Neden aileler herşeye dahil oluyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dhskmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dhskmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
10
-9
1
Merhabalar ben yeni evliyim size yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum 2 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle üstlü altlı oturuyoruz sürekli herşeye karisiyorlar bir yıl hesap bir şekilde yaşadık yani yeme içme herşey birdi her sabah eşimin annesinin evini toplardim hizmetçi gibi sonra babası takıntılı eşime para vermiyor asla huzur vermiyor sonra ayrıldık evimize geçtik yani parasal anlamda ayrıldık yine devam etti eşime hiç para vermiyor diceksinizki eşiniz haksız katlanmayin falan eşimi seviyorum akıllı bir insan boş biride değil ama ailesi onu dibe çekiyor her geçen gün oda bende bitiyoruz atsan atilmiyor satsan satılmıyor misali her yönden çok kötüyüm stresten çocuğum olmuyor annemlere bile gidemiyorum eşimin babası sürekli beni sıkıyor buraya gidmezsin gelemezsin para yok mal varlığı onda diye üstünlük kurmaya çalışıyor gerçekten çok kötüyüm az önce bile para durumu yüzünden tartıştık ne yapacağımı düşüneceğimi bilmiyorum Allah bana yardım etsin

E ne bekliyorsun ki

Problem eşinde. Adam olsun da ailesini evliliğine karıştırmasın
Eşimin de emeği var hakkımız var ne yapicam bilmiyorum bu devirde sıfırdan başlamak da zor ben ister miydim böyle olmasını yaşadığımız toplumda o kadar gaddar olmuş ki

Eşiniz aile işinde mi? Siz 21 yaşındasınız o kaç yaşında?

Eşimin de emeği var hakkımız var ne yapicam bilmiyorum bu devirde sıfırdan başlamak da zor ben ister miydim böyle olmasını yaşadığımız toplumda o kadar gaddar olmuş ki
Sıfırda başlayın emeğinizi yok sayın demiyorum ki sınır koyun

e es ailesiyle ayni apartmana girersen, butcen bir olursa, olgunlasmayan - birey olamamis bir cocukla evlendiysen tabii ki karisirlar.
karismasalar sasardim.
birey olabilen - evini - cebini ailesinden ayirmis olgun insanlar zaten ailelerini karistirmazlar.
ayrica neden ailesinden para bekliyor, ortak is mi yapiyor?
ortak is yapiyorsa neden maas almiyor? madem almiyor ayrilsin gitsin kendi baska yerde calissin bedava calisilir mi?
siz de evi ayirdiysaniz kayinbaba nasil sizi goriyor annenize mi gittiniz ne yaptınız neredsn haberi olacak? alt kattan çıkıp yan apartmana mi tasindiniz?

E ne bekliyorsun ki
Haklısınız ama ailemde arkamda bu arada kendini düzelteceğini biraz toparlanirsak farklı bir yere taşınacağimizi söylüyor guvenmeli miyim bu saatten sonra onuda bilmiyorum hep iki arada bir derede kaliyorum

Haklısınız ama ailemde arkamda bu arada kendini düzelteceğini biraz toparlanirsak farklı bir yere taşınacağimizi söylüyor guvenmeli miyim bu saatten sonra onuda bilmiyorum hep iki arada bir derede kaliyorum
Sınırı çizen orada da çizer valla

Kayınpederinizin eşinize neden para vermesi gerekiyor? Eşiniz babasının yanında mı çalışıyor?

Evi değil parayı ayırdık hesap birdi aynen ortak iş gibi düşünün sonra ayrıldık ama eşim para istiyor adam hakkını vermiyor o kadar gaddar ki aileme gidiyorum bir iki mahalle ötede ayakkabımı bile takip ediyorlar bende şuan çocuk tedavisi asmasindayim stres olmamam gerekiyor ve birde bunun üstüne evden çıkıp gidersem hersey alt üst olucak bu evde emeğimiz var neden boşuna yedirelim diye düşünüyoruz çünkü mal onların üstüne adama acayip değişik anlatılmaz yaşanır

Aferin bir de çocuk doğur

Ne münasebet canım kp kim oluyoda bana karışıyormuş herkes zamanında sınırını çizseydi bunlar olmazdı çok müsamaha gösterilmiş
Ayrıca bacım derdine noldu da 19 yaşında evlendin

Eşiniz aile işinde mi? Siz 21 yaşındasınız o kaç yaşında?
Evet aile işinde kimse beni anlamak istemiyor tam anlamıyla ben evliliğin başında eşimle bu kdara kötü değildim kadınsal anlamda pcos var bende tedaviye böyle başladım yani evli olsam olmasam bu tedaviyi görmek zorundaydım ayrılırsam bu evden çıkarsan eşimde bende bir nebze hayat düzelir gibi ama burda nefes alamıyorum en azından uzaklaşmak bizim için en iyi çare

Öncelikle korunun çocuk meselesini rafa kaldırın. Aynı apartmanda yaşamak büyük sorun. Ayrı eve çıkmadan ve eşiniz farklı yerde çalışmadan sınırı koymak zor görünüyor. Tüm mesele eşinizde bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…