Neden acaba

sorumlu

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
52
26
8
35
Arkadaşlar merhaba ben ve eşim kamuda çalışan insanlarız. Ben internetten 1 tane kayınvalideme ve 3 tane de büyük görümcem yurt dışında gelince ona da hediye olsun diye başörtü getirttim. Eşim benimle kavgaya tutuştu ki niye abimin eşini seçtin ona da getirteydin diye demiyorki saolsun annemle bacıma almış Bi de eltime almam gerekmiş gibi bana baskı yapıyor küsüyor depresyon a girmiş gibi hareketler yapıyor ben haksızmışım gibi ne eltim ne abisi ne görümcem ne de kayınvalidem bana hiç bir şey almamalarına rağmen içimden geldi aldım ama eşim her şeyi mahvetti. Eltim k. Validemlerle yaşıyorlar niye onu seçmişim ona almamışım almak zorunda mıyım. Geçenlerde yine annemle kayınvalideme görümceme ayakkabı alıcam bana diyor ki ona da al. Tamam maaşım var para kazanıyorum istediğimi ben alıyorum eşim Bi şey demiyor ama Bi kerede şunu da karıma alıyım demiyor başkasını düşünüyor benim zoruma giden o. Eşim ne yapmaya çalışıyor acaba..

Almak zorunda değilsin evet ama aynı evde yaşıyorlarmis illa görecek sonra buraya gelip, eltim kv ve görümcelere hediye alıp bir tek bana almamış eltim ne yapmaya çalışıyor diye konu açacak aranızda bi husumet yoksa ben olsam alırdım.

Bir de eltinin böyle durumlarda kocasının başının etini yiyip, onun da sizin kocanizi darlamasi durumu olabilir. Çünkü erkekler ortada bir problem yokken böyle şeylere takımazlar kolay kolay. Ya sizden tarafa bir şey vardır öncesinde ya da eltiden tarafa ve sorun çıkmasın diye onlem almaya çalışıyor olabilir

Görsün.. başta evdeki bekar görümcem e doğum gününde tunik aldım gizli verdim eşimin demesi üzerine ama baktım ki onlar gözümün önünde yada sanki ben başka biriymişim gibi yanlarındaki eltime neler yaptıklarını çekinmeden anlatıyorlar benim de bu zoruma gidiyor ona yapılıp bana yapılmaması artık onu da geçtim bana yapmamalarını ama eşimin bana böyle davranması ilginç

Yani sizin kayinvalidenize görümcelerinize aldığınıza dua etsin bence eşiniz.

Yani sizin kayinvalidenize görümcelerinize aldığınıza dua etsin bence eşiniz.
doğum günümü diyerek kutlatırım Bi pasta belki bi çiçekle. Ama eltimin doğum gününde mesaj atarak kutlar anneler gününü kutladı geçen sene bende o zaman Nisan ayında bebeğimi kaybetmeme rağmen o kadar zoruma gitmişti ki benim acım var anne olmamışken annesi ablası neyse de abisinin karısının doğum gününü kutlaması doğru değil benim gözümde istiyor ki etraflarında dönüyüm eşim küserse küssün birde bu yaptıklarını bana doğruymuş gibi kabul ettirmeye çalışması o daha kötü

Sanırım erkeklerin çoğu böyle her konuda haklı oluyorlar kendilerince. Ama gerçekten ilginç bi durum belki abisini ya da küçükse kardeşini çok seviyodur ondan dolayı bunu onun eşine yansıtıyodur

Aynı evde yaşadıkları için eltiniz görüp söyleniyordur kayinvalideniz de belki eşinize demiştir. Ondan size diyordur ona da al diye

Kocanın eltine ilgisi yok demi?

Sanırım erkeklerin çoğu böyle her konuda haklı oluyorlar kendilerince. Ama gerçekten ilginç bi durum belki abisini ya da küçükse kardeşini çok seviyodur ondan dolayı bunu onun eşine yansıtıyodur
Hayır abisi büyük yengesi benden 7 yaş büyük eşimde benden 7 yaş büyük eltim 10 yıllık evli 2 tane de çocukları var

Hayır abisi büyük yengesi benden 7 yaş büyük eşimde benden 7 yaş büyük eltim 10 yıllık evli 2 tane de çocukları var
Allah yardımcınız olsun insan bu konuların içinden çıkamıyor

Aynı evde yaşadıkları için söylemiş olabilir. Sonuçta sizede aynısı yapılsa sizinde hoşunuza gitmez.

Kocanın eltine ilgisi yok demi?
Yok bunuu eşime ima ettiğim de bana çok kızdı, fakat insan eşinden başkasına bu kadar değer verince zoruna gidiyor hatta engelledim eşimden eltimi geri kaldırmış engeli dedim bak kıskanıyorum artık eskisi gibi davranmıyor gizlemeye çalışıyor ama düşüncesi aynı belli ediyor bende tamamen sildim telefondan iyi yaptım

Aynı evde yaşadıkları için söylemiş olabilir. Sonuçta sizede aynısı yapılsa sizinde hoşunuza gitmez.
Hayır gitmez eltim kayınvalideme hediye almış olabilir ben Bi beklenti içine girmem bana almak zorunda değil. İstiyorlar ki herkes o gelinin etrafında dönsün onu hep mutlu etmeye çalışalım beraber yaşıyorlar ya yemeyip yedirir gitmeyip giydirdikleri halde istediği olmazsa surat yapıp küsüyor ya ondan birde oğulları küser ama benim eşim ni şey olsa bırak bana küsmeyi onları tutar haksız bile olsalar

farklı Bi açıdan düşünelim eşim anneme hediye almış kız kardeşime almış bende diyorum ki enişteme de al ne kadar kız kardeşimin eşi de olsa içinden gelir samimilerdir alır yada ben kötü biri değilim ki bana yapılanın altında kalıyım demem o ki olacak iş değil

bole bır durum olma olasıgı yuzde kac kı. eger haksız yere bunu ıma ettıysenız esınız sıze kıırılmakta haklı cunkı abısının esı sonucta cok ayıp.

en ıyısı kımseye hedıye almayınn en azından aldı almadı sorunu ortadan kalkar sızde esınızde huzursuz olmazsıınız

bole bır durum olma olasıgı yuzde kac kı. eger haksız yere bunu ıma ettıysenız esınız sıze kıırılmakta haklı cunkı abısının esı sonucta cok ayıp.
Ama zoruma gidiyor eşimin bu şekil davranışları konuşamıyorum bile inanır mısınız bilmem ama aklıma takılan Bi şeyi dediğime pişman ettiği için çekincemden diyemiyorum bile bazı şeyler konuşularak halledilebilcek şeyler olmasına rağmen konuşamıyorum beni susturuyor baskın çıkıyor yan yana mesajlaşarak derdimi diyorum onun da faydası olmuyor

en ıyısı kımseye hedıye almayınn en azından aldı almadı sorunu ortadan kalkar sızde esınızde huzursuz olmazsıınız
O zaman da diyor ki al ne olur ki ne var çok mu almışız benim hatırım yok mu ben almam demiyorum ki niye alıyım annen değil bacın değil değil mi ama abisi sanki bana ne aldı ben yeni gelin olmama rağmen tanısanız varya eşim kendi çocuğu olsa o kadar yapmaz yeğenlerine o kadar düşkündür ki zaten evlenene kadar yapılacak alınacak ne varsa aldı şimdi de benim de öyle yapmamı bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…