- 12 Haziran 2019
- 19.566
- 120.496
- 598
- 37
Yani siz üsendiginiz için biz tanımadığımız adamın derdini bulmaya mi çalışalım.O zaman şöyle sorayım ağlamaya iten sebep nedir konu uzun oldıüu için yazmayayım dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani siz üsendiginiz için biz tanımadığımız adamın derdini bulmaya mi çalışalım.O zaman şöyle sorayım ağlamaya iten sebep nedir konu uzun oldıüu için yazmayayım dedim
Neyi sormak istediğimi anltamadım sanırım olay şöyle eski eş kişisine neden ayrılıyorsunuz yuva yıkmak kolay değil gibi sorular sorulduğunda başlamış ağlamaya ben neler çekiyorum fln diye yani nie ağlamıl bende kimsede anlayamadıÇok fazla ayrıntı vermişsiniz
Yalancıdır. İnandırıcılığı artsın diye ağlar.O zaman şöyle sorayım ağlamaya iten sebep nedir konu uzun oldıüu için yazmayayım dedim
Kim size öyle bi sorumluluk yükledi zorlama mı yorum yaptırıyolar sizeYani siz üsendiginiz için biz tanımadığımız adamın derdini bulmaya mi çalışalım.
O zaman duygu sömürüsüdür.Neyi sormak istediğimi anltamadım sanırım olay şöyle eski eş kişisine neden ayrılıyorsunuz yuva yıkmak kolay değil gibi sorular sorulduğunda başlamış ağlamaya ben neler çekiyorum fln diye yani nie ağlamıl bende kimsede anlayamadı
Neyi sormak istediğimi anltamadım sanırım olay şöyle eski eş kişisine neden ayrılıyorsunuz yuva yıkmak kolay değil gibi sorular sorulduğunda başlamış ağlamaya ben neler çekiyorum fln diye yani nie ağlamıl bende kimsede anlayamadıYalancıdır. İnandırıcılığı artsın diye ağlar.
Haksızdır. Duygu sömürüsü için ağlar.
Konu ne ki?
Bi üst yoruma nedenini yazdımAma çok genel bir soru bu, herşey olabilir bilemeyiz. Tamam çoğu zaman erkekler gömülüyor çoğu yerde ‘duygusuz, odun’ vs ama onların da duyguları olduğunu, insan olduklarını arada hatırlamak lazım sanırım☺
Kimse boşanmak için evlenmez. Herkes bir hayalle, amaçla evlenir. Demekki eski eşiniz evliliğinden umduğunu bulamadığı için üzülmüş hayal kırıklığı yaşamışNeyi sormak istediğimi anltamadım sanırım olay şöyle eski eş kişisine neden ayrılıyorsunuz yuva yıkmak kolay değil gibi sorular sorulduğunda başlamış ağlamaya ben neler çekiyorum fln diye yani nie ağlamıl bende kimsede anlayamadı
Evliliğide insan gibi bitiririsin gidip herkesden habersiz dava aç kendince bişeyler yap ondan sonrada insanların karşısında ağla tuhaf geldi banaKimse boşanmak için evlenmez. Herkes bir hayalle, amaçla evlenir. Demekki eski eşiniz evliliğinden umduğunu bulamadığı için üzülmüş hayal kırıklığı yaşamış
O zaman millet "rahat mı battı gardaş ne diye boşanıyonnn" demesin diye duygu sömürüsü yapıyorEvliliğide insan gibi bitiririsin gidip herkesden habersiz dava aç kendince bişeyler yap ondan sonrada insanların karşısında ağla tuhaf geldi bana
Galiba birde hemen başlamış ağlamaya soran kişide demiş ne çektin ki ,cevap yok !O zaman millet "rahat mı battı gardaş ne diye boşanıyonnn" demesin diye duygu sömürüsü yapıyor
sahsen ben olsaNeyi sormak istediğimi anltamadım sanırım olay şöyle eski eş kişisine neden ayrılıyorsunuz yuva yıkmak kolay değil gibi sorular sorulduğunda başlamış ağlamaya ben neler çekiyorum fln diye yani nie ağlamıl bende kimsede anlayamadı
ozaman duygu somurusu yapıyorGaliba birde hemen başlamış ağlamaya soran kişide demiş ne çektin ki ,cevap yok !
En fazla rakam olabilir diyorsun,hmmGaliba birde hemen başlamış ağlamaya soran kişide demiş ne çektin ki ,cevap yok !