Ya sen de gider ama 5 kilo diyosunİlk hafta çok gider diye düşünüyorum canım bakalım kaç gidecek.
Ya sen de gider ama 5 kilo diyosunİlk hafta çok gider diye düşünüyorum canım bakalım kaç gidecek.
Yok ya 5 demedim o kadar abartmayalım 4 yeterYa sen de gider ama 5 kilo diyosun
Ben de çevremle çok paylaşmıyorum. KK da yazıyorum arada işte. Genelde içime atıyorum atıyorum sonra bir patlıyor çok fena oluyor
Evet sık olmuş ama yine de iyi yani.. saatlere bakınca 2 saatte bir gibi.. ama yine de 3 öğün sonra da 2 öğün yapmamız lazım bizim yavaş yavaş başlasak güzel olur..ŞEKERSİZ 1. GÜN
Sabah9:15
2 yumurta
tere 1 domates
9 zeytin
12:00
4 kayısı
14:00
5 hurma 1 kase yoğurt
15:50 2 kaşık kısır 1 yaprak marul( komşum getirmiş)
16:30 3 ceviz
Akşam 18:10
Lahana yemeği
3 ceviz
2 hurma
Sık sık bir şeyler yedim ama şeker yemediğim için başarılı sayıyorum kendimi
Aynen canım alışana kadar böyle olsun da sonra 2 öğüne geçeceğim inşallah.Evet sık olmuş ama yine de iyi yani.. saatlere bakınca 2 saatte bir gibi.. ama yine de 3 öğün sonra da 2 öğün yapmamız lazım bizim yavaş yavaş başlasak güzel olur..
Benim de az kaldı regl haftaya olurum kesin bakalım sağ salim oluruz inşallah kaçamaksızBen de tartıldım...
Bir kilo fazla çıkıyor
Hayor yani dün hiç kaçamak yapmadım en az 200gr az olması lazımdı.. tartı mı bozuk gözlerim mi anlamadım...
Belki de relg vs.. az kaldı bilemiyorum
Yoo canım kesin kaçamak olur da olmasına yine de 500 Gr gider inşallah... Bugün de iyi gitti benim bakalım daha gün bitmedi ama.. bir de yarın pazar.. pazarları hep kaçamakBenim de az kaldı regl haftaya olurum kesin bakalım sağ salim oluruz inşallah kaçamaksız
O nasıl yemek ki merak ettimKaçamak demişkenkaçamak yemeği var bizim oralarda onu mu yapsam
Çok güzelŞEKERSİZ 2. GÜN
10:00
1 bağ tere 1 domates ile salata
2 yumurta
4 zeytin
2 dilim ekmek
13:00
5 hurma 1 kase yoğurt
14:20
Salatalık
15:30
1 kase cacık
2 ceviz 1 hurma
18:45
1 bağ tere 1 domates 2 salatalık ile salata
2 ızgara köfte3 ızgara biber
1 dilim TB ekmek
8 sarma (bulgurlu)
Su: 2,5 olur yatana kadar
Spor:250 ip
Belki 1 mil yaparım bakalım.
Mısır unu peynir tereyağı öyle baya kaçamakO nasıl yemek ki merak ettim
Anka firardaAnka tatlım nerelerdesin
Neler yedinAnka firarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?