• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden arkadaşlık ilişkilerime karışıyorsun be adam!!!!

yeni bir dertle daha karşınızdayım..
bu benim kocam olacak adam beni deli ediyor.
Ben bugün işten erken çıkıp uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşla görüşecektim..
Kocama da bunu söyledim anam başladı söylenmeye yok olmaz yok bilmem ne zaten telefonda da çok konuşuyorsunuz falan dedi. Bende kızdım sana ne dedim..
İyi ne halin varsa gör dedi çıktı gitti evden. Şimdi diyceksiniz arkadaşın için kavga etme ama mesele arkadaş değil ki..Ve sabahtan beride beni aramıyor normalde ya arardı yada whatsaaptan kesin yazardı..
Bana saygı duyması lazım.. Şimdi ne yapsam gitsem mi gitmesem mi:KK43:

sen ara eşini uygun ve güzel dille anlat.oda arkadaşlarıyla görüşüyodur.onu örnek göster.kötü bişe yapmadığını anlat.yada işin içinden çıkamazsan arkadaşını evine davet et.daha sonra bu sorunu eşinle konuş.zamanla aşılcak şey bunlar..bendede benzer durumlar vardı.şuan 4 yıllık evliyim artık bunun gibi sorunlar yok denecek kadar az..

Benim esim hangi arkadasim icin arkadaslik yapma bence yada hayir gitmiceksin gorusme dediyse onlardan zarar gordum
Yani esim 1defa gorse anliyodu
Bi arkadasim vardi yeni arkadas olmustum onu hic gormedi ama biz gezmeler tozmalar hemen kaynasmistik
Esim hosuma gitmiyo bu zirt pirt gelmeler sana surekli gezlim vs demeler o kadinla gorusmiceksin dedi
Gormedin tanimiyosun ne kadar on yargilisin dedim
Ve sonra ben sıkıldım kadinin yapmacikliklarindan
Yaramaz cocugundan
Haber vermeden gelmelerinden
Kestim hemen gorusmeyi

O sebepden esim bi huzursuzsa ciddi bende o insanla problem yasiyorum

Belki sizinde oyle olabilir

Kocam olacak adam diye bahsettiğiniz kişi hayat arkadaşınız. Asosyal olabilir ama bir de tam tersi olduğunu istemediğiniz biriyle illa görüşeceğim dediğini düşünün. Empati şart. Birbirinize karşı özverili olmazsanız sadece kırılırsınız

sen ara eşini uygun ve güzel dille anlat.oda arkadaşlarıyla görüşüyodur.onu örnek göster.kötü bişe yapmadığını anlat.yada işin içinden çıkamazsan arkadaşını evine davet et.daha sonra bu sorunu eşinle konuş.zamanla aşılcak şey bunlar..bendede benzer durumlar vardı.şuan 4 yıllık evliyim artık bunun gibi sorunlar yok denecek kadar az..

aşılmıyor ama
ve taktı resmen kıza görüşme diye..
inşallah benimki de geçer..

Benim esim hangi arkadasim icin arkadaslik yapma bence yada hayir gitmiceksin gorusme dediyse onlardan zarar gordum
Yani esim 1defa gorse anliyodu
Bi arkadasim vardi yeni arkadas olmustum onu hic gormedi ama biz gezmeler tozmalar hemen kaynasmistik
Esim hosuma gitmiyo bu zirt pirt gelmeler sana surekli gezlim vs demeler o kadinla gorusmiceksin dedi
Gormedin tanimiyosun ne kadar on yargilisin dedim
Ve sonra ben sıkıldım kadinin yapmacikliklarindan
Yaramaz cocugundan
Haber vermeden gelmelerinden
Kestim hemen gorusmeyi

O sebepden esim bi huzursuzsa ciddi bende o insanla problem yasiyorum

Belki sizinde oyle olabilir

Hayır alakası yok eşim çok ön yargılı
hayatta bir ben bir o kalalım istiyor tabii bide aileler
Her yere annenle git diyor
Annemi çok seviyorum ama hep onla da olmaz ki..

Kocam olacak adam diye bahsettiğiniz kişi hayat arkadaşınız. Asosyal olabilir ama bir de tam tersi olduğunu istemediğiniz biriyle illa görüşeceğim dediğini düşünün. Empati şart. Birbirinize karşı özverili olmazsanız sadece kırılırsınız
Ben onu latife etmek için söylemiştim..
Yoksa çok şükür ufak tefek şeyler dışında memnunum kocamdan
Ama ben sanırım bu kadar kısıtlanmak istemiyorum...
Empati yapmama gerek yok yaşadım çünkü bu dediğinizi ve o artık görüşmüyor
Ama sebep ben değilim arkadaşı küstü eşime..

Ay nerden buluyosunuz bu küsen erkekleri..

Çatır çatırda giderim evde surat assın dursun çokta tınn..
Adam beni kısıtlayacak ben hala kocacım kocacım kocacım yapıcam hee ne güzel dünya..
Sonra kocada hava 1500:KK45:

Bana güvenmiyorsa beni almasaydı arkadaş kız çok rahat diye bahane mi olur...

aynen öyle sadece bahane öyle bir tip olsa zaten ben görüşmem...
Bulduk işte kızılay dağıtıyordu sanırım çoğu kişi de bu dert var çünkü:D

neden sorun yapıyor biliyor musunuz ?
erkekler belli etmez ama kıskanır
kızda olsa erkekte olsa kıskanır
kiminle görüşürseniz görüşün ama çok üstüne basa basa
arkadaşlarınızı anlatmayın sonra birşey varmış gibi
böyle karışıyolar işte..
samimi olduğunuz kişileri eşinize aman aman anlatmayın

Asla anlatmıyorum ama kızla tanıştı o gün bu gündür nefret ediyor..

Gidin ....
Ben sana haber verdim dersiniz ...
Gitmedende msj atın gerekirse...

Bir kere taviz verince arkası geliyor...

Ben bu hayatı yaptım nişanlıyken şimdi bir tane bile arkadaşımla görüşmeme izin vermez. Neymiş efendim benim arkadaşım oymuş !

Ben onu latife etmek için söylemiştim..
Yoksa çok şükür ufak tefek şeyler dışında memnunum kocamdan
Ama ben sanırım bu kadar kısıtlanmak istemiyorum...
Empati yapmama gerek yok yaşadım çünkü bu dediğinizi ve o artık görüşmüyor
Ama sebep ben değilim arkadaşı küstü eşime..
Peki eşin neden sevmiyor arkadaşını? Sadece ona karşı mı böyle?
Eğer öyleyse sen eve davet et, eşinin de içi rahat olur belki

Peki eşin neden sevmiyor arkadaşını? Sadece ona karşı mı böyle?
Eğer öyleyse sen eve davet et, eşinin de içi rahat olur belki

evden artık bana gına geldi..
hem kızın arabası yok bizim ev ona çok ters..
eşim ona taktı kafayı..

Kp nasıl ..
Çoğu erkek babadan ne görürse onu uygular evliliğinde ..
Tabi kv gençliğinde nasıldı ?

kp aynı bunun gibi kimseyi sevmez
arkadaşı hiç yok...
benim babam ise inanılmaz aktiftir bende ona çekmişim sanırım..

evden artık bana gına geldi..
hem kızın arabası yok bizim ev ona çok ters..
eşim ona taktı kafayı..

kp aynı bunun gibi kimseyi sevmez
arkadaşı hiç yok...
benim babam ise inanılmaz aktiftir bende ona çekmişim sanırım..
Yani işte ya anneden ya babadan ..
Benim eşimden babasının aynısınıdır babasını çok eleştirir ama aynen o gibi davranır :(
Ben öfkenize kapılmamanızı ve inatlaşmamanızı tavsiye ederim

aynı benim arkadaşım gibiymiş desenize
zorla yalan söyletiyorlar..

Aynen öyle Ne kadarlık evlisin bilmiyorum ama baştan tavrını koy Yoksa istekleri katlanarak çoğalıyor erkeklerin Ben biryere gidecek olsam eşim hemen boşver gitme o buraya gelsin moduna giriyor Hep evde oturayım istiyo adam ya

Kendi hayatımdan örnek veriyorum.
Gitsem, arkadaşın benden kıymetli, hem de böyle bir kız için beni yok sayıyorsun, sen zaten başınabuyruk birisin, zarar görürsen sorarım ben sana gibi ömür boyu söylenecek cümleler.
Gitmesem ne olur bilmiyorum henüz öyle bir şey yapmadım ama başka konularda sözünü dinlediğimde gördüğüm kadarıyla beni yetersiz, onun emirlerine uyan biri gibi görüyor.

Alla alla neden ama
Acaba arkadasinizin eksik bir yanini mi gözlemledi bunu biz bilemeyiz yani.
Hic sordunuz mu neden sevememis
Bunun altında farkli bi sebepler yatabilir..

Hayırrr olamazzz:D
sakın görmeyin.. ama dediğim gibi kıza desem ki gel aile çay bahçesine oraya da gelir..
kıza söyledim benim yanımda yapma böyle şeyler evli barklıyım dedim özür diledi farkında diilim falan dedi..
Şu durumda en mantıklısı arkadaşınızı eve çağırmak gibi geldi bana,

Konularimi karistiriyorum bi yorumda sen degilmiydin arkadasim bekar benim yanimda etrafi kesiyo vs diye? sirf bu arkadasina taktiysa bence gayet normal. Ben de uc yillik iliskimde kiz arkadaslarina bile karismazken bi'tane erkek arkadasina kil olurdum. Zipir, hangi mekana gitse gozler fildir fildir.

Boyun eğmiş olsaydım eğer ben de arkadaşlarıyla yalnız evde görüşebilenlerden
olacaktım. Kız kıza çıkalım kahve, sahil gezelim duygusunu tadamayacaktım.

Eşim bu konuda pek bencildir. 1 ay çıkmasam onsuz, hadi çık arkadaşınla sıkıldın demez.

Aynı senin eşin gibi hep birlikte gezelim ister.
Aslında onun da arkadaş çevresi çok ama ararlar buna buluşalım derler bana danışmadan
asla olur demez bakalım der. Ben ona sormadan plan yaparım ama sevmiyorum o kadar bağımlılığı..

Eşimin evcil bir yapısı var bana da sınır koyma evin kapısını unutabilirim:KK45:

Çok rahat, birlikteyken yan masadan oğlan kesen bir bayanla hiç bir adam karısı buluşsun, çıksın istemez sanırım.

Arkadaşın keşke en azından eşinin yanında daha ağır davransaydı.

Bunun dışında bekar kız bakar, keser, hoşlanır, hakkıdır diyeceğim kısacası herkes haklı :D

Ben yine de giderdim arkadaşım için ya da eşime inat olsun diye değil.
Kendi mutluluğum için..

Sen ne yaptın gittin mi merak ettim..

Back
X