Napıyor Sun tatlımHoş geldin
Aynen .. senin gidiyor yine ben tam durmuş durumdayım..neyse ki spor yapıyorum o da olmazsa hızlıca tekrar alırdım kiloları..Bende suan kızıma dogum yaptığım kılodan daha zayıfım. ..bende yemeyi ask gorenlerdenım cok severim..
Ama bogazı tutmak zorundayız yapacak bırsey yok
Benim son kılolar arkadasım ama bir tembellik geldi o yuzden az. Az gıdıyor surec uzuyor ne yazık ki...
Diş cıkarıyor olabılir yada dişleri agrıyor olabilirBaşında oturdum şu an uyanmasın bir saat daha uyusun diye dua ediyorum resmen diken üstündeyim.. kıpranıyor bazenkorkuyorum
Hiç böyle olmaz dık biz de.. sanırım mercimek çorbası
Bir kepçe içirdim dün.. gaz yaptı .. başka bir şey gelmiyor aklıma.. ver dediler verdim çorba .. oof..
3 . Ayından beri ağzı sulu.. ama yok hergğn bakıyorum çıkan gelen yokDiş cıkarıyor olabılir yada dişleri agrıyor olabilir
Dişler cıkmak ıcın kendını hazırlarken bıle ishal agrı huysuzluk yapıuor3 . Ayından beri ağzı sulu.. ama yok hergğn bakıyorum çıkan gelen yokama durma kaşıyor.. olabilir diceö ama nerede gari bu dişler
Hiç ishal yokDişler cıkmak ıcın kendını hazırlarken bıle ishal agrı huysuzluk yapıuor
Evet canım.. bi kaçamak arkası sıra geldi.. dur diyemedimCanım onemlı olan tekrar bısmıllah dıyıp tekrar başlamak onemlı degl geldıgı gıbı gıder kılolar bak ben yarın 63 u gorecegım biliyorum cok mutluyum ..sende kendını nasıl mutlu hıssedeceksen öyle yapmaya devam et ..
Bazen öyle olur bazen Boyle hepsı biz insanlar için. Bende bazen cok yiyorum sonra dikkat ediyorum az yıyorum Boyle Boyle gidecek. Aksılıkler üst üste gelmıs olsun ..bir bismillah de tekrar basla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?