeye değer bişey değil
laf arasında yaa bana da panik atak teşhisi koydular ilaç kullanıyorum diye konuşurken dersin

Merhaba KK Üyeleri,
Forumu bir süredir takip ediyorum. Şimdi benim de fikre ihtiyacım var. Birisi ile tanıştım bir tanıdığın aracılığı ile. Ancak başka şehirde ve yüz yüze görüşmedik henüz. Telefon ile konuşuyoruz ve kafa dengi biri. Benim panik atağım var. Ne zaman söylemeliyim sizce?

Tabi ki söylersin ama şimdi değil. Biraz tanıyın birbirinizi önce. Olur gibi gelirse söylersin. Bende de PKO var nişanlıma tanıştıktan 1 ay sonra söyledim. Oturdum yanına tek tek anlattım. Çünkü hamile kalmakla ilgili problem yaşayabilirim.
O da ölçtü tarttı devam etti.

Kaldı ki seninki panik atak yani öyle ciddi sonuçları olan bir durum değil. Üstelik belki de onun sevgisi sana iyi gelir iyileşirsin :) Panik atağı atlatmış biri olarak söylüyorum bunu. Takma bu kadar zamanla açarsın konuyu ;)

İnşallah mutlu olursunuz :)

2 kez oldu, sonrasında terapi aldım. tam iyileştiğim söylenemez. ilaç kullanmıyorum.
Olabilir cnm, herkes çok mu sağlıklı? Herkesin var bir rahatsızlığı. Dur bakalım karşındaki belki senden neler neler saklıyor.. Öyle tanımadan hemen her şeyini söyleme...

Merhaba KK Üyeleri,

Toplumumuz psikolojik rahatsızlıklar konusunda çok bilinçsiz.

Psikologa gidene deli diyen insanlar var, canı sıkılana "canı koca istiyor", bekar ve herhangi bir şeye haklı olarak bile sinirlense "kocasızlık başına vurmuş" vs diyenler...

Yani böyle bir sıkıntıyı tanıdık aracılığıyla görüştüğünüz, henüz yüz yüze bile gelmediğiniz birine söylemeyin.

Panik atağın ne olduğunu bile bilmiyordur belki...

Bilse de kafasına göre yorumlayabileceği bir konumdasınız şu an.

Back
X