Cocukla ilgilenmiyor kismina kadar farkli bir iliski dinamiklari var diyordum ama ebeveyn sorumlulugunu yerine getirmiyorsa donup bu kisiye bakmayin bile. Siz yuva diyorsaniz o ne dedin diyor. Iyiyken iyi olan insandan uzak duracaksiniz. Belki karsiniza sizi siz olarak kabul edecek duzgun bir adamla karsilasacaksiniz. Once annesiniz. Bosanma asamasinda annelik gorevlerinizi on planda tutarak is tutmanizi tavsiye ederim. Buyuk bir ihtimalle iyice cocuktan uzaklasacak. Tek basiniza cocugunuzu buyuteceginizi dusunerek mal paylasimi,nafaka konularini halledin. Su anda dusunmeniz gereken esiniz degil cocugunuz. Artik kimseyi arabulucu yapmayin. Insanlarin size saygisi kalmaz. Cocugunuza sarilin,hayirlisi Allahtan deyin. Korktugunuzu gorebiliyorum. Ama bu evlilikte ne siz ne de cocugunuz mutlu,huzurlu olurdu. Ilk zamanlar zor olacak ama sonra dogru karar aldiginizi anlayacaksiniz. Evli kaldiginizda cocugunuz sizi ezik,pasif olarak degerlendirecektir. Ama tek basiniza onu buyuttugunuzde "benim annem cok guclu bir kadin" diyecektir. Siz hangi kadinsiniz? Oturup sakin kafayla bir de bu acidan dusunun. Inanin hepimiz az bucuk bunlari yasadik. Ama bir sinir var. O da cocugun huzuru,mutlulugu. Bunu sagladikca,kendi kararlarinizi alip corbanizi kaynattikca gucleneceksiniz. Bir erkek olmadan da hayatta kalinabilecegini goreceksiniz. Sonra araba alirsiniz. Konut kredilerini arastirirsiniz. Cocugunuza uygun etkinlikleri arastirir,birlikte eglenirsiniz. Bu asamalarin hepsinden gectim. Dedigim gibi basi zor sonrasi daha kolay olacak. Sizin su anda sadece yavrusunu dusunen yirtici bir anne gibi olmaniz gerekiyor. Aksi halde cocugunuza zarar verirsiniz.