Nede olsa anne!!

nasılda tasımıs onları ya canım benim
kopegini agrıları yuzunden gölde uyutan adamın haberide cok hosuma gitmisti boyle insanların oldugunu gormek beni mutlu ediyor..

canm benim yaa köpeklerin dostluğuda başkadır
küçükken korkardım köpeklerden ama çok severdim köye giderdik yazın yan evde köpekler vardı biri bizim bahçede gezerdi
yanına gitmeye korkardım çok güzeldi ama camdan yiyecek atardım benim korktuğumu hissediyordu buna eminim ben geçerken ürkerdim o da yere yatardı ben geçerken kıyamam yavrum benim yaa kangal köpeğiydi çokta akıllılardı kaybolan sığırı falan bulurlardı imkanım olsa besleyecek ömürlük yanımdan ayırmam

evcil hayvanlar köşesinde bu konudan bende açmıştım.

hiçbir köpek yavrusu terk etmez. zayıflsada ölsede bir deri bir kemik bile kalsa o yavruyu emzirir. korur hayatı pahasına...

kimisi 3 günlük bebeği çöpe atar, evlatlık verir,tecevüz eder,işkence eder.... yapar da yapar... ama o insandır...

bizim Türkiyede aynı yanın olsa bizim burada ki köpek itfaiye arabasına yavrusunu taşıyabilir mi? köpeği o araçla taşırlar mı veterinere?
yoksa köpek zaten korkudan yavrusunu bile kurtaramadan insanlardan kaçar mı?

şimdi resmi görünce bi tane olsa yanımda kafasını okşasam diye nasıl içim gitti dert anlatsak en iyi dinleyici olurlar insanların dostluğundan daha iyi dostluk yaparlar kısmet olursa benimde böyle bir dostum olsun ilerde

Yaa bir ayrıntı sizin de dikatinizi çekmedi mi bu köpek süt veren bir köpek değil gibi sanki ama bu yavruların sütten kesilmesi de mümkün olamaz ayrıca sütten kesilmiş i-olsalar bile anne köpekte yine belli olur... Acaba tüylerden mi öyle görünüyor diye düşündüm ama yine de o kadar tüylü bir köpek değil ki... Kimsenin dikkatini çekmedi mi bu ayrıntı...

Köpeğin adı da Amandaymış ama:) Resimlere tekrar baktım da gerçekten ilginç doğrusu köpeği doğum yapmış olanlar anlar demek istediğimi mtlaka belli olur yavrusu olan köpek:)

Son düzenleme:
Hayvan bakmakta, sevmekte çok ayrı bir duygu.Maymunda besledim, yaralı kirpide, annesi vurulan bir ayı yavrusunuda.Şuan 7 kedim, 2 köpeğim var, canlarım benim seviyorum da.
Bakamıcaksınız, lütfen hayvan almayın, hem sizi eve bağlıyor hemde size alışıyor.Onlarada yazık, onlarda can taşıyor.

benim en nefret ettiğim şey hayvaların terk edilmesi
özellikle altınkumda terkedilmiş çok köpek var turistler geitirip bırakıyorlar
oyuncak değil onlar yaaa

Maymun muu Şu küçük şempazelerden mi yoksa.. Allahım o ayı nasıl pofuduk birşeydir öyleee... Hayvanları dış görünüşleri için seven biri değilim bu sözüm gerçekten hayvan-insan dostluğuna inandığım için...

benim en nefret ettiğim şey hayvaların terk edilmesi
özellikle altınkumda terkedilmiş çok köpek var turistler geitirip bırakıyorlar
oyuncak değil onlar yaaa

Çok yanlış birşey, süs değil onlar.Özellikle hediye olarak hayvan alınmasına karşıyım.İnan gerçekten sahiplerine çok alışıyorlar, ne kadar acı bir durum alıştığın insan tarafından terkedilmek.

Evet küçük şempazelerden sigara ve rakıya bayılırdı. Ayı çok tatlıydı altında bebek bezi falan.Annesinin yerine koysun diye kocaman ayı almıştık, üzerinde uyurdu. Haberlere çıkmıştı.Bir kerede arka bacakları felç yavru köpeğe tekerlekli yürüteç taktırdık, buda haberlere çıkmıştı.Ben kurtardığım canlarla çok mutlu oluyorum. Yanlış anlaşılmazsın, hayvanseven dış görünüşe takılmaz. Evet bir çok dostluğum oldu insanlarla kurduğum dostluktan daha çok değer verdiğim.

Son düzenleme:

Sigara ve rakı mı yazık değil mi hayvana muz fındık fıstık dururken Ayının fotolarını çok merak ettim ben de... Ama bunlar size nasıl ulaştı ki merak ettim....

Son düzenleme:
Sigara ve rakı mı yazık değil mi hayvana muz fındık fıstık dururken Ayının fotolarını çok merak ettim ben de... Ama bunlar size nasıl ulaştı ki merak ettim....

Canım rakıyı dolaptan, sigarayı ceketten alırdı, biz vermezdik, saklasakta bulurdu, bir kere arabanın birine girip ruhsatları parçalamıştı falan, çok yaramazdı.Ayıyla fotoğrafım var ama bastırılmış halde, çektiğimde düzgün çıkarsa yarın atarım, olmadı aktarırım.Hayvanlar koruma derneği başkanı komşumuz, biz de üyeyiz oradan ulaşıyorlardı.

Tövbeee ben böyle hayvan görmedim kumarı da varmıydı bari Vallahi çok merak ettim şu pofuduğu

Tövbeee ben böyle hayvan görmedim kumarı da varmıydı bari Vallahi çok merak ettim şu pofuduğu

Kumarı yoktu. koyucam birazdan albüme, telefonla çekeceğim için net olmayabilir, bu fotoğrafı buldum bir tane daha vardı onuda yarın koyarım.6 7 sene öncesi.Fotoğrafta aldığımız ayıya sarılıyor, kucağımda.
Yükledim, pek net değil ama olsun.

Son düzenleme:
buna kızılır mı hiç.. :) aşkolsun..:) ben bu şekilde hayvana bağlı insanlar gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum.. Benimde 5 tane evladım var evde.. Gözleri olmayan ayağı olmayan.. Bir tanede köpeğim vardı tecavüze uğramış kızgın yağ dökülmüş üzerine kulakları kesilmiş.. Ama ancak o haliyle 2 sene yaşadı Evimizin nüfusu arada artıyor.. İyileşiyorlar tekrar yerlerine.. Ama o 5i kalıcı.. Keşke hepsine yetebilsem keşke hepsinde benim evdekilerin şansı olsa.. Sabah kalkınca ilk iş hepsine günaydın demek kocaman bir öpmek..:) Allah beni evlatlarımdan ayırmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…