• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Ins cnm ama ins onunla beraber yasarim:((

Gönül bunu ister elbet canım. Buarada ilerde pişman olmak istemiyosan korunmalısın, hamile kalıyım belki ilgisi çoğalır, üstüme düşer gibilerinden düşünerek öyle bi hata yapma sakın. en çok buna dikkat etmelisin bence evliliğiniz yoluna girene kadar..

Ben senin konuna mı yazmıştım yine, birlikte uyuma konusunda ben karşımdakini ne kadar sevsem de sarmaş dolaş uyuyamıyorum, yüz yüze bile uyuyamıyorum içim daralıyor nefesini hissettikçe yüzümde diye. Belki eşinde öyledir. Sen de dön kıçını eşine, acayip şirin de bi kedin var avatarından gördüğüm kadarıyla onu al yatağa ona sarıl uyu, kediler sever sarmaş dolaş uyumayı :9: :9:

Onun dışında diğer problemlere ilgisizlik gibi ne yapılır bilmiyorum ama o tütsüler mumlar gül yaprakları filan erkekleri coşturmaz pek onu biliyorum. Hımm mesela arada akşam uyumadan önce ona baştan aşağı bir masaj yapabilirsiniz spontane bir şekilde yağlarla, güzel geceliklerle sonra su akar yolunu bulur :9: ya da daha önce denemediğiniz farklı yöntemler deneyebilirsiniz, vs. vs. Bi de bunları arasıra yapmak lazım galiba, sürekli sürekli yapmamak lazım galiba arasıra böyle şeyler yapınca daha bi kıymetli geliyor sanki erkeklere.

Kizim benim:)) Ilk zamanlar beraber yatiyorduk ama artik biraz daha buyuduk, yatmak istemiyor.
Soyledigin yontemleri de denedim, arada birde yaptim ama degisen yinede birsey olmadi.
Anca adamin cani cekecekte, birlikte olacagiz.

Gönül bunu ister elbet canım. Buarada ilerde pişman olmak istemiyosan korunmalısın, hamile kalıyım belki ilgisi çoğalır, üstüme düşer gibilerinden düşünerek öyle bi hata yapma sakın. en çok buna dikkat etmelisin bence evliliğiniz yoluna girene kadar..

Cnm benim korunmama gerek kalmiyorki, en basindan beri kendisi korunuyor.
Cunku cocuk istemiyor:(
Bende evliligim oturasiya kadar istemiyorum zaten.

Peki eşine masaj falan yaptığında sonu ilişkiye bağlanmıyo mu canım? yani masaj yaparken eşine ereksiyon olmuyo mu? :44:

Yok cnm yaa, dahasini yapiyorum yinede bacaklarim agridi diye, indiriyor beni.

Ne yapsanız çare olmamış şaşırtıcı ve çok üzücü :14: eşinin bi rahatsızlığı olmasın canım? ondan içine kapanıyo ve sexi yaşamak istemiyo olabilir.. Malum erkekler bu konuda gururludur. Kendilerine yediremezler bu tür şeyleri. Öyle bişey olabilir mi acaba? :26:

Son düzenleme:
canım sen çok sabırlı ve verici insanmışsın. çok çok mutlu olmayı hakediyorsun , başkası olsa bu kadar dayanamazdı böyle bir adama :44:

Ne yapsanız çare olmamış şaşırtıcı ve çok üzücü :14: eşinin bi rahatsızlığı olmasın canım? ondan içine kapanıyo ve sexi yaşamak istemiyo olabilir.. Malum erkekler bu konuda gururludur. Kendilerine yediremezler bu tür şeyleri. Öyle bişey olabilir mi acaba? :26:

Bilmiyorum cnm, esim normalde de sessiz icine kapanik birisidir.
Konusmaz, anlatmaz vs vs.
Evlenmeden once ama bu konuda istekliydi.
Defalarca konustum benden kaynakli birsey var mi diye.
Hani belki olur ya istemiyordur beni, sogumustur yada ne bileyim baska sebepler vardir.
Hayir senden hicbir sikayetim yok diyor her seferinde.
Sorun ne o zaman diyorum, sorun falan yok diyip, siyriliyor.

Peki hiç ayrılmayı düşündün mü? yoksa umutla, sabırla beklerim ha düzelir de düzelir beklerim seviyorum diye mi düşünüyosun tatlım?

canım sen çok sabırlı ve verici insanmışsın. çok çok mutlu olmayı hakediyorsun , başkası olsa bu kadar dayanamazdı böyle bir adama :44:

Cnm ben esime deliler gb asik olmustum.
Sonra onunda beni sevmesini sagladim.
Hala da ugrasiyorum, ugrasirim da.
O da benimle beraber mutlu olsun fena mi.

bence bu işin temelinde bitakım sorunlar olabilir eşiniz bişleri kendince aşamıyordur öncelikle olumlu davranın konuşmaya çalışın belki basit bi durumdur.

Sevgi olmasa bu kadar sabırlı olamazdı eminim. Sevgiyle bu tarz şeyler yaşamakta insanı çok yıpratır malesef :50:

Peki hiç ayrılmayı düşündün mü? yoksa umutla, sabırla beklerim ha düzelir de düzelir beklerim seviyorum diye mi düşünüyosun tatlım?

Bir ara ablasi yuzunden cok tartismalarimiz vs olmustu.
O zamanlar aramiz cok acilmisti ama sonrasinda o toparlamaya calisti ve toparladik sukurler olsun.
O zamanlar ayrilmayi ciddi ciddi dusunuyordum hatta evi bile terkettim.
Daha sonra ama gorusme dedi ablamla, bende cikardim hayatimdan.
Bir daha da bu aramizda sorun olmadi.
Adini bile anmaz evimizde artik.
Ama simdilerde bu sorunlar yuzunden ayrilmayi dusunmuyorum.
Cozum bulmanin derdindeyim.
Doktorsa, uzmanda her ne care olacaksa evliligimize.
Cunku esimden aramizdaki musibetler haricinda bir yanlis gormedim, ne bana karsi ne de aileme karsi.
Hep durust oldu, sadik olduguna da eminim.
Ama boyle davranmasina mana veremiyorum.
Hani evliligin ilk zamanlari, o da adapte olamadi vs diye ovutuyorum kendimi.
Ama tabi nereye kadar surer bu boyle onu da bilmiyorum.

ben sadece surtini donup uyumayla alakali yazicam.. normal.
benim esim de aciklik olan tarafa donerek uyur. ama tabi uykuya dalana kadar mutlaka bana donuk yatar uyuyunca otomatik donuyor. o dnunce ben de sirtindan sariliyorum, arada uyaninca yine doner ama uykuya dalinca yine sirtini doner bana..

yani bazilari demekki aciklik tarafina dogru uyuyabiliyor, bilincli yapilan bisey degildir. ki ben de cok bilirim sirtimi dondugumu o uyaninca o sarilir, ben uyaninca ben. ama tabi ters ters soylerseniz itici olabilir. kari-kocalar surekli vicvic micmic olmak durumunda degilki. :34:

ben sadece surtini donup uyumayla alakali yazicam.. normal.
benim esim de aciklik olan tarafa donerek uyur. ama tabi uykuya dalana kadar mutlaka bana donuk yatar uyuyunca otomatik donuyor. o dnunce ben de sirtindan sariliyorum, arada uyaninca yine doner ama uykuya dalinca yine sirtini doner bana..

yani bazilari demekki aciklik tarafina dogru uyuyabiliyor, bilincli yapilan bisey degildir. ki ben de cok bilirim sirtimi dondugumu o uyaninca o sarilir, ben uyaninca ben. ama tabi ters ters soylerseniz itici olabilir. kari-kocalar surekli vicvic micmic olmak durumunda degilki. :34:

Sanirim tum yazilari okumadiniz.
Bende tum gece sarilipta uyusun demiyorumki, bende rahatsiz olurum hem bundan.
En azindan uykuya dalasiya kadar yada ne bileyim yataga girdigimizde sarilsin.
Sonra nereye isterse donsun uyusun.
Uykusunda nereye donmus karisacak degilim ya.

Bir ara ablasi yuzunden cok tartismalarimiz vs olmustu.
O zamanlar aramiz cok acilmisti ama sonrasinda o toparlamaya calisti ve toparladik sukurler olsun.
O zamanlar ayrilmayi ciddi ciddi dusunuyordum hatta evi bile terkettim.
Daha sonra ama gorusme dedi ablamla, bende cikardim hayatimdan.
Bir daha da bu aramizda sorun olmadi.
Adini bile anmaz evimizde artik.
Ama simdilerde bu sorunlar yuzunden ayrilmayi dusunmuyorum.
Cozum bulmanin derdindeyim.
Doktorsa, uzmanda her ne care olacaksa evliligimize.
Cunku esimden aramizdaki musibetler haricinda bir yanlis gormedim, ne bana karsi ne de aileme karsi.
Hep durust oldu, sadik olduguna da eminim.
Ama boyle davranmasina mana veremiyorum.
Hani evliligin ilk zamanlari, o da adapte olamadi vs diye ovutuyorum kendimi.
Ama tabi nereye kadar surer bu boyle onu da bilmiyorum.

Canım çok doğru düşünüyosun. Eşinin böyle yapması ya bi sorunu olduğundan kaynaklanıyor yada yapısal olarak böyle bi kişiliğe sahip.. fakat hiç bi erkek sadece 2haftada 1 ilişki istemez. Ayrıca bacaklarım ağırdı diyede eşini indirmez. Kesin bir sorunu olmalı. Bunlar pek normal şeyler değil bi erkek için. Belki sana söyleyemediği bi sorunu vardır.

Sanirim tum yazilari okumadiniz.
Bende tum gece sarilipta uyusun demiyorumki, bende rahatsiz olurum hem bundan.
En azindan uykuya dalasiya kadar yada ne bileyim yataga girdigimizde sarilsin.
Sonra nereye isterse donsun uyusun.
Uykusunda nereye donmus karisacak degilim ya.

canim konuyu actigin yaziya yorum yaptim bu saatte o kdr sayfayi okumaya takatim olmadigindan. cunku uyumadan sarilmadigini falan yazmamissinya.. e o zaman bi anormallik var yani:53:

Arkadaşım sakın dert etme ve örnekleri görüp üzülme, eşini sorgulama bu kesinlikle bir yapı meselesi.

Hayatımın hiç bir döneminde kimseye sarılıp uyumadım, kimsenin bana sarılıp uyumasına izin vermedim. Uyuyamam ki öyle uykumu alamazsamda günüm kabus olur. Hemde yanımdaki kişiye değil dış tarafa dönerim. Ve aynı benim gibi bir arkadaşım daha var.

Son düzenleme:
Back
X