Merhaba kızlar bir haftalık falan bir flörtüm var. Hatta bir hafta olmadı konuşmaya başlayalı. Ama ben o kadar korkuyorum ki. Her an ya devam etmezse, ya bir şey olur da biterse diye.
Bunun sebebi de sanırım daha önceki ilişkilerim. Daha önceki ilişkilerimde hep bir şey sebep oldu bitti. Sebep olarak mesela birisi araya mesafe girince ilgiyi bir anda kesti, bi tanesinin meğer sevgilisi varmış, benden de hoşlanmışmış falan birde kendisi itiraf etti. Diğerlerinin de hep amacı farklıydı. Birinin eski sevgilisi dönmüş yok onu unutamadığını fark etmiş falan filan. Bunun dışında benim hatalarım da olmuştur elbet. Ben mesela çok kaçmıyorum yani seviyorsam görüşmek istediğinde görüşürüm aradığında açarım ve bazıları da elde ettiğini düşündüğü için bıraktı sanırım. Ama onlar eskidendi şu an 24 yaşındayım, karşımdaki kişi de 23. Hala şu kaçma kovalama ve taktik olayları geçerli mi? İki senedir falan da sevgilim yoktu. Yani baya uzağım artık bu konulara.
Ama hep birini bekleriz ya hem karakter olarak hem fizik olarak, şimdi sanki o girdi hayatıma. Allah bütün istediğim özellikleri bir araya getirmiş bana vermiş gibi sanki. Bu yüzden de kaybetmek hiç istemiyorum.Bir yandan çok mutluyum ama bir yandan çok korkuyorum. Ya yine diğerleri gibi olursa, ya biterse diye. Mesela mesajlaşıyoruz gün içinde, acaba çok mu yazıştık, sıkılır mı diyorum. Buluşmak istedi, şu gün müsait misin dedi, hemen kabul ettim. Yanlış mı yaptım? Yani sevildiğini anlarsa kaçar mı. Mesajlarına bazen geç cevap veriyorum sürekli bekliyor gibi olmasın diye. Ama yine de çok konuşursak hemen biter mi diye korkuyorum.
Ben bu defa da diğerleri gibi olsun istemiyorum. Ona hiç belli etmedim ama normal davranıyorum. Ama içten içe korkmam normal mi..
içinden nasıl geliyorsa öyle davran, rol yapmak zamanla yorar insanı...Merhaba kızlar bir haftalık falan bir flörtüm var. Hatta bir hafta olmadı konuşmaya başlayalı. Şimdilik herşey çok güzel gidiyor diyebilirim. Ama ben o kadar korkuyorum ki. Her an ya devam etmezse, ya bir şey olur da biterse diye.
Bunun sebebi de sanırım daha önceki ilişkilerim. Daha önceki ilişkilerimde hep bir şey sebep oldu bitti. Sebep olarak mesela birisi araya mesafe girince ilgiyi bir anda kesti, bi tanesinin meğer sevgilisi varmış, benden de hoşlanmışmış falan birde kendisi itiraf etti. Diğerlerinin de hep amacı farklıydı. Birinin eski sevgilisi dönmüş yok onu unutamadığını fark etmiş falan filan.
Bunun dışında benim hatalarım da olmuştur elbet. Ben mesela çok kaçmıyorum yani seviyorsam görüşmek istediğinde görüşürüm aradığında açarım ve bazıları da elde ettiğini düşündüğü için bıraktı sanırım.
Ama onlar eskidendi şu an 24 yaşındayım, karşımdaki kişi de 23. Hala şu kaçma kovalama ve taktik olayları geçerli mi? İki senedir falan da sevgilim yoktu. Yani baya uzağım artık bu konulara.
Ama hep birini bekleriz ya hem karakter olarak hem fizik olarak, şimdi sanki o girdi hayatıma. Allah bütün istediğim özellikleri bir araya getirmiş bana vermiş gibi sanki. Bu yüzden de kaybetmek hiç istemiyorum.Bir yandan çok mutluyum ama bir yandan çok korkuyorum. Ya yine diğerleri gibi olursa, ya biterse diye.
Mesela mesajlaşıyoruz gün içinde, acaba çok mu yazıştık, sıkılır mı diyorum. Buluşmak istedi, şu gün müsait misin dedi, hemen kabul ettim. Yanlış mı yaptım? Yani sevildiğini anlarsa kaçar mı. Mesajlarına bazen geç cevap veriyorum sürekli bekliyor gibi olmasın diye. Ama yine de çok konuşursak hemen biter mi diye korkuyorum.
Ben bu defa da diğerleri gibi olsun istemiyorum. Ona hiç belli etmedim ama normal davranıyorum. Ama içten içe korkmam normal mi..
Tabi öyle bir şey de olabilir. Ama aslında benim korkum onu kaybetmek değil de, yine aynısı olacak mı korkusu. İçimden sürekli bakalım bu ne zaman patlak vericek diye geçiyor ister istemez. Bunu engellemek istiyorumKaybetme korkusu ile ilişki yürümez ayrıca bu kötü enerjiyi kendine çekme. Bir de daha bir hafta olmuş 2-3 görüşmeyle hayatının insanı olduğunu anlaman zor. Biraz tanımaya çalış. Belki sen devam etmek istemeyeceksin.
içinden nasıl geliyorsa öyle davran, rol yapmak zamanla yorar insanı...
Senin ilk cümle de baya karmaşıkSeni sevmeyen bir adam gider ve seven bir adam da gitmez.
Yani bu kadar basit bir olayı 2.dereceden 2 bilinmeyenli denklem haline getirmene gerek yok. Bu kadar uzun uzadıya konuşulacak bir mevzu yok aslında.
Tabi öyle bir şey de olabilir. Ama aslında benim korkum onu kaybetmek değil de, yine aynısı olacak mı korkusu. İçimden sürekli bakalım bu ne zaman patlak vericek diye geçiyor ister istemez. Bunu engellemek istiyorum
gayet normal:)Yani buluşmak istediğinde kabul etmem normal değil mi ?
Sen kaybetmekten korkma o korksun çünkü erkek milletini cok şimartmiycaksin fazla belli etme yoksa kayar gider elinden
[/QOna hiç belli etmiyorum normal davranıyorum. Ama bir kaç plan yaptı geleceğe yönelik şunu yapalım bunu yapalım gibi hepsini de kabul ettim. Yani hep ılımlı yaklaşmam onun elde etmiş gibi görmesine sebep olur mu diye korkuyorum. Sevmeyen biri için evet elde edince sıkılır ama seven biri için böyle bir düşüncesi olmaz değil mi ?
Birde daha önce hep bir sorun çıktı dedim ya o yüzden bu sefer de her an bir yerden sorun çıkarmış gibi olup korkuyorum.
Seni çok iyi anlıyorum bu konu haklında yazı yazdım hatta bakabilirsin ben 21 yaşındayım ama aşka inancım bitti benim için inşallah senin için öyle olmazTabi öyle bir şey de olabilir. Ama aslında benim korkum onu kaybetmek değil de, yine aynısı olacak mı korkusu. İçimden sürekli bakalım bu ne zaman patlak vericek diye geçiyor ister istemez. Bunu engellemek istiyorum
Hemen bakıyorum canımSeni çok iyi anlıyorum bu konu haklında yazı yazdım hatta bakabilirsin ben 21 yaşındayım ama aşka inancım bitti benim için inşallah senin için öyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?