Nebevi beslenme

Oğlum da 6. Ayını bitirecek
Ben de şu an hamile kaldığım kilodan daha zayıfım..
Ortamlar da söylüyor lar zaten zayıflamış sın vs güzelsin vs insanı şımartıyorlar sonra daha çok yemek yiyom

Boğazım çok iyi canım maşallah kendimden korkuyorum oğlum da böyle ne versem yiyor...
Yanında yemek yemek imkansız saldırıyor
Geçen gün çiğköfte yoğurdum acılı..parmağımı yalattım daha ver diye ağladı acılı yani .. ama yok.. marula sar ver yicek bana çekmiş

Bende suan kızıma dogum yaptığım kılodan daha zayıfım. ..bende yemeyi ask gorenlerdenım cok severim..
Ama bogazı tutmak zorundayız yapacak bırsey yok
Benim son kılolar arkadasım ama bir tembellik geldi o yuzden az. Az gıdıyor surec uzuyor ne yazık ki...

Aynen .. senin gidiyor yine ben tam durmuş durumdayım..neyse ki spor yapıyorum o da olmazsa hızlıca tekrar alırdım kiloları..

Ay bugpn ne zor.. yine de çok şükür daha kötülerini görmeyeyim.. alışkın değilim sanırım..
Oğlum çok huysuz bugün sürekli ağlıyor.. uykusu var ağlıyor ne yapıcanı sapıtıyor.. emzik verdim atıyor meme verdim bağırıyor balkonda aşağı yukarı gezdik az sakinledi.. uyuttun şimdi.. inşallah şöyle 2 saat uyurda uykusunu iyice alsın sabah 5 den beri böyle
Uyanınca sahile gideriz seviyor gezmeyi rahatlar o zaman.. hep farklı ortam farklı insanlar görmek istiyor..
Ben de gurbette olmasam daha kolay ama maalesef

Başında oturdum şu an uyanmasın bir saat daha uyusun diye dua ediyorum resmen diken üstündeyim.. kıpranıyor bazen korkuyorum
Hiç böyle olmaz dık biz de.. sanırım mercimek çorbası
Bir kepçe içirdim dün.. gaz yaptı .. başka bir şey gelmiyor aklıma.. ver dediler verdim çorba .. oof..

Diş cıkarıyor olabılir yada dişleri agrıyor olabilir

Çok şükür hala uyuyor
Uyansın hemen sokak gezmece
45 dk Leslie ysptım.. 10 bin adımı tamamlıyım hatta geçerim bugün sanırım..

Hayırlı akşamlar
Çok gerginim nedense aslında nedeni belli..
Hiç dışkandığınız bir ortam da bulunmak zorunda kaldınız mı?
İki saat önce durum ben de böyleydi... Üzerine eşim yemeğe gecikti.. üzerine oğlumun uykusu başına vurdu.. ağladı ağladı ..
Yani gariptir ciyak ciyak ağlıyor belli emzik istiyor uyumak istiyor emziği ağzına sokuyorum sallıyorum bir yandan şşşşşş diye ses çıkarıyorum sussa ninniye geçecem.. kendi sesinden beni duymuyor galiba telefondan şşşşş sesi açtım.. o saniye uyur mu insan ya...

Beni duymuyor du galiba işte aklıma bir şey gelmiyor..
Ben de gerildim iyice..
Çay içiyorum bir yandan...

Ve yine göbeğim çıktı

Kilom kaç acaba Allah'ım neden pes ettim ne oldu bana

İradeliydim ben yemezdim hiç bir şey 10 çeşit pasta böreğe hayır diyip hurma yemiş insanım ne yapıyorum ben kendime

Koca pastayı çöpe atmış insanım... Hiç düşünmeden...
Tepsi tepsi pasta kurabiye yapıp tadına bile bakmadım ben...

İradeliyim aslında ben yapardım.. ne oldu oof..

Bi yenilik lazım bana..
Değişik bir şey.. hevesimi geri kazanacağım bir şey lazım bana ben ne yapıcam

Kimse yok mu ??
Bi akıl fikir verin bana kızlar .. bi ses edin
Ne yapmam lazım nasıl toparlanıcam...

Ya inanamıyorum zayıfladığımda almak istediğim kıyafeti aldım.. ulen daha giyemeden tekrar göbeklendim

Bugün pazar olunca hiç bir hedefimi gerçekleştiremedim.. pazar günlerini tatil koyuyorum artık.. eşimle birlikte tek pazarımız var o da bazen olmuyor ya neyse..

Yarın akşam iftar da kinoalı nohutlu salata yapcam.. ..
Suyu şimdidem saymaya başladım 3 lt olması lazım..
Yarım sadece 10 bin adım hedef var.. Leslie yok..
İkindiden sonra sahile gideriz her zamanki gibi..
Ve tartıma pil alıcam.. kilomu yazıcam buraya da.. takip etmem lazım artık.. kendimi toplam laxım..

Canım onemlı olan tekrar bısmıllah dıyıp tekrar başlamak onemlı degl geldıgı gıbı gıder kılolar bak ben yarın 63 u gorecegım biliyorum cok mutluyum ..sende kendını nasıl mutlu hıssedeceksen öyle yapmaya devam et ..
Bazen öyle olur bazen Boyle hepsı biz insanlar için. Bende bazen cok yiyorum sonra dikkat ediyorum az yıyorum Boyle Boyle gidecek. Aksılıkler üst üste gelmıs olsun ..bir bismillah de tekrar basla

Evet canım.. bi kaçamak arkası sıra geldi.. dur diyemedim
Ne güzel 63 gördün mü bugün tartıda onu tebrik ederim şimdiden ..
İnşallah başlıcam.. Allah'ın izni ile yeniden en baştan
Oruç muısn bugün ?
Ben niyetlendim çok şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…