inanmıyorum arkadaşım ya tıpkı benim babamı tarif etmişsin.bende babamı dünyada kesin tektir diye düşünüyordum.28 senedir kendisiyle tanışıklığım var ama daha ileri gidemiyorum.annem olmasa yarın bayramlaşmaya gitmeyeceğim o eve.bayram mı bıraktı ALLAH aşkına.ne acı hatıralarım var benim anlatsam neyse.şimdi evliyim 1 çocuğum var bende çocuğuma babamın bana yaşattıklarını yaşatırsam o beni böyle sokaktaki yabancı bilsin...Çaresiz dert uzaklaşmak tek çözüm ama insan milletin babasını görünce boynu bükülüyor.kaç yaşında olursan ol farketmez.annen yada baban hala hayattalarsa sen hala bir çocuksun...
ya bukadar olamaz sen devam ettikçe neredeyse kardeşim sanacağım seni.bir aynı modeli daha olamaz benim babamın ya....
aaaaaaahhhh aaahhhhhhhh...
çok çok iyi anlıyorum seni...
bu yaştan sonra değişmiyolar..
hem kendilerini hem bizleri rezil ediyolar...
allah ıslah etsin ne denir...
kelin ilacı olsaaaaaaaa.......
Allah yardım etsın gercekten değişmiyorlar malesef
benım babamıda seninkıne vur ses cıkmaz
annem ancak 20 yıl dayandı ve boşandı ama hala aynı
evini taşısan neden aynı bınadasınkı? bide acaba para yesırdıgı birilerimi var sizede boyle kadın falanmı varkı?
Çok benzer tavrı benim babamla.. Tek fark; sen evlenmişsin.. Benim evlenmeme engel.. Aylardır zor gunler geçiriyorumSevdigimle evlenmemize izin vermiyor.
Napıcam
Kurtulmak için evlenmekde iyi bişi değil cnm..
Eşimin ailesiylede çok sıkıntılar yaşadım 1 yıldır düzenli bi hayatım var ama babamlada olmuyo
Evlenmenize niye engel oluyo?sebebi neymiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?