Neden aileler herşeye dahil oluyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi dhskmz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Haklısınız ama ailemde arkamda bu arada kendini düzelteceğini biraz toparlanirsak farklı bir yere taşınacağimizi söylüyor guvenmeli miyim bu saatten sonra onuda bilmiyorum hep iki arada bir derede kaliyorum
Esiniz kira vermeden aile apartmaninda oturdugu ve babasinin eline baktigi surece biraz zor toparlar boyle seyleri evlenmeden once halledecekti

iş değiştecek öleyse babasının kanatlarının altından çıkacak önce koca herıf evlenmesini biliyor ama

Ortada bir maaş bile olduğunu düşünmüyorum

Karısına bu zulmü reva gören koca kötüdür,net bencildir.Suçluyu yanlış yerde arıyorsunuz.Kocanız gayette boş,kendine eşine yapılanları sokağa atılırım korkusuyla çekiyor,size de çektiriyor

bu şartlarda çocuğu napacaksın? hem boşanma ihtimali var hem bebek istiyorsun? Allah'ım kafayı yememek elde değil. sizin aklınıza noluyor?

Peki bunca derdin ortasına neden bi çocuk getirmek istiyorsunuz, mama parasını kayınbabadan dilenmek için mi?

Eşiniz kaç yasinda

Eşimin de emeği var hakkımız var ne yapicam bilmiyorum bu devirde sıfırdan başlamak da zor ben ister miydim böyle olmasını yaşadığımız toplumda o kadar gaddar olmuş ki
Evlenirken bunun böyle olacağını biliyor muydunuz. Allah yardımcınız olsun ama bilip de evlendiyseniz bu günler kaçınılmaz. Baştan evlenmeyecektiniz

Eşinin o sınırı çizmesi lazım bir aile olamamışsınız eşin hala onların çocuğu yetişkin değil malesef şartlarını konuş onlarla sık görüşmeyide bırakın bu ne böyle ben hiç sevmiyorum hep dibimde olmaları özel hayatınız yok resmen sana niye sinirleniriz çekmek zorunda değilsin eşinle konuş gerekirse boşan bizde böyleydik ama eşim sınır tanıdı herkes kendi yoluna baksın ya

Azimle hamile kalmaya çalışmanıza hayran kaldım. Zaten paranız yokmuş bu çocuk doğsa masrafları nasıl karşılayacaksınız ? Daha kendi masrafınızı karşılamaya paranız yokken ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…