ne yazık ki aynı sıkıntıyı ben de uzunca bir süre biraz farklı olarak yaşadım... Bizde ilgi sevgi tensel temas hep devam etti ediyor da ama iş cinselliğe geldiğinde ne yazık ki isteksiz... İlk başlarda böyle problemlerimiz yoktu hatta çok iyi bir cinsel hayatımız vardı, evliliğin birinci senesinden sonra o kadar azaldı ki nerdeyse ayda bir bazen bi kaç ay hiç birlikte olmadığımız oldu...aylarca kafayı yedim bu adam artık beni sevmiyor diye en sonunda çift terapisine gittik... İnan ki çok faydasını gördük.. İletişim ile ilgili problemlerimiz olduğunu farkettik (oysa herşeyi paylaşan bir çiftiz, dışardan parmakla gösterilir ilişkimiz, çok sevgi dolu beni el üstünde tutan bir adamdır kocam) çözmeye çalıştık hala da çalışıyoruz...Görmediğimiz ama birbirimizde yara açan şeyleri düzeltiyoruz ve direk cinselliğe de yansıyor artık çok daha istekli...Bazı erkekler ne yazık ki çok hassaslar arada bir iletişim problemi ya da ters bir tavır olunca cinsellik de yaşayamıyorlar... Ben aylarca sevilmediğimi istenmediğimi düşündüm ancak kesinlikle bu konuyu sevgi ile aynı kefeye koyma... Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum çok zor bir durum aynılarını yaşadım ve çok sevmeme rağmen boşanmayı bile düşündüm... Bu süreçte sana tavsiyem bu konuyu tamamen gözardı ederek ilişkine devam et,,, başka bişeylere konsantre ol ve düşünmemeye çalış (biliyorum çok zor) ama konsantrasyonun bu konu üzerinde oldukça farketmeden baskı oluşturuyorsun üstünde ve kendini eksik yetersiz hissedip daha da geri çekiliyor... Giyinmek süslenmek filan her erkekte işe yarayan şeyler değil bu onun üzeirnde daha çok baskı yapabilir.... umarım en yakın zamanda düzelir....