Neden bayanlar evlilikte gereğinden fazla fedakarlık yapar?

yuvayı yapan dişi kuştur ,fedakarlık yapın asla pişman olmaasınız sonuda size döner o fedakarlık aile olmak kolay değil.

bırak boşver...

bu aralar çok kötü günler geçiriyorum içimde şüphe beni kemiriyor bitiriyor kafam o kadar karışık ki anlatamam ama çocuklarım için sabrediyorum biz kadınlar için evlatlarımız hep öncelikli oluyor bu nedenle daha fedekarız

bir sorunmu var anlatmak istermisiniz...

yuvayı yapan dişi kuştur ,fedakarlık yapın asla pişman olmaasınız sonuda size döner o fedakarlık aile olmak kolay değil.

zaten her zaman en fazla fedakarlığı yapan kadınlardır ama bazı erkekler için bu bir fedakarlık değil kadının yapması gereken bir görevi gibi görüyor takdir etmiyor kadınlar takdir edilmek ister, malesef kadınlarımız yaptığı fedakarlıkların verdiği emeklerin karşılığını alamıyor keşke verilen emeklerin çekilen cefaların geriye dönüşü güzel olsa ... bu arada karşılıktan kastım sadece maddiyat değil bunuda belirtmek isterim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…