- 25 Temmuz 2021
- 904
- 1.204
- 63
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Bu arada benimde eşimle aramda 11 yaş var ama burada sorun yaş farki değil herkes ona yoğunlaşmis biraz daha geniş bakarsak neden olamayacağı çok açık tabiki istisnalar çıkar herşeyde olduğu gibi...30 yaşındaki birisi yani y kuşağınin Z kuşağı ile anlasabilecegini düşünmüyorum çünkü tarihsel zamanın etkisi iki kusagida çok farklı yerden vurdu ..olurda evlenirlerse ne konuşacak konu bulurlar, ne de ortak bir şey kavga gürültü boşanma olur büyük bir kısmı...
Adamda azcik akıl varsa huzur mutluluk istiyorsa kendi kuşağına baksın..
Çok bir yaş farkı değilki eşimle aramda 7 yaş var farkedilmiyor bile 33 yaşında adam 16 17 yaşında kıza bakmıyor kiEvet hanımlar. Neden böyle? Hoşlandığım kişi 33 yaşında, takip ettiği kızlar üniversite öğrencisi ikoncan kızlar.
ya işte çok iyi erkekler de var. kendi işinde gücünde ama sessiz ve içe dönük bir tip olduğu için kendini gösteremeyen erkeklerden bahsediyorum. biz de sanırım evrimsel olarak daha yırtıcı konuşkan erkeklerden hoşlanıyoruz onlara ilgi gösteriyoruz. yaşı büyük ama bu çekingenlik yüzünden sevgilisi olamayan bir sürü erkek var, iyi kalpli. ama biz kadınlar da hemen şey diyoruz sevgilisi olmamışsa sorunludur. kime göre neye göre. bunu demek istemiştim esasen.Ona özelden de yazdım, madem o kadar iyiydi, evlenseydim dedim. İşte o anda bu kafa yok, iyi vakit geçirdik, evlenme baskısı yoktu demiş. Ben de dedim, kıza soralım. Engellemiş beni. Kendi yaşıtına laf yetiştiremedi tabi.
Bu arada beklentilerini düşür demişsin ama bu son zamanlarda etrafımda gördüğüm bir şeydi. Biri de Rus çift. Kız konuşmuyor bile. Adam ne derse, tamam diyor. 20 yaşında falan.
Haklısın aynı şeyi kadınlara da diyorlar.ya işte çok iyi erkekler de var. kendi işinde gücünde ama sessiz ve içe dönük bir tip olduğu için kendini gösteremeyen erkeklerden bahsediyorum. biz de sanırım evrimsel olarak daha yırtıcı konuşkan erkeklerden hoşlanıyoruz onlara ilgi gösteriyoruz. yaşı büyük ama bu çekingenlik yüzünden sevgilisi olamayan bir sürü erkek var, iyi kalpli. ama biz kadınlar da hemen şey diyoruz sevgilisi olmamışsa sorunludur. kime göre neye göre. bunu demek istemiştim esasen.
Hepsi degil ama bazılarının henüz duygusal gelişimi tamamlanmadığı için yaşı kendine yakın bir kadın ile ilişki kurabilmesi zor oluyor. 30 yaşında bir kadın, 30 yaşında bir adamdan daha olgundur çünkü.
20 liklerin henüz bir hayat tecrübesi olmadığı için etkilemek daha kolay oluyor kendi akıllarınca. Kızlar da yetişkin olarak gördükleri bu adamları elde ettiklerini sanıp 30 luk ablalarını yenmenin (!)verdiği hazzı yaşıyorlar.Halbuki adam zaten kendi yaş grubu tarafından tercih edilmiyor.
Aynı şey evli erkek, genç kız ilişkisinde de var. Yetişkin bir kadının erkeğini elinden almak(!) o kızlar için büyük marifet.
Her iki durumda da bir süre sonra tartışmalar, kıskançlıklar, kavgalar başlıyor. Sonuç ruhsal çöküntü.
Her genç kız olgun yaşta erkek ilişkisinde bu durum olacak diye bir şey yok tabii bazen denk düşüyor ve arada büyük bir aşk, sevgi, uyum oluyor. Etrafımda daha çok bu türden ilişkileri görüyorum ve onları ayrı tutuyorum.Bunu ben de yaşadım çünkü.
kimsenin kimseyi kandırdığı filan yok yavvEee o yaşlardaki bir kızı kandırmak hayatı tecrübe etmiş birini kandırmaktan daha kolay..
Aman neyse ne benim için bir adam 50 yaşindaysa göz koydugu 20 yaşındaysa sapıktır açık ve netPedofili için 18 yaşından küçük olması gerekmiyor mu kanunlara göre ? Evet hoş değil ama pedofili diyemem ben onlara.
Hanımefendi bence kompleks yapmışBahsettiğiniz yaş aralığı gayet normal. Adam 40lı yaşlarda olsa anlayacağım ama 5-6 yaş farkı abartılacak bir şey değil.
Hep kadın ögretmene denk geldim bir tek muzık ögretmeni erkekti o da iyi bir ögretmendi kadın ögretmenler ise evde kocaya kızım intikamını bizden alan tiplerdıGerçi ben lisede iken bir hoca kendi öğrencisine yürüyordu mesela. Adamda kırklı yaşlarda idi... Of sabah sabah kötü oldum yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?