Gozlerimle gordugum sahit oldugum bir olay var ki,sizinle paylasmak istedim. Kizin ilk evliligi daha yeni resit olmus,esiyle arasinda 20 yil var. Adamin ikinci evliligi. Adam ilk evliliginin butun acisini kizdan cikarmis. Ne el tutma,ilgilenme hicbir sey. Hizmetci gibi ailecek kizi kullanmislar. 10 yil ve iki cocugun ardindan bosanmislar. Bosanmada su sekilde, yillarca adam ben bosanmak istiyorum demis kiz cirpinmis. En sonunda kadin da pes etmis. Bosandiktan sonra adamin lafi ben onu seviyordum,bosanmak istemiyordum. Velhasil o nasil sevgiyse kisa bir sure sonra 40 larinda bekar bir kadinla ucuncu evliligini yapti. Bu kadin ikisinden de farkli. Evi icin kendini hirpalamiyor. Sen sakrak. Calisiyor. En sevdigi hobisi alisveris ve gezme. Adamin agzindan su sozu duydum, o bana huzur veriyor. Cok istemelerine ragmen cocuklari olmuyor. Iki cocuk mu?Kendi baslarinin caresine bakmaya calisiyorlar. Adamin butun ailesi yeni gelinden hosnut degil ama 60indan sonra 4.dugunun masrafini da yapamazlar. Ailesi, adamin ikinci hanimina cok eziyet ettigini itiraf etmislerdi. Ama kendileri de etmisti. Anlattigim erkek bir on yas genc olsaydi 3.hanimi son hanimi olmazdi. Kadin da bunun farkinda. Ustune ev aldirdi bu arada. Diyecegim o ki, su hayatta insanlara paspas olursaniz don obur tarafina da ayagimi silecegim derler. O ayaklar sonra baska ayaklarin altinda kaliyor mu?Evet,ama bundan mutlular. Onun icin zulmeden layigini buluyor ama bazen dusundugumuz sekilde degil.