• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden bir erkek karisina sirtini donupte yatar?

Arkadaşım sakın dert etme ve örnekleri görüp üzülme, eşini sorgulama bu kesinlikle bir yapı meselesi.

Hayatımın hiç bir döneminde kimseye sarılıp uyumadım, kimsenin bana sarılıp uyumasına izin vermedim. Uyuyamam ki öyle uykumu alamazsamda günüm kabus olur. Hemde yanımdaki kişiye değil dış tarafa dönerim. Ve aynı benim gibi bir arkadaşım daha var.

adanul dediklerine katılmakla birlikte arkadaş 7 aylık evli olmalarına
rağmen doğru düzgün bir ilişkiden de bahsetmiyor..evli değilim fakat
evlilikte cinselliğin yeri yadsınamaz öyle değil mi? tabi ki evli arkadaşlarımın
farklı gözüşleri mevcuttur ama evliliğin ilk yıllarında cinsel hayat daha yüksek
seyreder bildiğim..zamanla monotonlaşabilir..

burda ayrı uyumak istemenin dışında cinsel bir soğukluk var eşinde..normal
şartlar da erkekler bırak yanında karısının uyumasını sesinden,görüntüsünden
bile tahrik oluyorken neden haftalar süren bir isteksizlik oluşsun? sevgi ,hoşgörülü
davranmak tabi ki her zaman için geçerli olmalı ama bir uzman yardımı almak gerekiyor
burdan bakınca..kendi başınıza aşamayacağınız şeyler bunlar..7 aydır en başından beri
devam ediyorsa bu durum eşinin sağlık sorunu olabilir.en başta bunu düşünüp buna
göre hareket etmek gerekiyor bence...

adanul dediklerine katılmakla birlikte arkadaş 7 aylık evli olmalarına
rağmen doğru düzgün bir ilişkiden de bahsetmiyor..evli değilim fakat
evlilikte cinselliğin yeri yadsınamaz öyle değil mi? tabi ki evli arkadaşlarımın
farklı gözüşleri mevcuttur ama evliliğin ilk yıllarında cinsel hayat daha yüksek
seyreder bildiğim..zamanla monotonlaşabilir..

burda ayrı uyumak istemenin dışında cinsel bir soğukluk var eşinde..normal
şartlar da erkekler bırak yanında karısının uyumasını sesinden,görüntüsünden
bile tahrik oluyorken neden haftalar süren bir isteksizlik oluşsun? sevgi ,hoşgörülü
davranmak tabi ki her zaman için geçerli olmalı ama bir uzman yardımı almak gerekiyor
burdan bakınca..kendi başınıza aşamayacağınız şeyler bunlar..7 aydır en başından beri
devam ediyorsa bu durum eşinin sağlık sorunu olabilir.en başta bunu düşünüp buna
göre hareket etmek gerekiyor bence...

Ben tüm yorumları okumadım uykuda sırtını dönüyor demiş ona cevap yazdım, diğer sorunları bilmiyorum.

Merhaba hanimlar.
Daha 7aylik evliyim, esimle ilgili bu kacinci sayfa acisim.
Evlendigimizden beri esim bana sirtini donupte yatiyor.
Hayallerle evleniyoruz, hani esim sarilirda uyur diye bekliyoruz ama bizde bu yok.
Bunu kendisiyle konustum, o tarafa donup daha rahat uyuyormus.
Peki dedim o zaman ben diger tarafa gectim.
Bu sefer yine aynisi, yine sirtini donup uyumaya devam etti.
Bu durumdan cok rahatsiz oldugumu dile getirdim. Bir sure duzene girdik sonrasinda.
Ama kisa surdu bu tabi.
Birkac gundur yine sirtini donup yatiyor.
Birde yine triplere girdi. Durduk yere yine tavirlari degisti.
Tersleyerek konusuyor, yanasmiyor, dokunmuyor, konusmuyor vs vs.
Ilgi alaka yine sifir.
Bu hallerinden de biktim artik.
Bir erkek neden karisina sarilipta uyumaz?
Neden surekli evin huzuru kacsin diye ugrasir?
Birde ne yapmam gerekiyor bu davranislarina karsilik?
Kalktim bende yanindan, kanepeye gectim.
Bu durum cok rahatsizlik veriyor cunku.

ilk başlarda eşim hep sarılıyordu bana uyurken sonra sırtını dönmeye başladı, bende ona küstüm hatta bir kaç defa yataktan itekledim onu, böyle daha rahat uyuyorum ben alışık değilim biriyle uyumaya hem senin uyuma şeklin çok kötü, o ufacık boyunla bütün yatağı kaplıyorsun beni bir köşeye sıkıştırıyorsun, gece bana tekme tokat dalıyorsun, nefes alamıyorum, hep benim üstümde yatıyorsun, vücudunun yarısından çoğu benim üstümde, daralıyorum dedi. (eşim 1.90 boyunda 105 kilo ve yatağın 3/1 inde yatıyodu çünkü bi köşeye sıkıştırıyordum onu, bende kalan kısımda yayıla yayıla)
bunu dedikten sonra bende daha çok dikkat etmeye başladım yani, gerçi öncedende farkında olmadan yapıyordum çünkü bende yalnız yatmaya ve yatağın sadece benim olmasına alışmıştım ve artık eşim kaçmıyor benden yatakta, hatta yatağa girdiğimiz zaman kendisi kolunu uzatıyor hadi başını koyda uyu diyor.

Son düzenleme:
yatış pozisyonuyla alakalı birşey olabilir. kimisi sağda yatmaktan kimisi solda yatmaktan kimisi de sarılıp yatmaktan hoşlanır.
bir de erkekler yatağı rahat etme yeri olarak görürler. yatakta rahat edeyim düşüncesiyle sarılmıyor olabilir. bence kişisel alma.

Beraber olma konusunda agzimi acmiyorum artik.
En son 2haftada 1 normal diye okumustum bir baslikta, madem normali buymus, bende bu normaliteye uyayim dedim.
Ama yok yinede bizimkinde tik.
Mesele sdc sarilip uyumamasi degilki, sanki ay basi tutuyorda adamin tersleyip duruyor.
Ilgi alaka vs desen zaten en basindan beri yok.
Sohbet etmeye hasret kaldim.

arkadaşın bu ve buna benzer bir kaç yorumuna istaneden dedim..
bir erkek için pek de normal gelmedi bana..üstüne birde terslemeler
falan..ruhsal mı yoksa fizyolojik mi rahatsızlığı öğrenmek lazım..

eski konularını biliyorum

eşin gündüzleri de ilgili değil ki yatınca sevgi yumağına dönsün

aranızda bi sorun bi iletişimsizlik var ilk onu çözmeniz gerekiyor

haa sadece sarılıp uyumaması desen anlarım

çünkü benim de uykum gelince yatağa zor atıyorum ne koca geliyor aklıma ne sarılma :37:

ama sizin çok daha başka sorunlarınız var o yüzden eşin sana hem cinsel hemde duygusal yaklaşmıyor

eski konularını biliyorum

eşin gündüzleri de ilgili değil ki yatınca sevgi yumağına dönsün

aranızda bi sorun bi iletişimsizlik var ilk onu çözmeniz gerekiyor

haa sadece sarılıp uyumaması desen anlarım

çünkü benim de uykum gelince yatağa zor atıyorum ne koca geliyor aklıma ne sarılma :37:

ama sizin çok daha başka sorunlarınız var o yüzden eşin sana hem cinsel hemde duygusal yaklaşmıyor

hmm
ben bilmiyorum eski konuları, yani genel olarak bakmıyorum eski konularada
olabilir, başka şeylerde olabilir, adam hep trip yapıyorsa demek ki bu işin içinde bir iş var.

ayy yaa bende uyuyamıyorum kıçımı dönmeden dönerim birde yatağın en ucuna gderim
sevmem öyle sarılırım yatarım ama uyuyamam olmuyo çok denedim eşim için hiç farketmiyor ama
artık oda benim rahatım düşünüyor böyle gayet rahat anlamıyorumki çok sıcak olmuyomu size yaa
yazın hele mümkün olsa tek yatmak isterim kocam çok sıcak kışın bile ince yorganla yatıyos biz ben bekarken nerdee yZ KIŞ YÜN YORGAN BATTANİYE FALAN YATARDIM

selam kızlar benım olayımda tam tersi ben eşime sırtıma döner yatarım.. eşim ilk başlarda rahastzı oldu ama pek sorun yapmadık çünkü ben yüzyüze yada bırıne sırtına bakıp yatamam fenalık gelır biraz anlayışlı olmak lazım gıbıme gelıyorr her ınsan farklıdır o yüzden kasti bir durum yoksa eşinizin ters dönüp yatmasını bence pek sorun yapmayın ben eşime arkamı dönüyprum dıye farklımı bır durum olması lazım hayır tabıkıde konuşmayla anlayışla herşeyin çözülcegine inanıyorum

canım bence eşinin cinsel problemleri var.7 aylık evlilik ve 2-3 haftada birliktelik çok çok anormal bir durum.bu sitede kim bu duruma normal dediyse onunda problemi var.24 senelik evliyim haftayı kesinlikle geçmemiştir.o da nadirendir.ilkönce sizin bu problemi çözmeniz lazım:50:

canım bence eşinin cinsel problemleri var.7 aylık evlilik ve 2-3 haftada birliktelik çok çok anormal bir durum.bu sitede kim bu duruma normal dediyse onunda problemi var.24 senelik evliyim haftayı kesinlikle geçmemiştir.o da nadirendir.ilkönce sizin bu problemi çözmeniz lazım:50:

Ah egem 7 senelik evliyim 15 günü hatta 20 günü de bulmuştur :( Çalıştığımız için araya çok zaman giriyor...Bazen ben de şikayetçiyim.

Back
X