Neden ağlar

Çok fazla ayrıntı vermişsiniz
Neyi sormak istediğimi anltamadım sanırım olay şöyle eski eş kişisine neden ayrılıyorsunuz yuva yıkmak kolay değil gibi sorular sorulduğunda başlamış ağlamaya ben neler çekiyorum fln diye yani nie ağlamıl bende kimsede anlayamadı

Konuyu bilmeden anlamayiz ama
Duygusal bir anında denk gelmiştir ağlar
Olaydan çok etkilemiştir ağlar
Karşısındaki insana duygu sömürüsü için ağlar
Pişman olmuştur affettirebilmek için ağlar
Yalandan ağlar
Daha gider bu böyle bence duygu sömürüsüdür :KK53:

Neyi sormak istediğimi anltamadım sanırım olay şöyle eski eş kişisine neden ayrılıyorsunuz yuva yıkmak kolay değil gibi sorular sorulduğunda başlamış ağlamaya ben neler çekiyorum fln diye yani nie ağlamıl bende kimsede anlayamadı
O zaman duygu sömürüsüdür.

Yalancıdır. İnandırıcılığı artsın diye ağlar.
Haksızdır. Duygu sömürüsü için ağlar.
Konu ne ki?

Ama çok genel bir soru bu, herşey olabilir bilemeyiz. Tamam çoğu zaman erkekler gömülüyor çoğu yerde ‘duygusuz, odun’ vs ama onların da duyguları olduğunu, insan olduklarını arada hatırlamak lazım sanırım☺️

Ama çok genel bir soru bu, herşey olabilir bilemeyiz. Tamam çoğu zaman erkekler gömülüyor çoğu yerde ‘duygusuz, odun’ vs ama onların da duyguları olduğunu, insan olduklarını arada hatırlamak lazım sanırım☺
Bi üst yoruma nedenini yazdım

Kimse boşanmak için evlenmez. Herkes bir hayalle, amaçla evlenir. Demekki eski eşiniz evliliğinden umduğunu bulamadığı için üzülmüş hayal kırıklığı yaşamış

Kimse boşanmak için evlenmez. Herkes bir hayalle, amaçla evlenir. Demekki eski eşiniz evliliğinden umduğunu bulamadığı için üzülmüş hayal kırıklığı yaşamış
Evliliğide insan gibi bitiririsin gidip herkesden habersiz dava aç kendince bişeyler yap ondan sonrada insanların karşısında ağla tuhaf geldi bana

Evliliğide insan gibi bitiririsin gidip herkesden habersiz dava aç kendince bişeyler yap ondan sonrada insanların karşısında ağla tuhaf geldi bana
O zaman millet "rahat mı battı gardaş ne diye boşanıyonnn" demesin diye duygu sömürüsü yapıyor

sahsen ben olsa
mesela cok haksızlıga ugramısım cok yıpranmısım yormus bırı benı
karsımdakı de neden ayrıldınız dese
bır anda oturup bende aglayabılırım
cunku cok haksızlıga ugramısımdır zoruma gıtmıstır hassas noktamdır dolmusumdur sormasıyla bır anda sinirim bosalabılır

eskı esınızle baya cekısmelı sorunlar yasadınız sanırım

Çok sevinçli olur mesela baba oluğucanı duydu ilk an aglayabilir onlarda insan duyguları var birçok sebepten ağlayabilirler.

Back
X