Yaaaa.... Kıyamam ben o kediciğeee....
Çok tatlı bakardı.öldü ama, 90 doğumluydu hala özlerim, bebekliğim, çoçukluğum, gençliğim kekliğimle geçti.:2:
Mutlu ölmüş... Birçok zavallıdan farklı olarak....
Hayvan bakmakta, sevmekte çok ayrı bir duygu.Maymunda besledim, yaralı kirpide, annesi vurulan bir ayı yavrusunuda.Şuan 7 kedim, 2 köpeğim var, canlarım benim seviyorum da.
Bakamıcaksınız, lütfen hayvan almayın, hem sizi eve bağlıyor hemde size alışıyor.Onlarada yazık, onlarda can taşıyor.
Hayvan bakmakta, sevmekte çok ayrı bir duygu.Maymunda besledim, yaralı kirpide, annesi vurulan bir ayı yavrusunuda.Şuan 7 kedim, 2 köpeğim var, canlarım benim seviyorum da.
Bakamıcaksınız, lütfen hayvan almayın, hem sizi eve bağlıyor hemde size alışıyor.Onlarada yazık, onlarda can taşıyor.
benim en nefret ettiğim şey hayvaların terk edilmesi
özellikle altınkumda terkedilmiş çok köpek var turistler geitirip bırakıyorlar
oyuncak değil onlar yaaa
Maymun muuŞu küçük şempazelerden mi yoksa.. Allahım o ayı nasıl pofuduk birşeydir öyleee... Hayvanları dış görünüşleri için seven biri değilim bu sözüm gerçekten hayvan-insan dostluğuna inandığım için...
Evet küçük şempazelerden sigara ve rakıya bayılırdı.Ayı çok tatlıydı altında bebek bezi falan. fotoğrafı aktardığımda atarım.Annesinin yerine koysun diye kocaman ayı almıştık, üzerinde uyurdu, haberlere çıkmıştı.Bir kerede arka bacakları felç yavru köpeğe tekerlekli yürüteç taktırdık, buda haberlere çıkmıştı.Ben kurtardığım canlarla çok mutlu oluyorum. Yanlış anlaşılmazsın, hayvanseven dış görünüşe takılmaz. Evet bir çok dostluğum oldu insanlarla kurduğum dostluktan daha çok değer verdiğim.
Sigara ve rakı mı yazık değil mi hayvana muz fındık fıstık dururken Ayının fotolarını çok merak ettim ben de... Ama bunlar size nasıl ulaştı ki merak ettim....
Canım rakıyı dolaptan, sigarayı ceketten alırdı, biz vermezdik, saklasakta bulurdu, bir kere arabanın birine girip ruhsatları parçalamıştı falan, çok yaramazdı.Ayıyla fotoğrafım var ama bastırılmış halde, çektiğimde düzgün çıkarsa yarın atarım, olmadı aktarırım.Hayvanlar koruma derneği başkanı komşumuz, biz de üyeyiz oradan ulaşıyorlardı.
Tövbeee ben böyle hayvan görmedim kumarı da varmıydı bariVallahi çok merak ettim şu pofuduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?