- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
Ah canım bu tip insanları susturmak çok zor İnan kardeşim okulunu bitirdi işe girdi 23 oldu herkes başladı evde kaldın demeye işi bilenlerde kızın maaşı güzel diye çiçeğini çikolatasını alıp görücüye allahım annemde kıza baskı yaptı seç iyi olanlardan bitane diye canım neler çekti kimse sormadı sevdiğin varmı diye neyse 7defa sevdiği istedi ailem vermedi eee okadar talip varken sınıf arkadaşı sadece Üniversite diplomalı geçti ne arabası ne evi yazlığı v.s birşeyi yoktu sadece aşkı vardı ailemin karşısında para etmiyordu neyse kardeşim kaçtı ailem düğününe gitmedi benide dolduruşa getiren annem bende arayıp sormadım kardeşim iyice çıldırdı o eski kız gitti evlendikten bir yıl sonra aradım abla mahalle akraba baskısı yüzünden kısa sürede evlendim yoksa sevdiğimde üç yıl bekleyecekdi dedi tam iki yıl kardeşim ilişkiye giremedi herkes başladı bebek ne zaman demeye Buda onu beter etti şimdi bebekleri oldu ruh sağlığı bozuk anne eş işsiz be ararsan var daha dün annem dedi psıkologa götürecem yoksa kendini asacak korkuyorum diye boş ver milleti ve kardeşime kimse acımıyor hatta zevk alıyorlar bu halinden ne zaman hazırsan hayırlı sağlıklı evliliğin olsun canım
evlenenler ne yapmiş ki?
cogu kaynanadan sıkayetci.
kaynana kendine hizmetci arıyor diye evlenmenın ne anlamı var?
Bu tip insanlardan nefret ediyorum ya. Hele ki bir de evlenmeyenlere evde kaldı diyorlar ya acayip sinir oluyorum. Ya belki kendi istemedi evlenmeyi. Herkes evlenmek zorunda sanki. Erkekler evlenmedi mi kendi tercihi oluyor, bayanlar evlenmedi mi evde kalmış oluyor. Nefret ediyorum bu yakıştırmadan. Bir de bunu çevremizde ki bayanların yapması ( annelerimiz, teyzelerimiz ) daha vahimBence takma hem kilolu değilsin 69 kilo da neymiş. Hem de yaşın küçükmüş daha evlenmek için erken 22
Ayy şu çevredekı soru soran magazıncı ınsanlara fena kıl oluyorum:
Önce hangı unıversıteyı kazandın,kazanamadın mı,aa o bölumu mu kazandın
sonra ne zaman mezun olacaksın aa uzattın mı
sonra mezun oldun ee iş buldun mu ya da evlılık ne zaman
sonra ne zaman bebek yapıyorsun bak zamanın geldı
sonra ne zaman ıkıncı yapcan arka arkaya yap aradan cıkart
offfff yanıııı:))))
Daha da 22sin boşverseneee mezun olmussun ,dedıgın gibi karıyerını saglamlastır,
eş bulmakta bırsey yok nasılsa evlılık ömrunun kalan kısmı gıbı bırsey oluyor,ne kadar
geç o kadar iyi.Çünki,ilk evlendıgınde,hamıleyken falan hep odanı evını annenı
özluyorsun evlılıkte ...Ne kadar geç o kadar iyi:)Ama cocuk dusunuyorsan da 25te
yapmak daha ıyı ben 31 yasımda yaptım cok yoruyor benı ona göre,abla tavsıyesı:)
He heyyyy bu bizim konumuz=)))
Susmuyorlar,susamıyorlar =)
Bayramın ilk günü en üst katımızda bir ablamız var, bayramlaşmaya çıktım. Gördüm seni sevgilinde pek yakışıklıymış ne zaman düğün deyiverdi = ) Yok öyle bir şey dedim, 35 yaşındasın turşusunu mu kurucan dedi ya, gülsem mi kızsam mı bayram günü =)
Etrafımdakiler bilirler, bu konularda hiç tavizim yoktur, benzetiveririm adamı ama yine de susmuyorlar =) Artık bende gülüyorum napim
valla ben de muzdaribim 26 yaşındayım işim de var beraber çalıştığım bir iş arkadaşım ki kendisi benden yaşça büyük bir erkek aynen şöyle söylemişti:Hani daha evlenmiyon mu yoksa geçmişten biri mi var aklında ben iyi satarım sen yeter ki evlenmek istiyorum de!herkesin içinde dumur oldum ama ona aynen şunu söyledim:satılmaya ihtiyacım olduğunu hiç sanmıyorum!
Valla düğüne topluluğa karışmaktan korkuyorum artık hemen çalışan kızsan hele ki birileri çıkıp birilerini tavsiye ediyor sorsan hepsi de Kıvanç Tatlıtuğ,hepsi süper insan e içim ısınmıyor bu sefer nası beğenmez kesin biri var aklında.valla zor bir dönemdeyim bu yüzden neyseki babam çok aydın bir insan hatta hiç evlenmek istemiyorum desem mutlu bile olur:)
ben olsam kalsın teyze senin bulacağın adama kalmadım derdim valla .alsın ağzının payını .
22 yaş evlenmek için çok genç bir yaş ayrıca .ben 24 yaşında evlendim .27-28 yaş en ideali diye düşünüyorum .banada derlerdi bu kız kimseyi beğenmiyor evde kalıcak falan ben kulak asmazdım çünkü kötü niyetli söylediklerini sanmıyorum .yani sen biraz belkide evlenmek istediğin için şu an biri olmadığı için üzülüyorsun içten içe böle şeyleri duyuncada iyice geriliyorsun gibime geldi .yoksa evleenmek istemesen pek takmazdın bu insanlara .bence yaşın genç önce işe gir çalış biraz hayatı öğren sonra zaten nasibin seni bulur .erken evlenmek değil marifet iyi bir evlilik yapmak ve ömür boyu sürdürebilmek önemli .
Bide ben ilk evlendiğimde 2 aylık falanım kadının biri bana ne zaman cocuk yapacaksınız diye sordu.biraz beraber vakit geçirelim evliliğe birbirimize alışalım arkamızdan atlı koşturmuyor ya dedim."aaaa öyle deme çokta korunmayın sonra rahim tembelleşiyor bir daha çocuk olmuyor" dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?