Evlenmiş aile kurmuş ama babam para vermiyor diyen biri nasıl akıllı oluyor? Benim cebimde yokken çocuğa nasıl bakıcam da demiyor. Eşim benim yüzümden ailemden laf işitiyor ezikleniyor demeyen, kendi başına ayakta durmaya çalışmayan biri akıllı değildir. Sıfırdan başlamak tabi kolay değil ama özgürlük de bedava değil. Evlerinde yaşıyorsunuz, yemeklerini yiyorsunuz, aynı işyerinden gelen kazanca tabisiniz. Sonra da niye karışıyorlar diyorsunuz. Karıştırmamanın yolu var ama siz tercih etmemişsiniz. Verdikleri paranın karşılığında size iş de yaptırıyorlar.eşime hiç para vermiyor diceksinizki eşiniz haksız katlanmayin falan eşimi seviyorum akıllı bir insan boş biride değil ama ailesi onu dibe çekiyor her geçen gün oda bende bitiyoruz atsan atilmiyor satsan satılmıyor misali
Evet aile işinde kimse beni anlamak istemiyor tam anlamıyla ben evliliğin başında eşimle bu kdara kötü değildim kadınsal anlamda pcos var bende tedaviye böyle başladım yani evli olsam olmasam bu tedaviyi görmek zorundaydım ayrılırsam bu evden çıkarsan eşimde bende bir nebze hayat düzelir gibi ama burda nefes alamıyorum en azından uzaklaşmak bizim için en iyi çare
Ya ben hala bu sekılde bu çağda evlilikler olduguna şaşırıyorum bazen...Eski türk filmlerinde hani Türkan Şoray'ın oynadığı kaynana eziyeti gören o konuları dikte eden filmleri o çağa uygun buluyorum da bu zaman da neden yaaa?Merhabalar ben yeni evliyim size yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum 2 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle üstlü altlı oturuyoruz sürekli herşeye karisiyorlar bir yıl hesap bir şekilde yaşadık yani yeme içme herşey birdi her sabah eşimin annesinin evini toplardim hizmetçi gibi sonra babası takıntılı eşime para vermiyor asla huzur vermiyor sonra ayrıldık evimize geçtik yani parasal anlamda ayrıldık yine devam etti eşime hiç para vermiyor diceksinizki eşiniz haksız katlanmayin falan eşimi seviyorum akıllı bir insan boş biride değil ama ailesi onu dibe çekiyor her geçen gün oda bende bitiyoruz atsan atilmiyor satsan satılmıyor misali her yönden çok kötüyüm stresten çocuğum olmuyor annemlere bile gidemiyorum eşimin babası sürekli beni sıkıyor buraya gidmezsin gelemezsin para yok mal varlığı onda diye üstünlük kurmaya çalışıyor gerçekten çok kötüyüm az önce bile para durumu yüzünden tartıştık ne yapacağımı düşüneceğimi bilmiyorum Allah bana yardım etsin
Bu ortama düşmeden önce düşünmeniz yasak mıydı? Kendi başının çaresine bakamayan biri nasıl aile kuracak, eş baba olacak diye hiç mi geçmedi aklınızdan? Ev var, iş var, mutfak var diyip ortak olmuşsunuz hepsine.Lütfen daha fazla yorum yapmayalım düşünmek istiyorum şimdiden teşekkürler
şu an yapabileceğiniz en iyi şey ayrı bir eve çıkmak. böyle kim olursa olsun altlı üstlü oturulmaz. eşinize de açık açık diyin yani ben yapamıyorum bu evde diye. gerekirse sizde çalışın hattaMerhabalar ben yeni evliyim size yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum 2 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle üstlü altlı oturuyoruz sürekli herşeye karisiyorlar bir yıl hesap bir şekilde yaşadık yani yeme içme herşey birdi her sabah eşimin annesinin evini toplardim hizmetçi gibi sonra babası takıntılı eşime para vermiyor asla huzur vermiyor sonra ayrıldık evimize geçtik yani parasal anlamda ayrıldık yine devam etti eşime hiç para vermiyor diceksinizki eşiniz haksız katlanmayin falan eşimi seviyorum akıllı bir insan boş biride değil ama ailesi onu dibe çekiyor her geçen gün oda bende bitiyoruz atsan atilmiyor satsan satılmıyor misali her yönden çok kötüyüm stresten çocuğum olmuyor annemlere bile gidemiyorum eşimin babası sürekli beni sıkıyor buraya gidmezsin gelemezsin para yok mal varlığı onda diye üstünlük kurmaya çalışıyor gerçekten çok kötüyüm az önce bile para durumu yüzünden tartıştık ne yapacağımı düşüneceğimi bilmiyorum Allah bana yardım etsin
Fikir istediğiniz konuda verdiğiniz bilgiler yeterince açık değil. Öncelikle ortak iş yapıyorlar dediğiniz iş ne zaman, kim tarafından kurulmuş ve kurulan bu işe eşinizin ortak olmak için nasıl bir maddi katkısı olmuş? Yoksa eşiniz, bildiğimiz klasik babasının yanında çalışıp, ne verirse kabul etmek zorunda olan biri ve babasının işine ortak çıkmaya mı çalışıyor. Altlı üstlü oturmayı kabul ettiğiniz ev için eşimin emeği var bırakamayız demişsiniz. Nasıl bir emek bu? Genellikle geleneksel ailelerde babanın bir arsası olur. Daireleri yapar. Belki kaba inşaat sonrası ince işlerde ki eksikler tamamlanmak için zamana bırakılır. Eşinizin emeği bu eksikleri tamamlamak mı? Yoksa daireyi alırken büyükçe bir meblağ para vererek dairenin alınmasına vesile mı olmuş? Vereceğiniz bilgilere göre ancak doğru bir fikir desteği sunulabilir.Merhabalar ben yeni evliyim size yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum 2 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle üstlü altlı oturuyoruz sürekli herşeye karisiyorlar bir yıl hesap bir şekilde yaşadık yani yeme içme herşey birdi her sabah eşimin annesinin evini toplardim hizmetçi gibi sonra babası takıntılı eşime para vermiyor asla huzur vermiyor sonra ayrıldık evimize geçtik yani parasal anlamda ayrıldık yine devam etti eşime hiç para vermiyor diceksinizki eşiniz haksız katlanmayin falan eşimi seviyorum akıllı bir insan boş biride değil ama ailesi onu dibe çekiyor her geçen gün oda bende bitiyoruz atsan atilmiyor satsan satılmıyor misali her yönden çok kötüyüm stresten çocuğum olmuyor annemlere bile gidemiyorum eşimin babası sürekli beni sıkıyor buraya gidmezsin gelemezsin para yok mal varlığı onda diye üstünlük kurmaya çalışıyor gerçekten çok kötüyüm az önce bile para durumu yüzünden tartıştık ne yapacağımı düşüneceğimi bilmiyorum Allah bana yardım etsin
Şu ortama da çocuk olmayiversin. Kendi sefaletinize, bir de çocuk dahil etmeyin.çok kötüyüm stresten çocuğum olmuyor
senin boğulduğun ortama ne çocuğu ya ? kocanın parası mı var da çocuk doğuracaksın ?!Merhabalar ben yeni evliyim size yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum 2 yıllık evliyim ve eşimin ailesiyle üstlü altlı oturuyoruz sürekli herşeye karisiyorlar bir yıl hesap bir şekilde yaşadık yani yeme içme herşey birdi her sabah eşimin annesinin evini toplardim hizmetçi gibi sonra babası takıntılı eşime para vermiyor asla huzur vermiyor sonra ayrıldık evimize geçtik yani parasal anlamda ayrıldık yine devam etti eşime hiç para vermiyor diceksinizki eşiniz haksız katlanmayin falan eşimi seviyorum akıllı bir insan boş biride değil ama ailesi onu dibe çekiyor her geçen gün oda bende bitiyoruz atsan atilmiyor satsan satılmıyor misali her yönden çok kötüyüm stresten çocuğum olmuyor annemlere bile gidemiyorum eşimin babası sürekli beni sıkıyor buraya gidmezsin gelemezsin para yok mal varlığı onda diye üstünlük kurmaya çalışıyor gerçekten çok kötüyüm az önce bile para durumu yüzünden tartıştık ne yapacağımı düşüneceğimi bilmiyorum Allah bana yardım etsin
Evet maaşını babasının eline getiriyor çünkü bekarlığından beri böyle.Kocanın ailesi ile ortak iş yaptığı falan yok öyle olsa kocanın da elinin altından para geçerdi. Senin kocan başka yerde tutunamayacağını bildiği için babasının eteğinin altından emri altından çıkmıyor
Ama sen bunları bilerek evlenmişsin zaten sorun nedir ? Para vermiyorsa evde yemek nasıl pişiyor ?
Veriyordur da size az geliyordur. Gezmeye tozmaya vermiyordur. Bunu sen çözemezsin kocan çözecek
Ve lütfen bu sorunlar çözülmeden çocuk yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?