Diyorum Demez olur muyum fakat Herkesin içinde 5 aylık gelinsin diyor neden Çocuğun olmuyor diyor Herkesin içinde söylüyor bir de bunları... bir sorun var falan söylüyor Sen de 5 aylık evli olduğum için de kisti falan çok araştırmadım ama sana çok teşekkür ederim beni aydınlattın �çime su serptin Evet Doktor küçük küçük kistlerin var dedi ama Kayınvalidem ikide bir baskı etmesinden dolayı korktumKisti olan milyonlarca kadın var
Doktorda demiş minik minik diye
Korkacak bişey yok her kadında var kist ve adetle atıyor çoğu
Kaynanan neden olmuyo deyince NASİP anne elimde bişe yok de sustur.
Sinir oluyorum öyle insanlara.......
Stres yapmamaya çalışıyorum ama kayınvaliden bir görsen öyle konuşmazsın baskı sürekli yapıyorAçklama yapmak zorunda değilsiniz kaynananıza.. Daha çok yeni evlyz evliliğimiz oturana kadar düşünmüyoruz diyip diğer taraftan tedavinizi olabilirsiniz bu kadar basit.. Stres yapmak bile hamile olmamayı tetikliyor bu kadar stres bile zarar size..
Baskyla çocuk laplmaz canm sen cevabnı ver daha yeni evlyz düşünmüyoruz bir daha bu konuyu açma yeter biraz anlayş falan de.. Gerçekten yıllarca çocuğu olmayp en sonunda nasp değilmş diye düşünüp kendsni rahat bırakanlar hamile kalyor.. sende sadeve küçük kistler var tedavni olman yeterli insaALLAH.. kaynanan çok konuşmasn belki oğlu yüzünden olmuyor.. Oda gitsn doktora oda baktrsn herşeye çocuğu sadece sen yapmıyorsun.. kaynananı da takmaStres yapmamaya çalışıyorum ama kayınvaliden bir görsen öyle konuşmazsın baskı sürekli yapıyor
Herkesin hemen olacak diye bişeyi yok anne nasip de her seferinde kapat konuyu canmDiyorum Demez olur muyum fakat Herkesin içinde 5 aylık gelinsin diyor neden Çocuğun olmuyor diyor Herkesin içinde söylüyor bir de bunları... bir sorun var falan söylüyor Sen de 5 aylık evli olduğum için de kisti falan çok araştırmadım ama sana çok teşekkür ederim beni aydınlattın �çime su serptin Evet Doktor küçük küçük kistlerin var dedi ama Kayınvalidem ikide bir baskı etmesinden dolayı korktum
Desteğin için çok teşekkür ederimBaskyla çocuk laplmaz canm sen cevabnı ver daha yeni evlyz düşünmüyoruz bir daha bu konuyu açma yeter biraz anlayş falan de.. Gerçekten yıllarca çocuğu olmayp en sonunda nasp değilmş diye düşünüp kendsni rahat bırakanlar hamile kalyor.. sende sadeve küçük kistler var tedavni olman yeterli insaALLAH.. kaynanan çok konuşmasn belki oğlu yüzünden olmuyor.. Oda gitsn doktora oda baktrsn herşeye çocuğu sadece sen yapmıyorsun.. kaynananı da takma
19 değil 18Daha 19 yaş yaa
Olur tabi nılucak, geçmiş olsunn
Demek sadece benim Kayınvalidem değilim miş bitmiyor bu kayınvalide derdiKayınvalidem de bana aynısını yapardı. "Aman anneee ne dert ediyon ya senin de 20 sene sonra çocugun olmuş. Gelin kaynananın g.t damarından olurmuş. Ben de sana çektim galiba" dedirtti sonunda. Evliliğinin tadını çıkart herkese kulaklarını tıka boşver soran sorsun. Eşinde annene ben istemiyorum anne sorup durma desin.
Kaynana konuşmasın diye çocuk yapacaksan yapma sakın. Çünkü çocuk olunca da susmayacak, daha çok konuşacak. Sana neden çocuk olmuyor dediği zaman biraz edeosizlige vur " meryem ana değilim, tek başına çocuk sahibi olamam. Git oğluna sor " de.Stres yapmamaya çalışıyorum ama kayınvaliden bir görsen öyle konuşmazsın baskı sürekli yapıyor
Canim kusura bakmada sen niye millete cocuk istedigini soyluyorsun esinle konus herkese suan icin dusunmediginizi soyleyin ama tabi calismaya devam edin yoksa milletin agzi bos durmaz oglunda bir kusur varsada seni kısır ilan eder. Yeni evligiz suan icin dusunmuyoruz ileride de kapat konuyuKızlar 5 buçuk aylık evliyim Aslında erken biliyorum ama Kayınvalidem beni çok zorluyor ikide bir çocuğum olmuyor diye yüzüme vuruyor 5 bucuk aydır evliymişim hala daha neden çocuğum olmamış bir sorun var falan diyor diye diye Ben de doktora gittim neden çocuğum olmuyor diye sordum doktora...doktor ultrasonda baktı bana küçük küçük kistlerin var dedi kistleri mi adetle atmam için dupaston adında bir ilaç verdi Benimki kistim olduğu için benim çocuğum olmayacak mı şimdi
Ay yaaaa çok şanslısın maşallah kıymetini bil lütfennn. Bu yaşta kafana takma boş boş. Ben 3319 değil 18
Eşin arkanda olsun seni savunsun yeter.Demek sadece benim Kayınvalidem değilim miş bitmiyor bu kayınvalide derdi
Kızlar 5 buçuk aylık evliyim Aslında erken biliyorum ama Kayınvalidem beni çok zorluyor ikide bir çocuğum olmuyor diye yüzüme vuruyor 5 bucuk aydır evliymişim hala daha neden çocuğum olmamış bir sorun var falan diyor diye diye Ben de doktora gittim neden çocuğum olmuyor diye sordum doktora...doktor ultrasonda baktı bana küçük küçük kistlerin var dedi kistleri mi adetle atmam için dupaston adında bir ilaç verdi Benimki kistim olduğu için benim çocuğum olmayacak mı şimdi
Yok ya ki tbt sıkıştırıyor çocuk yapın çocuk yapın yani ikide bir de kafayı yemek üzereyim gerçekten o kadar baskı yapıyor kiYaşınız çok küçük .Neden bu kadar erken çoçuk istiyorsunuz .İlla kaynananıza kısır olmadığınızı göstermek için mi doğum yapacaksınız .Madem küçük yaşta evlenmişsiniz , biraz evliliğin tadını çıkarın.Hem. Belki eşinizde sorun olacak ne belli ? O zaman en diyecek kaynanan ?Yada Allah korusun hiç çoçuğunuz olamayacak .Kaynananıza göre hayatınızı yaşamayın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?