Önce kendi ayaklarının üstünde dur evlilik herzaman olacak bisey... İşsiz güçsüz evlenenlerinde görüyoruz iki gun sonra kocam söyle yaptı böyle yaptı ayrilamam cunku güvencem yok çalışmıyorum vs vs bunlari önlemek için bence guzel dusunmussun.. O evli olanlar ve okumamis isi olmayanlar kocalarından ayrılsalar ortada kalacakları kesin..
Bir arkadaşımın basına geldi uç arkadas olarak ikimiz hukuk diyeri tip Fakültesi'ni kazanmıştık iki hukukcu olarak fakulteye basladik ve halada oluyoruz ama tip kazanan arkadasım asık olduğu çocukla evledi fakulte yarim kaldi kocamın evinde okurum dedi ama ne okuyabildi Nede fakülteye gidebildi simdi 2. Cocuğuna hamile, even kavga etmiş elimde bisey yok ne bir diploma ne bìr is iki cocuk ve dört altın diyordu, cok üzücü bir durum o yüzden sizi taktir ediyorum..
Evlilik gerçekten çok çok sonra ha ama çıkar karşıma olur bu nasiptir.
Ama sürekli varmı biri, ne zaman evlilik, iş bulamadın mı daha tüh tüh vah vah
Evlenmeyenlere de acıyan gözlerle bakıyorlar artık güler misin, ağlar mısın :)
Siz dert etmeyin ben bulurum gerektiği zaman diyorumbuldum zaten de onların haberi yok yaklaşık 6 senedir
Bekarlık sultanlıktırrr :)
Sen kendini garantiye almana bak , o zaman sumo güreşçisi olsan bile talibin çok olur :)
Genelde kıskanç , hazımsız insanlar bu tarz konuşur , öncesi varmı bu mevzunun ?
Evet canım hakkında hayırlısıheran herşey olur bilemezsin ama dediğin gibi bu insanlara birşeyi beğendiremezsin inan evlen yine sorular bitmez o evlen diyenler okadar okudun neden işe girmeden evlendin diyede acırlar
Maalesef öyle.
Ben iş bulamadan evlenmicem demiştim de üst kat komşum sen daha bulamadın mı bana fırsat verseler ne iş bulmuştum şimdiye kadar demişti
Bende madem öyle bana da bulsana dedim şey ee öö ii demeye başladı
Çünkü ; Turkıyede kadın demek ikinci sınıf insan demek ..
Bir erkek evlat ömrü boyunca babasının sırtında durabılır ama bır kız reşit oldugu zaman artık evlenmeli evini kurmalı dıye bakılır.
Malesef şuursuz insanlar benim çevremde de mevcut,
'' Evde kalıcaksın ''
'' 30'a yaklasmış sayılırsın bak o saatten sonra ancak 2.kadın arıyanlar gelır ( 2.evlılıgını yapacak ınsanlar ) ''
tarzında yakısıksız cumleler duyuyorum.Bende '' evlendın basın göğemi erdi '' dıyerek cvbımı yapıstırıyorum.
Zira her evli kadının %70 evlendıgınden pişman , ama pişman değilmiş ayağına yatıp karsıdakının de başı yansın ıstıyor :))
Bu menapozlu teyzeler ve niteliksiz ablalar için yeryüzünde henüz icat edilmiş bir susturucu yok.
Ya yüzünüze ya arkanızdan illa ki sizin bişeylerinizi kendilerine dert edinmek için dünyaya gelmişlerdir.
Bu türler 7 kişi evlendirirlerse cennete girecekleri rivayeti ile arabuluculuk(müşteriye çıkarma) yapmayı görev edinmişlerdir.
Ne mi yapacaksın?
Tabii ki de sallamayacaksın
Söz konusu şahsın sarf ettiği cümle zaten kalitesizliğinin ve sözlerinin kesinlikle ciddiye alınmaması gerektiğinin en büyük kanıtı bence. O yüzden oraya hiç takılmayın.
Önce işinizi elinize alın güzelce inşallah, biraz hayatınızı yaşayın sonra bakarsınız, evlenmek isterseniz tabii...
Ben 23 yaşındayım, bizimkilere kalsa beni kimseye vermezler, kimse de laf etmez. Sizin etrafınızdaki bazı insanlar bir değişikmiş gerçekten... :26: Boşverin, hiç takmayın.
valla o kadar bıktım ki beni görüp de ne zaman evleneceksin diye soranlardan artik işi geyiğe vuruyorum inceden geçiriyorum : ))
- ooo ......'cuğum ne yaptın? ne zaman evleniyorsun ?
+ : )) sen ne zaman bulursan şükran teyzeciğim :))
gibi....
İşte bende böyle olmak istiyorummm bana sorduklarında bir daha konuyu açamasınlar istiyorum
hayatım azıcık sabret, daha delirmemişsin : )
delirince inan bana gözün kimseyi görmeyecek artık
%100 garanti veriyorum : )
Sakın başkaları için hayatınızı yönlendirmeyin sakın!!!
Siz 60 yaşınıza gelip hayatınıza dönüp baktığınızda neyden mutlu olacaksanız onu yapın.
Yoksa ayşe teyze çok sıkıştırdı diye evlenirseniz ömrünüz boyu istemediğiniz şeyleri yaşar ve belki hatalar yaparsınız.
Sadece kendiniz için yaşayın ve istediğinizi yapın. Kimseye zarar vermediğiniz sürece de kim ne derse desin kulak asmayın.
hayatım azıcık sabret, daha delirmemişsin : )
delirince inan bana gözün kimseyi görmeyecek artık
%100 garanti veriyorum : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?