NEDEN BEBEĞİM OLMUYOR!!?

Etraftaki baskılar yüzünden insan daha çok strese giriyor zaten. Gören hamile misin çocuk var mı ? Gibi sorular. Bebek olsa söyleriz zaten neden soruyorsunuz ki

Cnm daha ciddi sıkıntın Yok enazından.üstelik ne sıkıntılarla hamile kalanları görüyoruz .bes ay çok az bi süre .bnde evliliğimin beşinci ayından itibaren korunmayı bıraktım.on ay sonra hamile kaldım .demek istediğim şey bi zamanı var elbet ve kayınvalidenlere konuşmaları için fırsat verme bu konuda .anlayış göstermek zorundalar.her bünye aynı değildir.kimisi ilk gece hamile kalır kimisi aylar yıllar sonra .bu süreçte etrafındaki insanların tutumu çok önmli seni strese sokmasınlar

Aynen

Yaşında cok kucuk biraz bekleyin bence
Ben zaten şu anda çocuk istemiyorum ama o kadar üzerimde baskı var ki o yüzden istiyorum doktora gittiğimde küçük küçük isterim var adetinde atarsın dedi Tamam kardeş Ne kadar güzel bir sorun yok dedi Başka ama yine de beni Kayınvalidem bir eksik gibi görüyor

Kızlar benim çocuğum olur değil mi kist yani ne olduğunu bilmiyorum O yüzden de küçük küçük isterim var dedi doktor o yüzden de inşallah gebeliğe engel olmaz

Kızlar benim çocuğum olur değil mi kist yani ne olduğunu bilmiyorum O yüzden de küçük küçük isterim var dedi doktor o yüzden de inşallah gebeliğe engel olmaz
Bu kadar kafaya takarsan hic olmaz belki esinde var sorun esin kac yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…