• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

ne yazık ki aynı sıkıntıyı ben de uzunca bir süre biraz farklı olarak yaşadım... Bizde ilgi sevgi tensel temas hep devam etti ediyor da ama iş cinselliğe geldiğinde ne yazık ki isteksiz... İlk başlarda böyle problemlerimiz yoktu hatta çok iyi bir cinsel hayatımız vardı, evliliğin birinci senesinden sonra o kadar azaldı ki nerdeyse ayda bir bazen bi kaç ay hiç birlikte olmadığımız oldu...aylarca kafayı yedim bu adam artık beni sevmiyor diye en sonunda çift terapisine gittik... İnan ki çok faydasını gördük.. İletişim ile ilgili problemlerimiz olduğunu farkettik (oysa herşeyi paylaşan bir çiftiz, dışardan parmakla gösterilir ilişkimiz, çok sevgi dolu beni el üstünde tutan bir adamdır kocam) çözmeye çalıştık hala da çalışıyoruz...Görmediğimiz ama birbirimizde yara açan şeyleri düzeltiyoruz ve direk cinselliğe de yansıyor artık çok daha istekli...Bazı erkekler ne yazık ki çok hassaslar arada bir iletişim problemi ya da ters bir tavır olunca cinsellik de yaşayamıyorlar... Ben aylarca sevilmediğimi istenmediğimi düşündüm ancak kesinlikle bu konuyu sevgi ile aynı kefeye koyma... Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çok zor bir durum aynılarını yaşadım ve çok sevmeme rağmen boşanmayı bile düşündüm... Bu süreçte sana tavsiyem bu konuyu tamamen gözardı ederek ilişkine devam et,,, başka bişeylere konsantre ol ve düşünmemeye çalış (biliyorum çok zor) ama konsantrasyonun bu konu üzerinde oldukça farketmeden baskı oluşturuyorsun üstünde ve kendini eksik yetersiz hissedip daha da geri çekiliyor... Giyinmek süslenmek filan her erkekte işe yarayan şeyler değil bu onun üzeirnde daha çok baskı yapabilir.... umarım en yakın zamanda düzelir....

biz bayanların zihin yapısı ile erkeklerinki farklı oluyor.bizim için büyük bir mesele onlar için hiç kafalarına takmadıkları bir konu olabiliyor.belki de birşeyleri biz büyütüyoruz.nasıl rahat uyuyorsa öyle uyusun aslında birşeylerin üzerine gitmek konuyu çözmek yerine büyütebilir.Ama yatak ayırmak bence çok yanlış ne olursa olsun yatak ayrılmamalı.Umarım sorunlarınız en kısa sürede çözülür.

:32:erkekler kafalarını belirli şeylere takıyor sonra bu ilişkiye yansıyor adapte olamıyorlar bizim askerlik sorunumuz var cocugum var eşime iyiyce uzaklastık birbirimzden diyorum oda beyin olarak yorgunum askerlik borclar var bunlardan kurtulalım hersey yoluna girecek diyor bende sabırla bekleyecegim o günleri ozmanda böle devam ederse düşünürüm dedim farklı şeyler... 18 aylık evliyim ilk 3 ayda oldu beraberlik şimdide en son gecen ay oldu ama bi parantez acayım cocuk olduktan 2.5 ay sonra daha sonra 2.5 ay sonra:D benm eşimde arkasını dönüyor yatıyor artık bnde öle uyurken dönerken dönerken sarılıyoruz uyku ile yani... iyi dön yat sen arkanı deyip dönüp yatıyorum napabilirim ki baska...:32:

sarılarak uyumayı sevmiyo belki, olamazmı, yani evlenildi diye her daim sarmaş dolaş mı olunacak, uyku hali özel bi hal, benimde yastığım var ona sarılıyorum, yatağa yatarız yarım saat falan sohbet ederiz sonra herkes döner totosunu uyuruz, ha dersen ki film izlerken sarılmıyoruz ya da ben sokulunca kaçıyo, onu anlarımda bırakın insanlar istedikleri gibi uyusun

hele yazları düşünemiyorum birinin bana sarıldığını, çığlık atarım heralde, kışında yatak ısınana kadar yapışırım sonra gene döneriz köşelerimize

valla aynen bende öyle..biri bana dokunsun uyuyamam ki..tmm yatarsın önce sohbet muhabbet azcık oynaşma falan sonra sırtımı döner uyurum valla napayımm....:21:

Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.

arkadaşım bence sırtını dönüp yattı diye sorun etmene gerek yok.mesela benim eşimde bana sarılmadan kesinlikle uyuyamaz.ama bende öyle rahat etmem. kaç kere gece yarısı kalkıp adamcağıza bağırdığım oldu yeter artık sarılma diye :27: kişinin yapısına bağlı yani rahat etmiyor demekki ki sarılmıyor yani dediğim gibi bende sarılarak uyuyamıyorum ama eşim sorun etmiyor (çünkü yine kendi istediği gibi sarılarak uyuyor ) :27: :27:

selam arkadaşlar
bende sadece benim eşim böyle sanıyordum hatta eşime
herhalde sen numuneliksin senden başka böyle varmıdır demiştim
hani nazlanmayı hep kadınlar yapar diye biliyoruz ya biz
demekki erkeklerdede oluyomuş
sarılması aslında beni sıkıyor daralıyorum uyuyamam ben öyle
bizde ne yapıyoruz ilk 10 dk sarılıyoruz sonra herkez yoluna dönüp arkamızı uyuyoruz
böyle daha rahat yani bana göre ama biz zaten hep böyleydik
arkadaş yeni evli olduğunu söylemiş bence fazla üstüne gitmese ii olur
sonra kendilerini bulnmaz hint kumaşı sanıyorlar

canım arkadaşım bnce sende aynısını yap ona onun tavırlarını takmıyormuş gibi davran bakalım ozmn napıcak.ben anlamıyorum böyle erkekleri.inan bizde 7 yıllık evliyiz ve ikimizde daha 25- yaşlarındayız.bu kadar erken sırt dönülmez.ben bazen yanıorum sıcaktan atıyorum kendimi ötelere.adam peşimde napsam kurtulamıyorum gözlerimi açtığında yine göğsündeim:) erkek milleti sonuçta. ya da tatlım bu şekilde davranması normal deil bnce bi psikologa götür ya da ne bileyim bi terapiste filan.inşallah düzelir eşin ben bütün kadınların mutluluğu hak ettiğini düşünüyorum.inan bana sana kalpten dua edicem.allah eşinin gönlüne ufacık bi kıvılcım versinde ilgi alakadan seni bunaltsın inşallah:))

hay allah iyiliğinizi versin sizin, bayılıyorum bu yeni evlilerin sıkıntılarına :)

bitanem geçici bunlar hep zamanla oturuyor herşey, evlilikte bir hayat neticede insan uyurken rahat etmekte istiyor :)

bende senin eşin gibiyim misal, ay biri (biri derken eşim) sarıldı mı fenalık geliyor kocaman kolları var sanırsam 8-10 kilo vardır :) ses etmiyorum birazcık sonra dalıyor alıyorum usulca kolunu , uyuyamıyorum ne yapıyım

bizim uykuya geçiş modumuz var mesela, yatınca önce sarılıyoruz sonra herkes dağılıyor kendi tarafına :D yahu uyku bu zaten bütün gün koşuşturmuş adamcağızım isterse başaşağı yatsın ne yapayım

böyleşeyleri dert etmeyin, hiçbirşeyi dert etmeyin hatta, sabırla herşey yoluna girer, evlilik zaman ve sabır ister

Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.

Bu kadar olur ya aynı benim eşimi anlatmışsin sanki inadına arkasını dönüyo oda öyle rahat yattığını söylüyo ben de sarılmadan uyuyamam küs olsak sırf sarılmak için bile barıştıgim oldu ama malesef arkadan sarılan ben ölüyorum

Bu kadar olur ya aynı benim eşimi anlatmışsin sanki inadına arkasını dönüyo oda öyle rahat yattığını söylüyo ben de sarılmadan uyuyamam küs olsak sırf sarılmak için bile barıştıgim oldu ama malesef arkadan sarılan ben ölüyorum

Peki nişanlılığınızda da böylemiydi.

Peki nişanlılığınızda da böylemiydi.

ark lar yazmışlar '10 dk konuşyoz sonra dönüp yatıyoruz ya da ayrım saat oynaş muhabbet sonra uyyoruz arkmızı dönüp'diye, bence konu sahibi bunu da bulamıyor ki sorun ediyor, bi kadın doyurulmadıkça sorun etmesi artıyor ufak gibi görünen şeyleri,hak veriyorum konu sahibine eşinin arkasını dönmeden önce en azndan rahtlatma namına konuşması,öpmesi şefkat göstermesi gerekir eşiyle. sonra müsaade isteyip arkasını dönemsine de bi çok kadın bişey demez o kdar anlayış gösteririrz bence. bu ekskliği yaşamayan bilemez. çok imreniyorum 'bi uyanmışım eşim dibimde' diyenlere.biz de yeni evliyiz ve ayrı yatıyoruz:( çok ama çok acı bi durum bu. kadın peşnde koşulmasını ister biraz.

ark lar yazmışlar '10 dk konuşyoz sonra dönüp yatıyoruz ya da ayrım saat oynaş muhabbet sonra uyyoruz arkmızı dönüp'diye, bence konu sahibi bunu da bulamıyor ki sorun ediyor, bi kadın doyurulmadıkça sorun etmesi artıyor ufak gibi görünen şeyleri,hak veriyorum konu sahibine eşinin arkasını dönmeden önce en azndan rahtlatma namına konuşması,öpmesi şefkat göstermesi gerekir eşiyle. sonra müsaade isteyip arkasını dönemsine de bi çok kadın bişey demez o kdar anlayış gösteririrz bence. bu ekskliği yaşamayan bilemez. çok imreniyorum 'bi uyanmışım eşim dibimde' diyenlere.biz de yeni evliyiz ve ayrı yatıyoruz:( çok ama çok acı bi durum bu. kadın peşnde koşulmasını ister biraz.
ayrı yatma sebebiniz ne ?

ayrı yatma sebebiniz ne ?

öncelkle horlaması, ben kalkıyordm yanndan gece ve sinrlem bozuluyrdu,sonradan o hiç odaya gelmemeye başladı,tv karşısnda uyyo,ben bunu çok sorun ettim,sen rahat ol die gelmiyom diyor, ama ayrıyken de raht değilm,yatağa gdp onu bekliyom bekliyom bi gidp bakıyrm ki uyumuş salonda,ağlayarak sabah a yakın odada dalıyorum ben de.kavgalı olyoz zaten genelde, kavgalıyken de tv onu rahatlatıyrmuş bendan gelmiyor,gelse de küs yatınca ben geriliyorm o hemen dalıyor.moralim iice bozuluyor kalkıp gidiyorm.

Uyku insanların temel ihtiyaçlarından biridir.ve bazı alışkanlıklar evlenildi diye bırakılmaz.uyurken sarılmaması seni sevmediğini göstermez ama bu kadar bunaltırsan sinirlenmeye başlayabilir.bütün evlilerin sarılıp uyudugunu düşünmüyorsun umarım.ben de kocamı çok seviyorum ama tam uykuya dalacakken sarılırsa canına bile okuyabilirim sanırım:) çocuğun olduktan sonra daha bi kıymetli oluyor uyku saatleri. Hele bir de sabah erken kalkacaksan.mesela ben kulak pamuğu ve göz bandıyla ancak uyuyabiliyorum.kocam horlamıyor ama nefes sesi uykuya dalmamı engelliyor bazen. Öpmeyi,sarılmayı,koklamayı çok severim ama uyku vaki geldiğinde annem dahil kimsenin dokunmasını istemem. Belki eşinde böyle düşüyordur. Bırak rahat rahat uyusun adam ;)

Belki kendi içinde ve sana belli etmeden haletmeyi düşündüğü sorunları vardır eşinin. Arkadaşımın eşi de aynı durumda oldu en son kavga gürültü adam içindekileri döküverdi. Dükkanları var ve dükkanı kapatacaklarmış , evrak eksikmiş filan. Adamda eşime evime yansıtmayayım diye düşünse de karısına bir yabancı olmaya başlamış. Aynı anlattıkların gibi...

Belki bir sorunu var, fazla üstüne gitmeden , dertleşseniz bir keşke... Ona sadece eş değil, arkadaş ve en iyi dost olduğunu ve herşeyi seninle paylaşabileceğini hatırlat.

Son düzenleme:
Uyku insanların temel ihtiyaçlarından biridir.ve bazı alışkanlıklar evlenildi diye bırakılmaz.uyurken sarılmaması seni sevmediğini göstermez ama bu kadar bunaltırsan sinirlenmeye başlayabilir.bütün evlilerin sarılıp uyudugunu düşünmüyorsun umarım.ben de kocamı çok seviyorum ama tam uykuya dalacakken sarılırsa canına bile okuyabilirim sanırım:) çocuğun olduktan sonra daha bi kıymetli oluyor uyku saatleri. Hele bir de sabah erken kalkacaksan.mesela ben kulak pamuğu ve göz bandıyla ancak uyuyabiliyorum.kocam horlamıyor ama nefes sesi uykuya dalmamı engelliyor bazen. Öpmeyi,sarılmayı,koklamayı çok severim ama uyku vaki geldiğinde annem dahil kimsenin dokunmasını istemem. Belki eşinde böyle düşüyordur. Bırak rahat rahat uyusun adam ;)

Icerige bakmadan, ilk yazdigima gore cvp veriyor cogu kisi.
Sorun adamin rahat yatip uyumasinda degil.
Bunu defalarca anlatmaya calismistim.
Bana karsi yakinligi yok onun.
Normalde bana donuk bir sekildeyse yatakta, ben yataga gectigimde otomatik sirtini donuyor.
Sokulmak, oksamak, sevmek, ilgi vs vs hicbiri yok.
Su aralar yine ayni durumdayiz.
Aklinca bana mesafe koyuyor, birseyleri eksik yasatarak.
Umarim simdi anlatabilmisimdir.

Back
X