• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

ilgi alakayı bilmem ama bende arkamı dönerim uyurken mutlaka

hatta eşim diğer tarafa geçer bazen ben öbür tarafa dönerim bu defa

asla uyuyamam öyle nefes nefese..ama kocam benim dünyam..

onu çok çok çok çok seviyorum..ama alışmışım tekbaşıma uyumaya ayrı yatmam asla ama arkamı dönerim..

bunun sevgiyle ilgisi yok ..alışkanlık...

boşu boşuna takıntı yapmayın bunu..
 
Bence karakter ve aliskanlikla alakali. Ben tek yatmaya yataga yayilmaya bayilirm. Bazan kardezimle yattigimizda sabaha kadar huzursuz uyurum hic kimildamadan yatarim ki boyle olunva sabah kalktigimda her tarafim agrir. Hele sarilmaktan fa,an hjc hoslanmam bogulurum cunku nefes alamam. Birakin esiniz oyle uyusu bu sevmediginden degil aliskanligindandir.
 
bizde eşimle arkamızı döner yatarız okadar kafaya takacak birşey değil canım yeni evli olduğun için fazla ilgi istiyorsun canım gayet normal....ama uyumadan önce mutlaka 5 dakikada olsa sohbet ederiz birbirimizi öperiz seni seviyorum iyi geceler deyip totomuzu döneriz:27:eğer eşinin davranışlarında soğukluk filan yoksa üzerinde durma derim ben canım....:16:
 
ben erkek arkadaşımla uyurken hem dönerdim öbür tarafa oda sarılıp uyumayı severdi . bu onu sevmediğimden mi hayır tabikide .hemde çok sevdim . ama bu bir alışkanlık meselesi . yani ben dibdibe uyuyamıyorum öle dalamam zaten . koluna yatmamı isterdi hep bende derdim yaa uyuyamıyorum öle acımıyor mu uyuşmuyor mu kolun diye . öle sımsıkı sarılıp uyuyabiliyordu ben uyauyamıyordum itiyordum bir yana onu . bence bunun aşka ilgisi yok alışkanlık .
 
Beraber olma konusunda agzimi acmiyorum artik.
En son 2haftada 1 normal diye okumustum bir baslikta, madem normali buymus, bende bu normaliteye uyayim dedim.
Ama yok yinede bizimkinde tik.
Mesele sdc sarilip uyumamasi degilki, sanki ay basi tutuyorda adamin tersleyip duruyor.
Ilgi alaka vs desen zaten en basindan beri yok.
Sohbet etmeye hasret kaldim.

2 hafta normalmi ? konudan konuya atlanmamasısı için uzatmıcam ama neyse diyorum yani :)
 
Arkadasim gelismeleri anlatirim yazarim demissin acaba ne oldu durum Turkiye ye gelip degisiklik oldumu merak ettim..
 
bende öyleyim ya...sarılınca kesinlikle uyuamıyorum hep arkamı dönüp yatarım... rahat edemiyorum dedim eşim anlayış gösterir yine köşeme gideyim ben der :D .. hatta bazen elimi tutar uyurken o zaman bile uyuyamam.. bence bi huy bu..
 
Bunun sevgiyle alakası yok ki canım ya.
Ben de yüzüme nefes değsin istemem, uyuyamam.
Hatta eşimin nefesine uymaya çalışırım nefes alırken.
Sırtüstü uyuyamam, ya bi tarafa dönücem yada yüzüstü yatıcam. Ki iki türlü de sarılmak pek kolay olmuyor.

Eşim genelde sarılır arkamdan ama inanılmaz kasılıyorum ben.
Ne bileyim yattıgım gibi uyanmıyorum sonucta. Saga dönemezsin sola dönemezsin. Bunalıyo insan.
Ben eşimi rahatsız etmemek içinde sarılmasını istemiyorum anında uyanır. :/
 
Ben de dokunularak ,sarılırak uyuyamam nefes bile gelmeyecek yüzüme ama eşimi seviyorum ama diğer zamanlarda ona sarılmaktan bana sarılmasından çok hoşlanıyorum. Ama uykuya geçme durumu bambaşka benim için elim ayağıma bile değmeyecek ve sırtımı dönerim ona .Eşim de senin gibi sıkı sıkı sarılamk ister ve bazen de şikayet eder ama bu benim huyum .

Eşinin seni sevmediğini sadece uyurken sana sarılmamasından dolayı düşünme ,yaşayan biri olarak diyorum ilgisi yok.
 
Evliliğinizdeki diğer sorunlar nedir bilmiyorum ama bazı insanların uyuma şekli böyledir. Ben de yüzümü birine dönerek çok fazla uyuyamam. O şekilde uykuya dalsam bile uyur uyumaz kendiliğimden pozisyon değiştiririm. Bu tip şeyleri çok takmamak lazım. Ama tabi başka sorunlar varsa ve o sorunlar nedeniyle eşin arkasını dönüp yatıyorsa bilemem.
 
Bende eşime yüzümü dönüp uyuyamam, çünkü nefes yüzüme değince daraltıyor beni. Ama anlayışlı olmak lazım, eşim başta trip yaptı bana ama şimdi kendi diyor hadi dön rahat edemedin diye :1:
 
Bizde uykumuz gelene kadar sarılırız hatta eşim sırtını kaşıtmadan uyuyamaz:1: bende arkadamı dönüp yatmayı severim ama eşim kendi uyumadan beni döndürtmez. İlişki konusunda da 2 haftada bir çok az mutlaka bir problem vardır uzman desteği gerekli diye düşünüyorum. Ayıp olacak ama bizim haftanın iki günü boş geçer..acaba sorun bizdemi diye düşündüm şimdi. Rabbim herkesin yuvasına hoş muhabbet versin inşallah.
 
Beraber olma konusunda agzimi acmiyorum artik.
En son 2haftada 1 normal diye okumustum bir baslikta, madem normali buymus, bende bu normaliteye uyayim dedim.
Ama yok yinede bizimkinde tik.
Mesele sdc sarilip uyumamasi degilki, sanki ay basi tutuyorda adamin tersleyip duruyor.
Ilgi alaka vs desen zaten en basindan beri yok.
Sohbet etmeye hasret kaldim.

Buna cevap vereyim dedim. Aslında erkeklerin de aybaşıları vardır. Şöyle açıklayayım kadınlardaki pms dönemindeki duygusal dengesizlik hormonların inip-çıkmasından gerçekleşiyor ya hani, kadınlarda bu yumurtlama dönemiyle eş zamanlı gerçekleştiği için bizim bunu anlayabilecek bir dışa vurumumuz var. Ancak kadın olsun erkek olsun hiçbir vücutta hormonlar doğrusal bir bir biçimde kalamazlar.

Yani sizin anlayacağınız erkeklerin de vücudununda östojen-testesteron seviyesinde iniş-çıkışlar görülür ve buna bağlı olarak belli dönemlerde duygusal olarak daha kırılgan olabilirler, aynı kadınlar gibi. :)

Sarılıp-yatma meselesinde ise, tam olarak pozisyon vermemişsiniz ancak cenin pozisyonunda daha rahat uyuyor olabilir. Bunun arkasında pskolojik sebepler olabilir. Veya belki de sadece sıcak basıyordur. Siz ona sarılıp yatmayı deneyin. ^^ Bence o da oldukça sevimli.
 
Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.
 
Sen 7 aylık evliymişsin canım ben 1 aylık evliyim ve bu dediklerinin hepsi mevcut. Sevilmediğimi hatta aldatışdığımı bile düşünüyorum. Ayrılıktan bahsettim kapıyı gösterdi. Sabrediyorm dua ediyorum geçmesini bekliyorm yapacak bişey yok.
 
Sen 7 aylık evliymişsin canım ben 1 aylık evliyim ve bu dediklerinin hepsi mevcut. Sevilmediğimi hatta aldatışdığımı bile düşünüyorum. Ayrılıktan bahsettim kapıyı gösterdi. Sabrediyorm dua ediyorum geçmesini bekliyorm yapacak bişey yok.

Sizi sevmeyen adamlarla cok vakit gecirirseniz seveni bulacak vaktiniz kalmaz arkadaşlar. O gosterilen cikis kapısını biran önce bulun.
 
Sen 7 aylık evliymişsin canım ben 1 aylık evliyim ve bu dediklerinin hepsi mevcut. Sevilmediğimi hatta aldatışdığımı bile düşünüyorum. Ayrılıktan bahsettim kapıyı gösterdi. Sabrediyorm dua ediyorum geçmesini bekliyorm yapacak bişey yok.
Çok eski konu bu, kendinize yeni konu açın.
 
Bazen sorunun cozumu dusunmeyi birakmakla oluyor. Bunu sorun etmemeye basladiginda belki de o sarilmamaktan sikayetci olacaktir. Ters cekim etkisi diye birsey var. Sorun ettigimiz seyleri biraktigimizda cozulur bazi seyler.
 
Back
X