- 15 Ekim 2016
- 6.825
- 12.330
- 248
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Bir doktor kendinden 15 yaş küçük diyetisyen eşini vurmuştu kıskançlık nedeniyle.Bence 10 yaşa kadar normal ama onun üzeri kıskançlıga kafaların uyuşmamasına bir tarafın bir zaman sonra partnerini yaşlı bulup begenmemesiyle sonuçlanıyor istisnalar olsa bile çoğu böyle
Bu yaş muhabbetine neden bu kadar takıldınız ki sizde kendinizden küçüklere bakın, erkeklerden de var yaşa önem vermeyen ….Bir doktor kendinden 15 yaş küçük diyetisyen eşini vurmuştu kıskançlık nedeniyle.
Aman neyse ne benim için bir adam 50 yaşindaysa göz koydugu 20 yaşındaysa sapıktır açık ve net
Ben de öğretmenim üzüldüm bu dediğinize. Ama benim eğitim hayatımda çok iyi kadın öğretmenler oldu hep. Ben de onları örnek alıp icra ediyorum mesleğimi.Hep kadın ögretmene denk geldim bir tek muzık ögretmeni erkekti o da iyi bir ögretmendi kadın ögretmenler ise evde kocaya kızım intikamını bizden alan tiplerdı
18'ini biraz geçmiş. Bence tuhaf bir durum. Kendimden genç arkadaşlarım var, konuşacak konu bulmakta zorlanıyorum. 30-40 rahat anlaşır. Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aslında burada yadırgadığım durum bunu tercih eden erkeklerin kendisini ama onlar genç, taze, beni de genç tutuyor, evlen baskısı yapmıyorlar, rahatlar gibi şeyler söylemesi. Bunlar karşı tarafı kullanma, et gibi görme. Yukarıda Kibariye'nin bahsettiği kişi, CEO gibi bir şey. Kızdan ilaç gibi bahsediyor ama evleneceği kadın kendi yaşıtı.
Komşumuz 55 yaşında, sevgilisi 25-30, sevgilisi de değil galiba. Metresi olabilir, adam kadına ev açmış, arada geliyor.
Aynen, elinde mesleği olan biri olarak üniversite öğrencilerini çok kıskandım. Biz de kendi hesabımızı kendimiz ödüyoruz.Hanımefendi bence kompleks yapmış
Kafam uyuşmaz.Bu yaş muhabbetine neden bu kadar takıldınız ki sizde kendinizden küçüklere bakın, erkeklerden de var yaşa önem vermeyen ….
TmmAynen, elinde mesleği olan biri olarak üniversite öğrencilerini çok kıskandım. Biz de kendi hesabımızı kendimiz ödüyoruz.
Kafam uyuşmaz.
Konuşacak konu bulamamın nedeni kuşak farkı. Nedeni şıp diye buldum. Evet, adamın metresi kapıcı söyledi.Kimin kim olduğunu kesin olarak bilmiyor ancak kendi varsayımlarınıza dayanarak , haklarında konuşuyorsunuz. Ya öyle değilse ?
Konuşacak konu bulamamanızın nedenlerine odaklanabilirsiniz.
Beden eğitimi öğretmenimiz bir arkadaşımızla evlendi.Gerçi ben lisede iken bir hoca kendi öğrencisine yürüyordu mesela. Adamda kırklı yaşlarda idi... Of sabah sabah kötü oldum yine.
İyi bir öğretmen her çocuk için büyük bir şans kızımın da oglumunda ögretmenleri çok iyiBen de öğretmenim üzüldüm bu dediğinize. Ama benim eğitim hayatımda çok iyi kadın öğretmenler oldu hep. Ben de onları örnek alıp icra ediyorum mesleğimi.
Evet ya o kadına çok acımıştım çokta güzeldiBir doktor kendinden 15 yaş küçük diyetisyen eşini vurmuştu kıskançlık nedeniyle.
Oluyor katip oluyor. Yine aynı kişi olan benim öğretmenim yine başka bir kurumdan öğretmen bir arkadaşına benim bir arkadaşımı ayarlamaya çalıştı. Yapamadı başka bir arkadaşımı denedi. Mezun olmasak sıra ben de idi herhalde.Beden eğitimi öğretmenimiz bir arkadaşımızla evlendi.Lisedeydik, okul bitti bunlar harekete geçti.
Olmaz sen Bihter ziyagil ‘sin kendine gel
Haklısınız. İnşAllah ve çok teşekkür ederim. Allah hepimizi iyi insanlar ile karşılaştırsın.İyi bir öğretmen her çocuk için büyük bir şans kızımın da oglumunda ögretmenleri çok iyi
Sizin gibi ögretmenler çoğalsın inşallah
Aynen öyle20li yaşlarda olup 30lu yaşlardaki ablalarin tercih etmeyecegi erkeklerle birlikte olan, evlenen tipte kizlar genelde muge anlida oluyor.
Evet var böyle tipler ha birde ogluna yaşı küçük kız arayan hemcinsimiz olan kaynanalarda var golü 2 yaş büyük birini bulsun kıyamet koparBen 20 yaşındayken 31 yaşında birinden hoşlandım, arkadaş aramızı yaptı bana genç olman çok güzel 30 yaşında buruşmuş kadınlarla işim olmaz dedi. Şok oldum. 30 yaşlarda gayet genç yaşlar. O an çok soğudum ondan. Maalesef böyle düşünüp hatta bunu uyanıklık görüyorlar.. yanımda çıtır gezdiriyorum hesabı
AminHaklısınız. İnşAllah ve çok teşekkür ederim. Allah hepimizi iyi insanlar ile karşılaştırsın.
Aynen aynen. Annem de çok sevinir genç gelin bulmuş daha ne istesin dediEvet var böyle tipler ha birde ogluna yaşı küçük kız arayan hemcinsimiz olan kaynanalarda var golü 2 yaş büyük birini bulsun kıyamet kopar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?