- 1 Mart 2010
- 45.177
- 115.246
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
Bu yapiyla alakali birsey kimisi sarilmadan uyuyamaz kimisi nasil rahatina gelirse...7 yila yakin olacak evliligim genelde esim benden once uyur cogu zaman yataga girdigim anda donup sarilir sabah uyandiginda ben geldigimde uyuyormuydun derim oda yooo uyuyordum aliskanlik olmus der yada baktim arada hic sarilmaz bende mahsustan saga sola donup mahsustan durterim uyanir sarilir bazen sarildiginda uyuyamam sirtimi doner o arkadan sarilir bazende hic sarilmadan uyur yapi meselesi bence....ama kussek asla sarilmaz yada sadece bacagini ustume atar....
Beraber olma konusunda agzimi acmiyorum artik.
En son 2haftada 1 normal diye okumustum bir baslikta, madem normali buymus, bende bu normaliteye uyayim dedim.
Ama yok yinede bizimkinde tik.
Mesele sdc sarilip uyumamasi degilki, sanki ay basi tutuyorda adamin tersleyip duruyor.
Ilgi alaka vs desen zaten en basindan beri yok.
Sohbet etmeye hasret kaldim.
Bu yapiyla alakali birsey kimisi sarilmadan uyuyamaz kimisi nasil rahatina gelirse...7 yila yakin olacak evliligim genelde esim benden once uyur cogu zaman yataga girdigim anda donup sarilir sabah uyandiginda ben geldigimde uyuyormuydun derim oda yooo uyuyordum aliskanlik olmus der yada baktim arada hic sarilmaz bende mahsustan saga sola donup mahsustan durterim uyanir sarilir bazen sarildiginda uyuyamam sirtimi doner o arkadan sarilir bazende hic sarilmadan uyur yapi meselesi bence....ama kussek asla sarilmaz yada sadece bacagini ustume atar....
sonra düzelmedimi??böyleleri degişmez tatlım.benimde eşim ilk gece maç seyretmişti, kardes gibiydik evliliğimiz boyunca...içinden gelmiıyor bence,dökme suyla degirmen dönmez alış bu durumlara![]()
ya arkadasim böyle sacma bi dert görmedim
insan hic bunu dert edermi allah askina
varsin sirtini dönsün.
sarilip yatinca ne oluyorda, zaten terliyo yapis yapis oluyo bu erkekler uyurken,
arkasini dönüyor demek seni sevmiyor anlamina gelmez fazla üstüne düsme simariyorlar
birak rahat serbest birak o zaten senin gögüslerine sarilip uyumak ister sen arkani dön sirtini onun sirtina ver bu kadar basit ;-)
hiç o kadar basit değil kızlar bende şuan aynı dertten muzdaribim..normalde her gece yatağa girdiğimizde önce göğsünde yatarım azcık muabbet ederiz ondan sonra sarılır öper uyuyuncaya kadar da arkamdan sarılır..2,5 senedir evliyim ve bu hep böyleydi..ama son 3-4 gündür olanlar oldu adama..şuan sinirden uyuyamıyorum mesela o kadar söylendim ama devirdi kıçını yattı..o sarılmayınca uyuyamıyorum işte ben kendisi de biliyo..
ne kadar kötü kavga da etsek gece yatağa girince kavga falan kalmaz bizde sarılır uyuruz..işinde sıkıntıları var azcık ama bunu benden çıkarmaması lazım yaa benim en ufak bi sıkıntım olsa ona sarılıp teselli ederim kendimi..bide biz garip bi çiftiz sürekli birbirimize dokunuruz öperiz(sadece evde tabi) böle olunca benim çok gücüme gidiyo ama anlamıyo beni acaba hamileyim diye mi soğuyo adam benden
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.