bende evlenmeyi asla düşünmüyorum bana çok saçma geliyor en iyisi okumak ve kariyer yapmak size bu sözleri söyleyen kişi kıskançlığından söyleyen kişidir... keşke sorsaydınız evlilikten ne öğrenmiş acaba cevap verebileceğini hiç sanmıyorum ...
Bana da tam tersi "evlenip napıcaksın, çalış paranı kazan, hayatını yaşa, ne kadar geç evlenirsen o kadar iyi..." diyorlar :)
Ki yaşımda 27 yani :) Tam evlenme yaşında olduğum halde..
Bence çok kafana takma ya ağzı olan konuşuyo...
Çok haklısın ama kendi görüşünü anlatsan bile anlamazlar.
O yüzden hiç sıkma canını,sen de şakaya vur gitsin.
Baba evinde mi kalacaksın diyenlere,hayır işe girince ayrı eve çıkacağım diyebilirsin mesela.
Dumur olacaklardır inan :)
O teyzeye,müşteri tabirine karşılık,kendi arabuluculuğuna cuk oturan bir cevap verilirdi ama sen edebini bozmamakla iyi etmişsin,boşver:)
oooo yarama tuz basan bir başlık açılmış :))
hele bi de 30'u geçmişsen yandın, tekmil mahalleli derdine düşer evde kaldı bu kız diye
en iyisi ya hiç evden çıkmayacaksın ya da sabah ezanı çıkıp geceyarısı balkabağına dönmeden beş dakika önce döneceksin
başka çaresi yok çünkü bu tipler bölünerek çoğalıyor imkanı yok kökünü kurutmanın : ))
Aynı dert her yerde merak etmeyin delirtir o kadınlar insanı.
mezun oldum ben de bu yıl hadi artık sıra size geldi kimi görsem aynı laf
size ne kardeşimanneme sorarlar var mı birisi bulmuş mu onlara kaldı koca bulma derdim
Canım insanları memnun edemezsinbu sadece evlilik zamanı değil... Okula gidersin nezaman bitecek ;biter nezaman işe gireceksin;işe girersin,nezaman evleneceksin;evlenirsin,çocuk nezaman;1. çocuk olur 2. nezaman;2.olur 3. nezaman bu böyle sürüp gider
O nedenle kendini nezaman evliliğe hazır hissedersen ozaman evlenirsin,insanları kafanı takma Bu sadece seni ilgilendirir
Bende yeni mezunum bebekleri büyüyenler sıra sende diyor
Sanki şuan tek sorun koca bulup, bebek yapmak.
Nasıl anlatılır ya ben bana bu soruyu soranlara lafı ağzına tıkmak istiyorum ama çok fazla sert olamıyorum
Yine dönüp dolaşıp aynı soruyu soruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?