Ne zor bi sınavdan geçiyorum :(

D dacci yaptıgım yorumun neyini begenmedın çok merak ettim
adam bu dönemde dikkatli davranmalı evet ama, konu sahibi de masum gelmedi bana, yani çayı başka zaman yapalım demesi falan hoş değil, kv ye tavırlı yaklaşıyor eşi de bunu gözlemleyip konu sahibine bileniyor bence.
yan adam %100 hatalı değil , oyüzden

adam bu dönemde dikkatli davranmalı evet ama, konu sahibi de masum gelmedi bana, yani çayı başka zaman yapalım demesi falan hoş değil, kv ye tavırlı yaklaşıyor eşi de bunu gözlemleyip konu sahibine bileniyor bence.
yan adam %100 hatalı değil , oyüzden
Siz daha önceki hiç bir konu mu bilmediğinizden bol keseden sallamışsınız

Hassas bi süreçten geçerken bebeğimi kendi hayatımı kaybetme riskim varken eşimin böyle alınganlıklarla beni üzmesi ne kdr doğru ki . Eksiklerimi arayan yerine eksiklerimi tamamlamak isteyen eş olabilir

Hayati risk taşıyorken, canınız burnunuzdayken cidden içilecek çayı mı dert ettiniz?
Ne karışıyorsunuz ki?
Ben olsam ben yatıyorum, durumu biliyorsun.
İçin, yiyin, keyfinize bakın derdim.

Eşiniz anlayışsız orası kesin.
Ama siz de yarayı kaşıyor gibisiniz..
Yani dimi ama
Koca sanki harika biseymis gibi ,baska dert edilecek sey yokmus gibi caya takmak?
He demleyin bir bardak da ben rica edeyim zahmet olmazsa der gecer insan

Konuyu bir hemcinsimiz açsa ve dese ki ; annem çay demlemek istedi ,eşimde istemedi. Burada hepimiz topa tutarız. Bariz şekilde siz gerçekten annesine tavırlısınız.
Eşiniz sözünüzü dinlemiyor diye kayınvalide ses etsin istiyorsunuz. Maalesef ki ben sizi haksız buldum.
Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ama madem bu kadar mutsuzsunuz hastaneye geri dönün.

Hastnade tansiyonum stabil olmuştu eve geldim 14 den aşağı düşmüyor
Tüm olanlari bi kenara bırakıp hastaneye tekrar yatın lütfen. Hipertansiyon o bebek için çok kötü. Icinizde bir can taşıdığınızın farkında misiniz? Doktor çıkma dediği halde çıkmak nedir ya?

Hassas bi süreçten geçerken bebeğimi kendi hayatımı kaybetme riskim varken eşimin böyle alınganlıklarla beni üzmesi ne kdr doğru ki . Eksiklerimi arayan yerine eksiklerimi tamamlamak isteyen eş olabilir

hayati tehlikenizi o kadar düşünüyorsanız çıkmayın hastaneden.
evimi özledim ne allah aşkına?

4 yaşındaki çocuk gibi güdülmeyi bekliyorsunuz.

istediğimi yapayım, istediklerim de yapılsın, hatta yetmedi, herkes de benim isteğime göre yaşasın.

pardon, hangi ülkenin prensesi tam olarak?

size kimse kalk şunu-bunu yap dememiş, hediye verilmiş, düşünülmüş. aa ne güzel hadi bir çay demleyelim de deneyelim’i kabaca reddetmişsiniz.
eşiniz de size kabalıkla karşılık vermiş.

kadın da aranızda kalmamak için susmuş ama adı kaynana işte ne yapsa kabahat.

nankörlük etmeyin. size bakmaya gelen insanın gönlünü hoş tutun, kırmamaya özen gösterin.

oğlunun da ne mal oldugu belli imiş, çok da şikayetçi değilsiniz ki evliliğiniz sürüyor.

evde zaten huzur yok ne demeye çıkarsınız hastaneden? bu evlilikten ve adamdan sizi bir hayır gelmeyecek,tek kazancınız evladınız olacak, onunda canını riske atmayın... ve kaynanaya karşıda tepkili olmayın ... anneler kıymetlidir o yüzden eşiniz tepkisinde haklı

Allah sağlıkla hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah eşiniz yavrunuz doğunca biraz insafa gelir Allah yardımcınız olsun kardeşim ❤

Surda bu konuda olumsuz yazanları gerçekten anlamıyorum ya kadın hamile ve riskli bir gebelik geçiriyor, sizde bilirsiniz ki hamilelikte tüm duygular tavan yapar en ufak bir şeyden alınırsınız normalde umursanmayacak konular göze devasa görünür vs. Lütfen ona göre yorum yapalım
Konu sahibi kardeşim olumsuz yazanları umursama bence ve şuanda tek düşüncen bebeğinin sağlığı olsun yani sadece ona odaklan kv es filan bunlar 2.planda kalsın
Bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında senin de olaylara bakışın değişebilir onlar da daha anlayışlı olurlar umarım 😊

Kusura bakmayın ama ne yaşıyorsanız kendi elinizle yapıyorsunuz.

Tanımadan etmeden hamile kalmıştınız, sonra tanıdınız.
Siz bu adamın ne mal olduğunu zaten biliyorsunuz. Bunu bile bile evde çok huzurlu olacakmış gibi hastaneden çıkmışsınız. Hem kendiniz hem bebeğiniz için hayati risk varken yapmışsınız bunu.
Ne kadar kötü de davransa size hediye almış gelmiş.
E insanların çayına karışmayın da zaten huzursuz olan ortamı daha da huzursuz etmeyin bari.
Adamın ne olduğunu bildiğiniz halde niye karışıyorsunuz ki?

Madem boşanmıyorsunuz normal bir adammış gibi normal bir evlilik beklemeyerek devam edeceksiniz hayatınıza.
Bunun başka bir yolu yok.

Back
X