Nebevi beslenme

ŞEKERSİZ 1. GÜN

Sabah9:15
2 yumurta
tere 1 domates
9 zeytin

12:00
4 kayısı

14:00
5 hurma 1 kase yoğurt

15:50 2 kaşık kısır 1 yaprak marul( komşum getirmiş)

16:30 3 ceviz

Akşam 18:10
Lahana yemeği
3 ceviz
2 hurma

Sık sık bir şeyler yedim ama şeker yemediğim için başarılı sayıyorum kendimi

Ben de çevremle çok paylaşmıyorum. KK da yazıyorum arada işte. Genelde içime atıyorum atıyorum sonra bir patlıyor çok fena oluyor
Evet sık olmuş ama yine de iyi yani.. saatlere bakınca 2 saatte bir gibi.. ama yine de 3 öğün sonra da 2 öğün yapmamız lazım bizim yavaş yavaş başlasak güzel olur..

Ben de tartıldım...

Bir kilo fazla çıkıyor
Hayor yani dün hiç kaçamak yapmadım en az 200gr az olması lazımdı.. tartı mı bozuk gözlerim mi anlamadım...

Belki de relg vs.. az kaldı bilemiyorum

Evet sık olmuş ama yine de iyi yani.. saatlere bakınca 2 saatte bir gibi.. ama yine de 3 öğün sonra da 2 öğün yapmamız lazım bizim yavaş yavaş başlasak güzel olur..
Aynen canım alışana kadar böyle olsun da sonra 2 öğüne geçeceğim inşallah.

Ben de tartıldım...

Bir kilo fazla çıkıyor
Hayor yani dün hiç kaçamak yapmadım en az 200gr az olması lazımdı.. tartı mı bozuk gözlerim mi anlamadım...

Belki de relg vs.. az kaldı bilemiyorum
Benim de az kaldı regl haftaya olurum kesin bakalım sağ salim oluruz inşallah kaçamaksız

Benim de az kaldı regl haftaya olurum kesin bakalım sağ salim oluruz inşallah kaçamaksız
Yoo canım kesin kaçamak olur da olmasına yine de 500 Gr gider inşallah... Bugün de iyi gitti benim bakalım daha gün bitmedi ama.. bir de yarın pazar.. pazarları hep kaçamak

Kaçamak demişken kaçamak yemeği var bizim oralarda onu mu yapsam

ŞEKERSİZ 2. GÜN
10:00
1 bağ tere 1 domates ile salata
2 yumurta
4 zeytin
2 dilim ekmek

13:00
5 hurma 1 kase yoğurt

14:20
Salatalık

15:30
1 kase cacık
2 ceviz 1 hurma

18:45
1 bağ tere 1 domates 2 salatalık ile salata
2 ızgara köfte3 ızgara biber
1 dilim TB ekmek
8 sarma (bulgurlu)

Su: 2,5 olur yatana kadar
Spor:250 ip
Belki 1 mil yaparım bakalım.

Çok güzel ben de senin gibi başlasam iyi olacak
O nasıl yemek ki merak ettim
Mısır unu peynir tereyağı öyle baya kaçamak

Günaydın hayırlı sabahlar

70.4 kesin relg....

Neyse bakalım 69.0 geleceğim haftaya pazartesi biliyorum.. cumayı atlıycam tartı için çünkü büyük iht o gün relg olurum..

Kahvaltımı yaptım.. evimi şöyle üstten topladım.. bir saat daha uyuduk uyandık oğlumla.. şimdi kahve içiyorum.. bir saat içinde talebelerim gelecek k.kerim dersi için
Dün epey yorulduk bugün evden çıkmayız

5 temmuz..

Geçen hafta ile aynı 70.1

Daha relg olamadım...

Ben de regl olamadım. Hala 75 kiloyum
Diyetisyene başlamaya karar verdim bakalım Pazartesi başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…