terk edilmemeli ama 2 kuşum oldu kendim aldıgım egittigim ikiside beni bırakıp gittiler.. bende onlara cok kızıyorum şimdi bana yapılcak şey mi bu
cam tam açık bile degildi.bu sıcakta balkon kapısı kapalı oturuodum onun için ama o buldu yolunu gitti ya ...kim bilir nerelere uçtularda kayboldular şimdi ne oldular ölüyorum meraktan ahh neyse . . . bende fena halde seviyorum her türlüsünüü....keşke insanlar da onlar kadar merhametli olsa..azcık hayvanlıktan cıksalar.
buna kızılır mı hiç.. :) aşkolsun..:) ben bu şekilde hayvana bağlı insanlar gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum.. Benimde 5 tane evladım var evde.. Gözleri olmayan ayağı olmayan.. Bir tanede köpeğim vardı tecavüze uğramış kızgın yağ dökülmüş üzerine kulakları kesilmiş.. Ama ancak o haliyle 2 sene yaşadı Evimizin nüfusu arada artıyor.. İyileşiyorlar tekrar yerlerine.. Ama o 5i kalıcı.. Keşke hepsine yetebilsem keşke hepsinde benim evdekilerin şansı olsa.. Sabah kalkınca ilk iş hepsine günaydın demek kocaman bir öpmek..:) Allah beni evlatlarımdan ayırmasın..