Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

bence bunu sorun haline getirme.bazen gerçekten uyunmuyor öyle.eşim bana sarılınca ben bunalıyorum.onu sevmemekten değil tabiki ama rahat edemiyorum bir türlü uyuyamıyorum.mesele bu gece birbirmize sarıldık yatarken.on dk geçmeden arkamı döndüm.çünkü uyuyamam,nefesini suratıma hohlaması bile uykumu kaçırıyor :))

Tüm yorumları okudum ne desem bilemedim çok zor bi durum yaa insan ne hayallerle evleniyor:50:
Benim naçizane yorumum eşinin sağlık sorunları olduğu yönünde....
Normal bi erkek bence de balayında sadece 1 kere birlikte olmaz gibime geliyor:44:
Evlilik aynı zamanda cinsel hayat demekse sizinki bayağı kötü bi durum:26:
Umarım düzelirsiniz canım hakkında hayırlısı olsun:26:

Hiç sarılmadan mı sırtını dönüyor?
Yani ben de sarılarak uyuyamıyorum eşim de.
Önce bir sarılırız,5-10 dk sonra ikimize de daral gelir o da ben de kendi tarafımıza yatarız.
Çünkü rahat edemiyorsun,çok nadirdir sarılmış halde uyuduğumuz.
Eşinde belki sağına,soluna yatınca rahat oluyordur.sırt üstü de yatamıyordur belki.
Ama yatağa ilk girildiğinde hiç sarılmıyorsa bilmiyorum artık:44:

canım sıkma canını; sarılıp yatınca uyunmuyor ama bizde eşimle azıcık sarılırız sonra iyi geceler diyip döneriz arkamızı( 10 aylık evliyim)
sen burda başlık açtığına göre başka soğuk davranışlarıda var,
2 haftada bir ilişki yaşamanız ve varsa başka şeyler...
hepsinin birikimi ve gece sana sarılmaması iyice zoruna gitmeye başlamış gibi hissediyorum.

canım sen şu görümcesinin çocuğu olmadığından kocası da çocuk istemeyen, ona haksızlık edeceğini düşünen adamın eşi misin? yani o sen miydin ben öyle hatırlıyorum da, konularına da baktım ama çok inceleyemedim bulamadım

canım bence eşinin cinsel problemleri var.7 aylık evlilik ve 2-3 haftada birliktelik çok çok anormal bir durum.bu sitede kim bu duruma normal dediyse onunda problemi var.24 senelik evliyim haftayı kesinlikle geçmemiştir.o da nadirendir.ilkönce sizin bu problemi çözmeniz lazım:50:

:))) normal olan bu muhtemel çok genç evlendiğiniz için halen çok gençsiniz. Uzun yıllar böyle keyifle sevgiyle inşallah.

Çocuk işi için çok ötesi uğraştım Allah düşmanıma bile vermesin derler ya o hesap :(( Bırakın günü , saati bile hesaplanan birliktelikler fenalık getirdi. Hamileyken 1 yıl ara verince dünyalar benim oldu. Adam şimdi deseki biz senle kardeş olalım alnından öperim valla :))

Son düzenleme:
bencil bir adam sanırım.. arap ülkelerinde olmanız sorunun çözümünü erteliyor ne yazık ki :( evlilik danışmanı tarzı birinden yardım alsanız, daha 7ay için çok erken değil mi bu tarz olaylar, gerçi evli değilim bilmiyorum ama.. hayırlısı olsun hakkında canım inşallah çözersin sorununu

Bence evliliğinizde sorun yapılacak asıl şey bu degil.

Çünkü ben de sarılarak uyuyamam rahat edemem, eşim de.
Bir 5-10 dk sarılırız sonra herkes nasıl rahat ediyorsa öyle yatar.

Siz öncelikle bundan öte başka sorunlarınızı çözmeyi deneyin...

merak etme bendede aynı 11aylık evliyim benimkide dönüyor aynı anlattıgın şeyleri yaptım valla olmadı bnede arkama dönüp yatmaya başladım o dönmesede ben döndüm şimdi fazla dönmüyor hamileligimden mi yoksa arkama döndügümden mi bilmiyorum ?*

görücü usulu mu yoksa severek ask evlılgı mı yaptınız ?

Severek evlendik cnm. 2yildir beraberdik.

ilk başlarda eşim hep sarılıyordu bana uyurken sonra sırtını dönmeye başladı, bende ona küstüm hatta bir kaç defa yataktan itekledim onu, böyle daha rahat uyuyorum ben alışık değilim biriyle uyumaya hem senin uyuma şeklin çok kötü, o ufacık boyunla bütün yatağı kaplıyorsun beni bir köşeye sıkıştırıyorsun, gece bana tekme tokat dalıyorsun, nefes alamıyorum, hep benim üstümde yatıyorsun, vücudunun yarısından çoğu benim üstümde, daralıyorum dedi. (eşim 1.90 boyunda 105 kilo ve yatağın 3/1 inde yatıyodu çünkü bi köşeye sıkıştırıyordum onu, bende kalan kısımda yayıla yayıla)
bunu dedikten sonra bende daha çok dikkat etmeye başladım yani, gerçi öncedende farkında olmadan yapıyordum çünkü bende yalnız yatmaya ve yatağın sadece benim olmasına alışmıştım ve artık eşim kaçmıyor benden yatakta, hatta yatağa girdiğimiz zaman kendisi kolunu uzatıyor hadi başını koyda uyu diyor.

Benimde esim 185-95. Ben acik acik defalarca herseyi konusmaya calistim. Bana herhangi bir rahatsizligindan soz etse bende ona gore yaklasmaya calisirdim.
Ama her seferinde sorun yok diyip kestirip atiyor.

eski konularını biliyorum

eşin gündüzleri de ilgili değil ki yatınca sevgi yumağına dönsün

aranızda bi sorun bi iletişimsizlik var ilk onu çözmeniz gerekiyor

haa sadece sarılıp uyumaması desen anlarım

çünkü benim de uykum gelince yatağa zor atıyorum ne koca geliyor aklıma ne sarılma :37:

ama sizin çok daha başka sorunlarınız var o yüzden eşin sana hem cinsel hemde duygusal yaklaşmıyor

O diger sorunlarin hicbiri de benden kaynakli degilki cnm.
Birde uzerine surekli yeni birseyler ekliyor.
Bahaneler yaratiyor resmen huzurumuzun kacmasi icin.
Ne demem gerektigini, ne yapmam gerektigini bilmiyorum artik.

cinsel isteği arttırıcı bitkisel ürünler de var denediniz mi hiç

Kendi istegiyle aldik, denedik birseyler.
Herhangi bir farkindalik yaratmadi bizde.
Ardindan da birakti.
Arada findik, badem vs atiyor yinede etki etmiyor.

canım sen şu görümcesinin çocuğu olmadığından kocası da çocuk istemeyen, ona haksızlık edeceğini düşünen adamın eşi misin? yani o sen miydin ben öyle hatırlıyorum da, konularına da baktım ama çok inceleyemedim bulamadım

Ewt cnm onun esiyim.
Bu konuyu asamadik. Onun ailesinden de bizden de cocuk yokmu diye sormaya basladilar.
Her ikimizin ailesinin de ilk torunu olacak ins olursa tabi. Bizden fazla merak ediyorlar.
Esim ama hala orali olmuyor bile.
Haziranda da Turkiye gelecegim. Muhakkak yine soracaklar.
Seytan diyorki olan biteni anlat, seni kotu bileceklerine dogrulari bilsinler.
Ama bilmiyorum iste.

Ah egem 7 senelik evliyim 15 günü hatta 20 günü de bulmuştur :( Çalıştığımız için araya çok zaman giriyor...Bazen ben de şikayetçiyim.

Aynen bizim de öyle. 8 yıllık evliyiz, Eşim nöbetli çalışıyor, bir de 2 çocuk olunca ve geceleri ikisi de uyanınca üstüne bir de adet olunca bizim de bazen o kadar zamanı buluyor. :)

Ama mütamediyen degil , zamanı hiç belli olmuyor.

Gece pc yi kapadiktan sonra gittim yine yanina.
Bana dokup sekilde yatiyordu.
Geldim sarilmaya calistim.
Yine sirtini dondu:((
Kalktim bende kanepede yattim.
Bunu kasitli yapiyor.
Kanepede yatmama da birsey dedigi yok.
Sabahta kalkti ise gitti.
Aksama gelme dedim, kapadim kapiyi.
Turkiyede olsak bu sorunlarin hicbiri yasanmazdi.
Burada birsey yapamiyorum.

bari kocanı at o gitsin kanepeye hem sarılmıyor hem çift kişilik yatakta paşa gibi tek yatıyor.

Yatak odasının zamanı olmaz bana göre.. Yok iki haftada az, yok çok..Yok bizim ki öyle değil böyle v.s v.s

Çiftler arasında ki duruma, enerjiye, o haftanın yoğunluğuna, kişisel tercihlere hatta havaya bile bağlıdır bu durum.

Bu yüzden herkesin yatak odasında ki ışık farklı yanar.

....

Yazdıklarınızın tümünü okudum.Kesinlikle çok haklısınız.

İstediğiniz sadece; sevildiğinizi,önemsendiğinizi hissetmek.

Bu durumda ısrarla yapmanızı önerdiğim şey ; öncelikle bu konu hakkında konuşmayın eşinizle artık.

Bu yaptığınız psikolojik baskıdır..

Psikolojik baskılar olması gerekeni hep erteletir insana.

Türkiye'ye gelme durumunuzu bekleyin..

Bu süre zarfında bir aile uzmanından yardım alırsınız.

Temelli taşınma durumunuz varsa çok daha iyi olur zamanla herşey.

Fakat çok büyük değişiklikler beklemeyin.

Eşiniz belliki bu konularda çok istekli değil..

Sizi mutlu edemediğini gördükçede daha bir kapanıyor içine.

İki gün onun davrandığı gibi davrandım hemen farketti demişsiniz.

İşte bunu iki gün değil haftalarca devam ettirin.

...

Sizi anlıyorum en azından iyi geceler faslını yaşamak istiyorsunuz yatağa girince.

Eşinizde istemsiz olarak acaba bunun sonunda benden bir isteği olur mu düşüncesiyle arkasını dönüyor.

Bu süreci eşinize atlatmak istemiyorsanız ondan böyle bir beklentinizin şimdilik olmadığını, zamana bıraktığınızı, böylede mutlu olduğunuzu hissettirin.

Konuşmadan bu nasıl hissettirilir orası size kalmış.

Bu arada her tepkinizde gidip kanepede yatmanız daha çok size ve ona duygusal zulumdur..

Çözüm getirmez aksine uçurumlara neden olur.

İnşaallah en kısa zamanda aşk pötürcükleri kafasında uçuşup durur eşinizin. :16:

benimkide aynı öyleydi.sarılıp yatmazdı.ama o tarafta rahat edemiyorum derdi.biz de yer değiştirdik.şşimdi ahtapot gibi sarıyo ben istemesem bile:16: sizinkinin sürekli böyle yapması tuhaf.belki bi sorunu vardır işle ilgili falan sizin bilmediğiniz.

Son düzenleme:
Meseleyi basite indirgemişsiniz gibi geldi bana.
Eşiniz size kapris yapıyor ,sizi kaba davranıyor haliyle gece de sarılıp yatmıyor.
Gece sarılıp yatmaması sadece günün sonucu.
Sonuçtan değil sebepten başlamak gerekmez mi ?
Bir sıkıntısı var galiba bunu da ancak siz bilebilirsiniz.
Neden trip atıyor,sormuyor musunuz sıkıntın ne demiyormusun ?
Kaç gün geçmiş yatağınızda neden yatmıyorsunuz o kısmını hiç anlamadım,o yatak ikinizin yatağı,yatağı terketmek büyük hata.
Hele de ortada birbirinizi suçlayıcı ele avuca gelen bir mesele yokken .
Bir başka konuda "nişanlıyken uyumsuz evlendikten sonra çok uyumlu çok mutlu bir çift "olduğunuzu yazmıştınız.
Sanırım bir yıl bile olmamış evliliğiniz ne değişt şöyle bir dönüp bakın kabahatin sizde olduğunuzu sanmıyorum muhtemelen eşiniz hep aynıydı.
Siz sadece evlilikle pozitif bakmaya çalıştınız :/

yani bende ne sarılırım nede bana sarılınırsa uyyabilirim rahatsız oluyorum.belkide bu kadar ustune dustunden ne bilim sankı adamı sartlıyomussun gıbıde olabılır adamın yapası varsada yapmaz heralde gecen biri yazmıstı cocuk için bellı gunleri varmıs ozaman birlikte olamıyoduk dıyeydı galıba birazcık sende düşünmesen belki hersey yoluna girer kendilinden gelir

Back
X